< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (19. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun, bende sizle aynı durumdayım bugün gelicek denildi şimdi hafta sonu deniliyor. BeklerkenKasım ayında daha avantajlı teklifler görüp pişman olmazsak iyidir.
Siz kaput koruma seramik filan yaptırdınız mı? Birde pedalbox hediyeyi gecikme nedeniylemi teklif etmişlerdi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhabalar iyiki bu konuyu açmışsınız. Kaput koruma filminin markası ne dediler size memnunmusunuz seramik kaplamada yapmışlar mıydı size?
ellerinde zs luxury vardı onu alsak hemen teslimdi. ilk sorduğumuzda da aracın gemide olduğunu belli bir süre bekleyeceğimizi söylemişlerdi. ama beklemek yoruyor insanı ne olursa olsun. pedalboxa gelince yakıt tasarrufu yapar dediler ama ben hemen taktırmayacağım bir süre onsuz kullanmak istiyorum. çok gerekli bir şey gibi de gelmedi ama deneyimleyince daha net bir fikrim olur. ekşisözlükte kullanıp yorum yapanların çoğu memnun kalmışlar. burayı daha önce okumuş olsam seramik kaplama için diretirdim... yazılım güncellemesi için servise sokmaya gerek var mı diye sordum, biz hepsini yapıp teslim ediyoruz dediler. şimdilik durum böyle.
-
Yetkili bayinin / servisin harici uygulamaları direkt olarak övmesi veya ihtiyaç olduğunu kabullenmesi garip bence. Bu önerinin; şanzımanla alakalı, yakıtla alakalı şikayetlerden derlenerek ortaya çıktığını düşünüyorum ama çözümü alın bunu takın demek, bilemedim.
-
Uzun süredir kullananlara sormak istiyorum, üst kısımdan bozuk yolda (parke taşlı sokak arası mesela) gidişte trim sesi alan var mı?
Enteresan bir şekilde üst kısımdan trim sesi geliyor ama bir türlü tespit edemiyorum, sunroff sabit ve hareketli parçanın birleştiği uzun nokta gibi düşünüyorum elimde tutuyorum giderken falan ama henüz net bulamadım.
-
Geçen hafta cam tavan bağlantılarını silikon spreyledim ben. Bütün kanalı da aynı şekilde. Geçti ses.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam, tam olarak neresine nasıl hangi marka sprey sıkmak lazım bilmiyorum ama bir araştıracağım.
-
Buna benzer sıkıntı yaşadım.sağ kapıni direğinde airbag ile tavan döşemesi birleşim yerinden geliyordu.araya çift taraflı bant koydum ses kesildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 30 Ekim 2023; 18:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Öncelikle herkese hayırlı olsun. Bende aracımı alalı yaklaşık 2 hafta oldu gayet memnunum. Şu an rodaj aşamasında olduğu için motoru çok zorlamadım ama genel olarak kalite algısı ve hissiyatı hoşuma gitti. Yanlız şöyle bir durum var sizlerin anlaştığı fiyatlara bakıyorum benim aldığım bayi kesinlikle fiyatta bişey yapamıyoruz dedi ve liste fiyatından aşağı düşmedi. Takasa aracımı verdim Comfort paket için 1.269 TL ödemiş oldum. Araç stoklarında vardı hemen teslim ettiler. Bu tip fiyat farkları normal mi? Bende ana bayiden aldım aracı, ana bayiler arası bir fiyat istikrarı olmuyor mu? Bilmiyorum belki de stoklarında var, hemen teslim diye fiyatta bişey yapmadılar.
-
Hayırlı olsun hocam, elektronik bir eşya alırken bile hangi mağazada ucuz araştırıp alıyoruz, ben bunuda biraz buna benzetiyorum bazı bayiiler kotalarını doldurmak için çok küçük karlarla satabiliyorlar bazıları ise kotaları zaten dolduğu için indirim yapmıyorlar
Teşekkür ederim hocam, aslında genel ortalama aynı oluyor galiba ucuz diye gittiğim bayide ya takas almıyoruz diyor ya da diğer bayinin verdiği fiyatın altına fiyat veriyor arada ödediğimiz fark değişmiyor gibi. Açıkçası ben birazda direk distibitör diye o bayiyi seçtim. İkinci elde fiyatlarda aşağı yönlü gidiyor şimdi açıkçası şimdi gitsem belki takasa verdiğim fiyatı bile vermezler.
-
Merhaba arkadaşlar. Bende 10 gün önce luxury paket aldım. Bizde memnunuz bütçemize göre alabileceğimiz en iyi arabayı aldığımızı düşünüyorum. Aracı Doğan Trend Ankara'dan aldım.
Bir sorum olacak bilen arkadaşlara.
E-devletten baktığımda hem Temmuz MTV hem de Ek MTV borcum görünüyor?
Bu normal mi bunları bayi ile konuşmamıştık. Ancak 2020de Skodadan aldığım araçta onlar ödemişti MTV'yi.
Sizde durum nedir. İki vergiyi de bizim ödememiz mi gerekiyor? Bilen paylaşırsa sevinirim ona göre bayi ile iletişime geçeceğim. Teşekkürler
-
Hayırlı olsun hocam, eğer aracı temmuz sonrası aldıysanız temmuz mtv borcunu ödenmeden size araç satması yasal olarak mümkün değil zaten. Siz sadece ek mtv yi ödemeniz gerekirdi. Ruhsatta tescil tarihi olarak ne yazıyor ona bakarak bayiiyi arayabilirsiniz bence
Aracın lastikleri nasıl bazı yerlerde Michelin geliyor diyorlar bazı yerlerde Matrixx diyen var kış lastiği diyen 4 mevsim diyenler var bu konuda net bilgi sahibi olan varsa bizide aydınlatabilir mi? Teşekkürler
selamlar,
Bana Matrixx geldi. Bende birkaç yerde Michelin gördüm ama ondan gelmedi. Heralde üretim serisi ile alakalı. Ben bişeyi merak ediyorum aracın satışları nasıl çevrenizde alan ve ya almaya niyetli kişiler var mı?
-
Ağustos ayı itibariyle 5 binden fazla mg satılmış bu ayda çok satıldı diye biliyorum ama MG HS kaç adet satıldı onunla ilgili net bir bilgi bulamadım.
https://www.tehad.org/2023/08/07/mg-turkiye-elektrikli-arac-pazarinda-temmuz-ve-ilk-7-ayin-lideri-oldu/#:~:text=Yılın%207%20aylık%20döneminde%205,3%20otomobilden%20biri%20elektrikli%20oldu.
Teşekkür ederim hocam, Tescil Tarihi: Ekim 2023. Bu durumda sadece 1 ek MTV ödemem gerekiyor sanırım.
-
Merhaba, benim de tescil tarihi Ekim fakat 2 ek MTV çıkıyor. Bayi ile görüştüğümde ikisinin de bize ait olduğunu söylemişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X