Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
304.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de ilk iş bunu düşündüm ama kapı içlerini söktürmek istemedim işinin ehli yer lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul'da Sahrayicedit'te Unlu Otomotiv ile gorusmeyi planliyorum.

Onceki sayfalarda paylastigim kamera islemini de Necati ustaya yaptirmistim. Kablolari gizleyebilmek icin surucu tarafindaki A sutunu trimleri dahil pek cok parcayi soktu. Ne kamerada ne trimlerde bir sorun var. Bu tip islerde ben acikcasi ondan baskasina guvenemiyorum :)

Bu arada, spotify degil de youtube music ya da apple music kullanilinca cok ciddi bir fark var. Spotify inanilmaz kompresliyor sesleri.

• Hs almayı düşünüyorum ama makyajlı kasa gelir mi diye de düşünüyorum bilgisi olan var mı

• ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasa bence en erken 2024 sonu gelir fiyatında ne olacağı belli değil (döviz kuru malum )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, tüm yazılanları okudum bende luxury model için kapora verdim haftaya gelecek inşallah. Ama bazı merak ettiklerim var bilenler yanıtlayabilirse herkes faydalanır.

1. Bakım fiyatları kaç km’de bir ve bugünün fiyatıyla ne kadar?
    2. Hiç servise önemli bir sorundan dolayı araç bırakan oldumu servis yaklaşımı çözüm odağı nasıl?
    3. Birde 3 yıl sonra bu aracı nasıl satarız sizce? Alıcısı olurmu teknolojileri yeterlilimi çok zarar edermiyiz görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?

• Az önce İzmir Özdemirler Bornova bayii ile Mg HS Luxury araç için 1.330.000 olarak el sıkıştık. Takas desteği ve 250bin 0.49 faiz kredilerinin hepsinden faydalandık. Takasa 2017 model Jeep Renegade aracımızı verdik. Malum sitelerde 950bin'e satsam içim rahat eder dediğim aracıma 860bin TL değer biçtiler. İlk başta pek yanaşmak istemedim ama liste fiyatı indirimli 1.399k olan araca ekstra olarak 60bin TL daha indirim yaptıkları için açıkçası kendim satmaya çaba göstermek istemedim. Aracı satabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Benim anlaştığım bayi aynı zamanda Kia bayisi. Kia markası için aynı yaklaşım ve ilgiyi göstermediler.

Şundan da bahsedeyim. Almayı düşünen arkadaşlara biraz aydınlatma olsun. Mesleğim gereği iyi seviye İngilizcem var. Bu yüzden sürekli yurtdışı kullanıcı yorumları okuyarak karar vermek istedim. Radarımda 408, Tucsan, 3008 ve daha yüksek model Renegade gibi araçlar da vardı. Hepsini sürdük baktık. 1 hafta devamlı forum ve yorum tarama, 2 gün de test sürüşleri ile geçti. Bu rakam karşılığı alınabilecek en iyi fayda bu araçta. Euro NCAP testlerinde %92 yetişkin koruma seviyesi çok ciddi bir oran.

Bagaj hacmi bizim icin önemli bir kriterdi. Şimdi burada biraz tereddüt ettik. Çünkü ilk bakışta dar geldi biraz. Bagaj zemini altında eskiden istepne yer alan bolme de feci bir alan daha var. Denemesek zor derdim ama yanımızdaki orta boy valizimiz sığdı. Tam 2 adet valiz sigdirip, kapatip, kalan asıl bagaj alanını bebek arabası vs. ile dolduracağız. Bizim için fazlasıyla yeterli.

Olumsuz yanlarına özet ile değinecek olursam Kırmızı deri doşemede uzun kullanımda kararmalar meydana geldiğini yaşamış bir çok kullanıcı. Biz 2.5 yaş kızımız olduğu için siyah koltuk tercih ettik.

Ekran hızı ve akıcılığı yazılım ile kolay çözüleceği yönünde bir algı var yurtdışında. Hatta 2023 modellerin daha önceki yıllara göre daha iyi olduğuna değinilmiş. Biz kıyaslama şansı bulamadık ama test esnasında biraz yavaş olduğunu hissettiriyordu. Hemen altında yer alan fiziki düğmeler malesef kırılıyor. Kibar davranmak gerek. Çok kullanıcı bundan şikayet etmiş.

Geri görüş kamerası çözünürlüğü kötü ama Renegade ile neredeyse ayni. Bizim için bir kriter değildi. Ses sistemi aile aracı olarak fena değil. 408 kadar iyi değil ama. Aynı şekilde bu da bir kriter değildi.

