Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.455
Cevap
149
Favori
315.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2023’ün ikinci yarısı ilk defa tescil edilen sıfır kilometre aracın ek MTV’si ise 6 aylık dönemden yarım hesaplanacak ve peşin ödenecek. Yani, Eylül 2023’te ilk defa kayıt ve tescil edilmiş otomobil için yıllık MTV’nin yarısı kadar ek MTV alınacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• oguzforum O kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam. Bende epey görmeye başladım. Ama fayda maliyet açısından şu an ki piyasa şartlarına göre gayet mantıklı araç.

• umdragon U kullanıcısına yanıt
    Hocam peki siz aracı alırken kaput filmi seramik kaplama filan yaptırmışmıydınız?

• ben yaptırmadım ama ppf kapmala yaptırmak istiyorum. İzmir de iyi yapan yerler nekadara yapıyorlar bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecrk -- 31 Ekim 2023; 14:56:42 >

seramik kaplama ve cam filmi yaptırdım. Kaput yaptırmadım

Hocam bu durumda e-devlette neden 2 tane borç görüyorum. Bilginiz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben Mart 2023 de aldım bana da matrix geldi 2 hafta önce alan arkadaşıma michelin geldi ama onun araç ehs di matrix lastikler ilk başta bilmediğim için kötüdür diye düşündüm ama 8000 km dir kullanıyorum hiç fena bir lastik değil yol sesi yol tutuşu iyi markayı hala tanımıyorum ama lastiklerin genel kalitesi iyi bir petlas veya good yeardan kat kat üstün.

• Cüneyt K. kullanıcısına yanıt
    2 tane borç görsenizde toplam borç tek ek mtv borcu kadar olmadı lazım, örneğin normalde 4000 liraysa bir tane mtv borcu sene içinde iki defa ödeyeceksiniz 8000 ödeyeceksiniz, siz 2000 görüyor olmanız lazım iki defa ödeyeceksiniz toplam 4000 olacak yani yarısı. Rakamları örnek verdim, yasa öyle diyor.

• umdragon U kullanıcısına yanıt
    Ben bayiide kaputta yaptırıyorum ama markası ve kalitesini merak ediyorum aslında 180 micron ppf Solarmax dediler ama Solarmaxın sitesine baktığımda sadece cam filmi yapıyorlar kaput filmi göremedim bir üç kağıt olmasın diye merak ediyorum aslında.

• msenol11 kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım matrixi genelde motosiklet bisiklet lastikleriyle ünlenmiş ama ülkemizde araçlarda pek bilinirliği yok o neden Michelin gelse daha iyi olurdu tabi. Peki kış lastiği i sizinki 4 mevsimmi?

4 mevsim kış kimseye vermediler diye biliyorum

• Hs ye michelin lastikle geliyor diye bunu özellikten sayanlar vardı şimdi o da gitti 🤡

• Lastikler Maxxis HPM5, 7000 km oldu. Tahminimin cok otesinde cikti benim.

S+M ibaresi var, yani Snow and Mud; kar ve camur. Hafif kar ve camura geliyor yani.

Touring lastik diye gecerler. SUV'lara ozel bir lastik sinifi. Yogun yagmurda vs yol tutus ve kizaklama performansi olarak ben ciddi sekilde memnunum.

Kis kullaniminda da yorumlari guncellerim. Yasadigim yer geceleri bolca sis ve buz yapiyor kisin.

• msenol11 kullanıcısına yanıt

Bayi üzerindeki lastikler için yaz lastiği dedi ama bilindik marka olmadığı için sorgulayamadım da. Bu lastikler yazlık mı 4 mevsim mi? Nasıl anlayacağız?

• Arkadaşlar selamlar perşembe günü aracı teslim alacağım dikkat etmem gereken neler var akıl akıldan üstündür birşey atlamak istemiyorum
    Ankaradayım İzmir den alıyorum aracı bugün kasko ve sigortayı kestirdim kasko 13500 trafik 3750 anadoludan yapıldı
    1350 lirayada havuzlu paspas ve bagaj havuzu aldım rizline (arabayı almadan🤣)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun öncelikle, hangi bayiden alıyorsunuz benimkinin daha günü belli değil iki haftadır öteliyorlar. Ben daha önce sıfır aldığımda ekspertiz yaptırmıştım yine yaptıracağım çünkü ne kadar sıfır olsada en az 10kmde alıyoruz aracı tıra indirip bindirirken park yerinde vs çarpma ezik boya değişim olabiliyor bayiye geldiğinde hızlıca servis düzeltebiliyor çok örnekleri var sıfır araç aldım satarken bagaj kapağı değiştiğini öğrendim diyenler. Bu nedenle onca para veriyoruz bayiden çıktığımda ilk işim bir ekspertize sokup sonra rahat rahat binmek bir sorun çıkarsada ayıplı mal ispatı oluyor aynısıyla değişim veya tam para iadesi alınabiliyor.

Sağol üstad bornova Özdemirlerden aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Werner Heisenberg kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda yorumlar iyi ama Türkiyede satılmıyor Michelin Maxxis karşılaştırma var paylaşıyorum aşağıda, bir Michelin değil ama çok gerisinde de değil.

https://www.thetirelab.com/vs/maxxis-premitra-hp5/michelin-primacy-3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzforum -- 31 Ekim 2023; 19:47:9 >
  • Cüneyt K. kullanıcısına yanıt

Yaz lastigi. Ama hafif kar ve camur kullanimina da uygun dedigim gibi.

• dayıcım D kullanıcısına yanıt

1370 bine mi aldıniz. Kredi kullandınız mi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.