< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (6. sayfa)
-
-
Boya koruma, seramik kaplama ve cam filmi aksesuar vs olan paketi yapmışlar kağıtta liste var
Aldığınız araca göre araç ucuz ise pahalı paketi
Araç pahalı ise ucuz paketi almanızı istiyorlar
10-15-35 bin üç paket var
Biz comfort alacağız diye 35 binlik paketi almanızı zorlayabilirler dedi temsilci ama oturup konuşup en ucuz olanı yaptırmayı düşünüyoruz yada zorunlu değil almıyoruz diye diretecegiz.
Birde bakım maliyeti olarak servis ücreti ne kadar aldı sizde giden olmuş muydu? İlk bakım vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk servis için 5000₺ diye duydum. Tabi ilk servise gidene kadar yerinde durmayacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün Ankara Doğan Trende gittim.
Bir yakınıma araç almak için.
85 kişi sırada olduğunu, Kapora almadıklarını, liste fiyatı ne ise ondan verdiklerini, kasko-sigorta vs şart koşmadıklarını...
Çok ilgilendi beyefendi sağolsun.
Üstüne basa basa sordum ve cevap aldım.
Doğan Trend olmayan yerlerde olabilir bu kapora ve ekstra işi...
Ankaraya yakınsanız düşünebilirsiniz.
Normalde Mayıs ayında görüştük ilk kez biz kapora kesinlikle almıyoruz dediler o zaman kayıt yaptirdik. Sonra dolar fırladı araca büyük zamlar geldikten sonra biz yine gittik sormaya bu sefer doğan trend kapora almamıza izin verdi araçları kapora ile veriyoruz dediler. Aracın şase numarasını vs gösterdi sıra vs var demedi verecekler bizde şaşırdık kimsenin sıfır araç bulamadığı dönemde biraz ilginç ama bakalım. Temmuz başı araca gelecek olan zam 30-40 lirayı geçmezse alacağız aksi durumda bizi de aşacak zaten.
150 bin liraya 1.20 faiz ile kredi veriyor MG listeyi açtı gösterdi arkadaş. Farklı krediye farklı faiz oranı var. Ayda 13.750 taksitle 12 ay
Hangi doğan Trend şubesi?
Carlinkit yerine ben de farklı bir cihaz kullanıyorum aynı durum ben dede var.aslında bu cihazlara aç kapa anahtarlı bir kablo taksak sorun çözülür.
Bunun dışında en saçma şey direksiyon üzerindeki tuşlar ile radyo da favoriler arasında dolaşamıyorsunuz.Sadece radyo araması yapılıyor.Dokunmatik ekranda favoriler arasında sürüş sırasında dolaşmak sıkıntılı.
Bu konuda MG ye kayıt actım ama bir dönüş olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araca kaç liraya kadar kredi çıkıyor güzel araç sıraya da yazildik ama bu zamlar böyle giderse alamayacaz herhalde 2,5 ayda yüzde 50 zam geldi zaten ucuz diye ilgi ceken bir şeye bu fırsatçılık yakışmadı
quote:
Orijinalden alıntı: semihmurat
Araca kaç liraya kadar kredi çıkıyor güzel araç sıraya da yazildik ama bu zamlar böyle giderse alamayacaz herhalde 2,5 ayda yüzde 50 zam geldi zaten ucuz diye ilgi ceken bir şeye bu fırsatçılık yakışmadıBankalar son dönemde kredi çıkartmıyor zaten 100 bin üzerini çok zor veriyorlar yinede şansınızı deneyin.
MG kendi kredisi olarak 150 bin 12 ay 1.20 faiz ile veriyordu. Bayi ile görüşün illa sitesinde yazan 200 bin 1.79 faiz 12 ay almak zorunda değilsiniz. Daha düşük paraya düşük faiz ile alabiliyorsunuz.
ben 2 ay önce koşuyolu bayisine umutsuz bir şekilde isim yazdırmıştım. 2 hafta önce aradılar ve aracın geleceğini söyleyip kapora göndermemi istediler. gönderdim ve ay sonunda araç gelecek.
bu arada bayi liste fiyatı ne ise ondan vereceğini söyledi, yani herhangi bir aksesuar, hava parası gibi ahlaksızlıklar yok ve takdir ettim. kendi aracımı satabilirsem ay başında ben de hs almış olacağım.