Biz cam tavan istemiyorduk ama luxury paket için standart donanım olarak geliyor. Bu yüzden mecbur kaldık.

Şimdilik bu şekilde kısa tecrübelerimizi aktarmak istedim. Bu forumda yazılan bilgilendirmeler de karar vermemizde çok yardımcı oldu. Hepinize çok teşekkürler. kazasız keyifli sürüşler dilerim.

• elpueblos35 E kullanıcısına yanıt

Bende aynı yerden öğle saatinde aynı paraya aldım kazasız belasız kullanmak dileği ile teslimat için hangi tarihi verdiler size

• ewim E kullanıcısına yanıt

@ewim Biz siyah renk için tamam dedik. Ellerinde hazır olan son araçtı. O yüzden yarın direk satışı alıyoruz hocam. Gri beklemek isteseydik Kasım'ın ilk haftası olarak tarih vereceklerdi.

• Ankarada alan arkadaşlar kaçs aldılar araçlarını yazabilirmisiniz 1370 den aşağı bulamadım ankarada

• elpueblos35 E kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun bende haftaya dış siyah içi kırmızı döşeme olanı alacağım kısmetse ama bu dediğiniz kararma konusu kafama takıldı bizimde 2 yaşında kızımız var araştırdım internette bulamadım bu şikayetleri siz nereden okudunuz bana yazabilir misiniz yol yakınken vazgeçelim kırmızıdan gerekirse.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sizde takasa araç verdinizmi

• dayıcım D kullanıcısına yanıt

Hayır ben aracımı kendim satıp gittim

Arada 40000 fark var çok canımı sıktı 100000 kapora verdim yarın gidip konuşacam bakalım bişey çıkacakmı

• Merhabalar, öncelikle aracı alan ve alacak olan herkese hayırlı olsun diyorum. Ben de yeni aldım, luxury. Çalışma şeklim nedeni ile henüz kullanma fırsatı bulamadım. Eşim kullanıyor şimdilik. Hafta sonu yanıma geldi ve sadece çok kısa süre için otoparkta kullanabildim. Dikkatimi çeken vites değişimleriydi. "P" pozisyonundan sürüşe geçmek için kolu bir geri "D/S" durumuna çektiğimde araç bir önde olan "N" durumuna geçiyor tekrar kolu geri çektiğimde "D/S" geçiyor. Kısaca "P" den sürüşe geçmek için 2 defa kolu geri çekmem gerekiyor. Sizlerde de öyle mi veya bana özgü bir durum mu diye merak ettim ? Servise gitmeye gerek var mı ?

• sucan64 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende öyle olmuyor şimdi test ettim. p den D ye direkt geçiyor.

Ama ilk 1-2 gün şöyle bir şey olmuştu, vites kolu çok hafif olduğundan dokunmamla aracı çok defa N pozisyonuna almıştım seyir halinde. Tabi bu el viteste gitme alışkanlığım yüzünden o ayrı:) Ama artık o denge kurduğum işin daha hassas davranıyorum olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MG HS Kullanıcıları...

Kitapçığına baktım tekrar ve şöyle bir şey buldum ( oradan alıntıdır ) . Tahminim vites kuluna çok "nazik" davranıyorum ve "N" durumuna geçiyor. Burada püf nokta sanırım " vites kulunu sonuna kadar geri çekin " ifadesinde. Şimdi bu " geriye kadar " çekme neyi ifade ediyor onu bulmam gerekiyor. Kolu tutup bardak tutacağının içine kadar mı çekmem gerekiyor yoksa kolçağın içine kadar mı ? MG HS Kullanıcıları... MG HS Kullanıcıları... MG HS Kullanıcıları...  Araç yanımda olmadığı için deneme şansım yok. Şu kolu arabanın arka bagajına kadar çekmeden önce tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim MG HS Kullanıcıları... 

• sucan64 S kullanıcısına yanıt

Chery'de vites iki kademeli, bir kademe çekerseniz N'ye alıyor, 2 kademe çekerseniz D'ye alıyor. Sizin de bu şekildedir.

• dayıcım D kullanıcısına yanıt

Gerçekten üzüldüm az para değil bence gerekli düzeltmeyi yaparlar

• Herkese merhaba, bende yarın İstanbul kuzey otomotivden aracı teslim alacağım. 1.330 a anlaştık, kredi kullanımı da yaptılar. Kendi aracıma az fiyat biçtikleri için sahibinden üzerinden anlaştığım bir satıcıya sattım.

Dikkat etmem gereken hususlar konusunda yardımcı olabilir misiniz? Yazılım için kontrol etmem falan gerekiyor mu?

Çözüme kavuştu gibi gelişmeleri yazarım

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.