Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hayalet sürücü 33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.457
Cevap
149
Favori
315.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam aynısı bana oldu. Kontrol edin biri ek mtv biri normal MTV. Bayi ile konuştum normali bizim eki sizin dedi. Siz de ona göre konuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüneyt K. kullanıcısına yanıt
    Normalde ikinci taksidin çıkmaması lazım diye biliyorum 2016 ağustosda aldığım toyotada çıkmamıştı vergi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zam geldimi arkadaşlar yada daha cazip bir kampanya son durum ne acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatına 10 bin zam geldi

• jedi39 kullanıcısına yanıt
    10 bin birşey değil indirim yaparlar muhtemelen yinede 1330 dan aşağı alan olabilecekmi bu ay bakalım.

• Kredi 0.59a çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MG HS Comfort modelimizin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.379.000 ₺'dir.
    MG HS Luxury modelimizin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1.509.000 ₺ dir.
    MG HS aracımızda 250.000 TL 12 ay %0.59 faizli kredi ve 100,000 TL takas kampanyamız bulunmaktadır.
    Whatsaptan gelen cevap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt

Hocam vade bitimine kadar ödeyecekler toplu ödüyorlarmış sanırım. Bende 2018 de leon almıştım haziran ayında. İlk 6 aylık vergiyi ödemişlerdi. Hiç görmedim bile.

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt

Bu forumda kuzey otomotiv aklimda kalmıstı direk aradım orayı. Hatta başka bir çok bayiyi aradım demek kiaralarinda koşuyolu bayisi yokmuş. Ankara'dan geleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 1 Kasım 2023; 22:30:47 >
  • MG kendi rekorunu kırıp Ekim ayında da açıklanan verilere göre 2.505 Satmış, Eylülde de 1093 idi...

• fx500 F kullanıcısına yanıt

Kuzey oto bana da o fiyatı vermişti (1330) telde ancak takas fiyatını düşük vermişti o yüzden Halkalı Doğan Trend otomativ den aldım 20 ekimde 1370 e 0,49 kredi kullanarak.

• JamaisVu_34 kullanıcısına yanıt
    Diğer markalar indirime giderken MG nin azda olsa fiyat yükseltmeside satış rakamlarının çok atmasından belliki. Güzel araç üretiyorlar işlerini iyi yapıyorlar böyle devam ederse gelecek senelerde çok daha değer göreceklerine eminim. Birde benim aracı getirseler artık iyi olacak :)

• Araç almak isteyenler an itibari ile istanbul büyükçekmece kuzey otomotiv güncel fiyat confort 1215 luxry 1340 ellerinde araç varmış ilgilenenlerin dikkatine.

• Aracı sabah saat 11 gibi teslim aldım ilk izlenimler :
    Araç cidden büyük
    Çekiş güzel
    Ses yalıtımı başarılı
    35 km yol yaptım İzmir içi ve otoban şuan ortalama 7 lt ama 19 ortalamayıda gördü
    Geri görüş kamerası rezilllll
    Park sensörü uyarı sesi çok kötü
    Vites geçişleri p-d. d-r alışamadım henüz
    Bilgi ekranı çok kötü klima kumandası o kadar akranda neden o kadar küçük çözemedim
    Sunroof on numara iç aydınlatma süper
    Bu paraya bu araba kaçmaz zamlanmadan düşünen alsın

Hayırlı olsun kazasiz belasiz inşallah, Salı günü tüm paranın ödemesini yaptım halen bekliyoruz ay sonuna denk geldiği için yoğunluk varmış plaka henüz çıkmadı tescil olmadı, pazartesi'ye kaldık gibi Arabamızın eksi yönleri Zaten internette YouTube'da bir pek çok yerde söylenmişti kamerasının kötü olduğu bilgi ekranın saçma sapan küçük küçük İkonlarla klima kumandası yaptığını söylediler Bunlar bilinen şeyler tekrar tekrar yazmanın bir manası yok bence, şanzımanda geçişlerde belki gecikme oluyordur o da hiç önemli değil benim için, Hatta bir tane ukala bencil kibirli bir youtube'cu Bu araba sadece sizi a noktasından B noktasına götürmeye yeter Ancak o kadar Konfor verir diye saçma sapan bir laf etti Hatta o bencil kibirli youtube'cu bu aracı 1 milyon 800 1 milyon 900 binlik Skoda kodiakla kıyasladı saçmalığın dik alası pek çok yerde fiyatından dolayı bu aracı gömüyorlar, ben ise içine bindiğimde kendimi çok başka bir dünyada buldum sürüş yapmadım ama içinin konforu malzeme kalitesi üst düzeyde gerçekten, benim bir tane Qashqai Power aracım daha var arka süspansiyon torsiyon çubuğu bununki bağımsız süspansiyon derisine bakiyorum kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 2 Kasım 2023; 18:34:6 >

Hayırlı olsun üstad, geri görüş kamerası rezili biraz daha açabilir misin yani işini tam yapmayacak kadarmı rezil yoksa idare ediyor işini yapıyor ama daha net olsa iyi olurdumu? Yani bir geri görüş kamerasından 4k görüntü beklemeyi bir türlü anlamıyorum geri geri çıkarken çarpmamak için etrafı görmek yetmiyormu yoksa onudamı göstermiyor?

• Sağol üstad
    Hafta başı çözülür ne renk istemiştiniz ben gri,siyah döşeme istedim ellerinde varmış benim ödemeyi tamamlamamı bekledik

• fx500 F kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde Kuzeyden alacaksınız sanırım bende sizin gibi salı ödedim tüm parayı kasko sigortayıda yaptım hala bekliyorum banada dün araç gefco kargoda sayımda takıldığı için gelmedi henüz hafta sonuna kadar gelir dediler sizede ay sonu yoğunluk demişler sanırım hangisi doğru acaba?

• oguzforum O kullanıcısına yanıt
    Üstad şöyle söyleyeyim. Daha önce iki adet geri görüş kameralı araç kullandım ilki 2011 toyota auris ekran iç aynaya gömülüydü
    İkincisi 2014 corolla
    Rezill derken:
    piyasadan adsız bi geri görüşlü multimedya alıp aracıma taktırsam zaten ucuzunu aldım der çok bişey beklemem ama aracı alıp iç döşemesi sunroofu aydınlatması oto pilotu far yani ı herşeyi çok iyi yıl 2023 360 kamerayı açınca cidden bu araca bu kamera REZİLLL ben hiç yakıştıramadım ayrıca bugün araçta yağmur sensörü olmadığını söyledi teslim eden arkadaş bunada şaşırdım bu araçta yağmur sensörü olmamasıda enteresan

Anladım hocam araca göre değerlendirmişsiniz. Yağmur sensörü var deniliyor hem comfort hem luxıryde standart sitesinde donanımlarda yazıyor teslim eden arkadaş karıştırmış heralde.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.