Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
304.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağ olun. Teşekkürler. Neyse bu akşam tekrar deneme fırsatım oldu. Tahmin ettiğim gibi biraz "nazik" davranıyormuşum  , o yüzden böyle oluyormuş. Biraz daha güçlü çekince direkt "D/S"e geçiş oluyor - o zaman da bahsettiğiniz o 2 kademeli geçiş de net olarak hissediliyor.

• Kırmızı koltuklarda uzun vadede kararma yaşanıyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cüneyt K. kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.

Bir şey merak ediyorum; anladığım kadarıyla siz takas destekli fiyat üzerinden almışsınız ama kendi aracınızı takasta kullanmamışsınız. Bunu yapabiliyorlar mı?

Bayiye eski araç verilmiyorsa indirimsiz fiyat geçerlidir diye düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necozorro N kullanıcısına yanıt
    Hocam takas araç verme mecburiyeti yok. Direk indirimli fiyattan işlem yapıyorlar. Comfort için 1269, luxury için 1399 fiyatları. %2 kadarda ek indirim yapabiliyoruz dedi Ankara da eskişehir yolu doğan trend otomobilite bayisindeki st. Yani pazarlıkla 1350-1370 arası ankaradan alınabilir. Ama krediyi 0,49 kullandırıyorlar mı onu sormadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • necozorro N kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, çok teşekkür ederim. Takas desteği kullanmadım çünkü arabama fiyat vermedi 2. El alımı yapan kişi. Bayinin direkt satış fiyatı Luxury için 1330. Kendileri indirim yapıyorlar direkt. Kredi kullanımı da yaptırıyorlar. 250 binde garanti bankasından kredi kullandık.

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın. comfort içinde fiyat almış mıydınız?

• Hocam merhaba, çok teşekkür ederim. Yalan olmasın ama bugün biri alırken sordum 1200-1260 civarı bişey hatırlıyorum. Bayiyi arayıp sorarsanız hemen cevaplıyorlar.

• gepe kullanıcısına yanıt

İstanbul Büyükçekmece kuzey otomotiv confort paketi 1205 TL veriyor istersen kredide kullanabilirsin 200 veya 250 bin.

• msenol11 kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam bende görüştüm. dediğiniz gibi 1205e bırakıyorlar kredi ile çok cazip oluyor.

Hocam hayırlı olsun bende haftaya alıyorum luxury siyah, siz kaput koruma ve seramik kaplama yaptırdınızmı bayiiden almadan önce?

• Hocam teşekkürler size de hayırlı olsun. Benim bir önceki araba kırmızıydı dikkat çekmemesi adına bu sefer koyu renk tercih etmedim. , gümüş ile yoluma devam ediyorum. Yine bir önceki arabada hem seramik hem kaput filmi vardı. seramik kaplamayı açıkçası olmasa da olur modunda bakıyorum. Çok elzem değil. Kaput filmi de iki senenin sonunda sararmıştı yenilemedim. Eğer yenilerim diyorsanız bence düşünülür. Fiyatlara yanlış hatırlamıyorsam cam filmi ve tüm kaplama dahil 60 bin gibi bişey demişlerdi. Fiyat çok yüksek geldiği için hiç bişey yaptırmadım bu sefer.

Bana kaput iki çamurluk kaplama, seramik boya ve ön iki cam filmine 20bin fiyat verdi bayi. 30binden düşmüşler solarmax kullanıyorlarmış ppf kesinlikle sararmaz dedi ama henüz bende karar vermedim. Seramik kaplama içinse aynı şeyi düşünüyorum. İyiki seramik kaplatmışım beni şu sorundan kurtardı diyen daha bir kişi görmedim biraz para tuzağı gibi geliyor. Peki deri koltuklar nasıl çok yumuşakmı koltuk ve iç döşeme koruması yaptırmak gerekirmi onuda düşünüyorum

• Hocam seramik kaplamayı ve cam filmini iptal edip fiyat alın bence. Dışarda çok iyi cam filmlerini uygun fiyatlara kaplıyorlar. Servise para kaptırmaya gerek yok. Kaput ve çamurluk için iyi fiyat verirlerse bende düşünebilirim. Eğer fiyat verirlerse bana da yazarsanız sevinirim.

koltuklar gayet iyi ne çok yumuşak ne çok sert. Kalitesi ise çok iyi. Bence şu an koruma gibi bişey yaptırmaya gerek yok. Bir süre sonra kullanımdan dolayı kararmalar olabiliyormuş o zaman temizletmek bana daha mantıklı geliyor açıkçası.

• Cam filmini yaptırmasam ne olur dediğimde 2000TL düştüler hocam. Ama seramik kaplamayı sormadım onuda sorar yazarım size.

• Bugün test sürüşü gerçekleştirdim. Genel kanım şu şekilde:

-Araç kalkışlarda hafif silkeliyor gibi geldi DCT kaynaklı sanırım. Yani birden atlıyor gibi.
    - Sürüşte gaz tepkisi gecikmeliymiş gerçekten. Hissedilir derecede gecikiyor.
    -360 derece/geri görüş hakikaten çok kalitesiz nasıl böyle bir ürün kullanmışlar şaşırdım. Ama ek aksesuarla çözülecekmiş st öyle söyledi. Geldiğinde o ek düzenlemenin kullanıcıya maliyeti soru işareti tabi.
    -Süspansiyonları çok rahat beğendim.
    -İçeri ses alma oranı gerçekten düşük memnuniyet verici.
    -şerit takip mesafe takip gerçekten verimli çalışıyor beğendim.

Gerçekten içiyle dışıyla kaliteli bir araçmış. Ama şanzıman gecikmesi düşündürdü beni. Birde tabi kronik bir sıkıntı çıkar mı, ileriye dönük beklenti vs insanı düşündürüyor. Ama alan arkadaşlara hayırlı olsun, gerçekten fiyatına göre bulunmaz kalite bir araçmış.

• Avrupada 2019dan beri satılıyor bu araç aslında yeni değil Türkiye ye yeni geldi sayılır. Kronik sorunlarından bahsedeni görmedim yabancı sitelerde, hatta bir çok yerde tüm parçaları olması gerekenden daha kaliteli markalardan kullanıldığından bahsediliyor. En büyük sorunları şanzımanın hissiyatı ve kamera çözünürlüğü gibi görünüyor.

• merhabalar, ankara arkas otomotivden hs comfort paketi geçtiğimiz hafta aldım fakat araç hala yolda deniliyor, beklemedeyiz. bugün kredi işlemlerini bitireceğiz umarım, araç gelemediği için bayii bekletiyor. bu arada kredisiz kalan ücretin tamamını gönderdik. tecrübeli arkadaşlar tahmini kaç gün daha bekleriz yardımcı olur musunuz ? çünkü bayii net bir bilgi vermiyor. ayrıca pedal box hediye edildi. sizce kullanmak mantıklı mı?

• nnoktagin N kullanıcısına yanıt
    Pedal boxın zararı olacağını düşünmüyorum hocam. Şanzımandaki gecikmeyi bir nebze olsun azaltırsa bence çok farkeder.

• nnoktagin N kullanıcısına yanıt

Hocam, şimdiden hayırlı olsun. Ben hazırdan teslim almıştım Luxury bekleme olmadı yani bu bayinin stoğu ile ilgili bir durum verilecek örnekler size uymayabilir.

Benim asıl size sormak istediğim Pedalbox kısmı, bayi bunu hediye ederken hangi derde deva olacağını veya neyi "daha da geliştireceğini" söyledi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.