-
Güncelleme 22 haziran gibi 175 bin kapora verdiğimiz MG HS aracımızın bugün faturası kesildi yarın yapılacak olan 10H seramik kaplama ve cam filmi ( 10 bin liraya anlaştık ) sonrasında teslim edilecek. Antalya bayisinden aldık aracı
-
Merhaba değerli arkadaşlar. Ben de yaklaşık iki haftadır Comfort modelini kullanıyorum. Bir iki ufak problem dışında memnunum ama tatile giderken canımı sıkan bir problem oldu. Carplaye telefonumu bağladığımda navigasyon uygulamaları düzgün çalışmıyor (Google Maps, Tomtom, Apple Maps, Sygic hepsinde denedim). Yol gittikçe navigasyon kendi sürekli yeniden konumluyor ve olmadığım sokaklarda gösteriyor. 3-5 saniyede bir yeniden konumlama yeniden rota oluşturma yapıyor. İki farklı orijinal kablo ve iki farklı telefonla denedim. Hatta hızımı alamadım İos 17 beta sürümüne güncelleyip öyle de denedim sorun hep aynıydı. Önce aracım İnsignia’ydı ve Carplay’i aynı kablo ve cihazlarla sorunsuzca kullanıyordum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne önerirsiniz illa servise mi gitmek gerecek?
Cozumu çok basit hocam. Araçta yazılım güncellemesi var. Uygun olduğunuz bir vakit servise bırakın. Yazılım ile çözülüyor. Ayrıca tabela okuma 70 den sonra göstermiyordur muhtemelen güncelleme ile o da düzeliyor.
Evet 140ı 40 olarak falan okuyor. Çok teşekkürler yarına randevu alayım.
Aracınızın camları filmi mi? filmi ise metalize film mi?
ya da telefonu araca bağlamadan araç içerisinde navigasyon açtığınızda da aynısını yapıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 25 Temmuz 2023; 13:12:19 > -
yazılım güncellemesi yaptırdınız mı?güncelleme yapıldıysa yüklenen versiyon hangi tarihe ait acaba?
MG HS araçlarda araç içi kamerası takan oldu mu ? Varsa kablo tesisatını nereden çektiniz. ZS modellerinde dikiz aynası kenarında usb girişi var direk oraya bağlanıyor. Acaba bizimkilerin dikiz aynası içinde de usb girişi var mı acaba ?
-
Arkadaşlar bende babama niyetlendim bu aracı bazı sorularım var
1 araç nerde üretiliyor
2 motor şanzıman hangi marka kime ait
3 kasko sigortane çıkıyor
4 konfor yalıtım yol tutuş nasıl
5 takasta eldeki aracı öldürüyorlarmı takas desteği falan diyor
Çin de üretiliyor, saic motors
Şanzıman çift kavrama, bosch ile borgwarner ortak üretimi
Motor gm opel ortak üretimi, The GM Small Gasoline Engine (SGE)
Konfor, yalıtım güzel ancak yol tutuşu beğenmedim, önden kayma yaşıyorum.
Takas yapmadım, yanlış bilgi vermek istemem.
Binen herkes beğendi, aracın içi çok geniş, arka diz mesafesi şahane.
Bagaj tatmin etmedi, küçük.
Şu an lazım olsa almam, araç makyaj gördü avrupa da, bize hala eskisi geliyor. Yenisini bekleyip alırdım. Yenisi daha şık, daha da büyük.
Lastikler maxxis midir nedir, öyle bir marka geliyor. Test aracında bridgestone, michelin gibi bilindik bir marka görmeme rağmen bu marka lastik ile araç teslim edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bears2 -- 10 Ağustos 2023; 11:42:12 >
Makyajlı kasanın boyut olarak hiç farkı yok. Sadece ön arka tampon ve ön arka far grubu değişti. Avrupa'da gelen modelde iç tarafta herhangi bir değişiklik bile yok. Tayvan'da üretilen modelinde, orta konsoldaki kapaklı yapı yok, kablosuz şarj için alan yapılmış. Bardaklıklar üstü kapanan model değil. Linki aşağıda.
https://www.mgmotor.com.tw/configuration/hs.html?adobe_mc_sdid=SDID%3D7B999E05448D5D37-6B73D16CFD6F7854%7CMCORGID%3D6A20655A61F15D010A495C9D%40AdobeOrg%7CTS%3D1691657069&adobe_mc_ref=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F#experience
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X