Üretim kalitesinden ziyade malzeme kalitesi demek daha doğru olabilir. Ki gördüğüm kadarıyla söylüyorum, bu yüzey pası. Derin bir şey değil. Ama uzun vadede gözlemekte fayda var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MG HS Kullanıcıları... (8. sayfa)
-
-
megesler de çok çalakalem aynı bölgede o yüzden üretim kalitesi dedim.
belki de bu araca özel bir sorun oldu orada...
-
Doğrudur hocam. Ben genel olarak kendi aracımda çoğu yeri inceledim. Sealer'lar nizami ve temiz duruyor. Motor bölmesinde yapısal birleşim bölgelerinde düzgün şekilde çekilmiş. Dediğiniz gibi bu videodaki araç bazında bir sıkıntı da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 16 Ağustos 2023; 15:23:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şanzıman dur kalk trafikte, 1-2 2-1 geçişte çok sarsıyor ve vuruntulu çalışıyor. Sizde de öyle mi? Yazılım güncellemesi vs okumuştum.
Arkadaşlar direksiyon üzerinden radyo favori kanalları değiştirememekte bir tek ben mi rahatsız oluyorum?
Bende öyle değil hocam. Yeni üretimlerde güncelleme var sanırım.
Merhaba, dün yolda yakıt testi yaptım. Ankara gişelerden saat 4 gibi çıkıp gebzeye kadar 100 km /saat acc ile denedim (ortalama hızım 96 km/saat oldu yolun sonunda) bu 5,3 lt ile geldim. Klima açık sıcaklık 4 te 34 derece idi, araçta iki kişiydik. Meraklısına belirtmek isterim.
Bir gün önce de Adana dan Ankaraya, 120 km ortalama hızla cruise kapalı geldim, gene klima çık tabi, 7,3 litre yaktım bu yolda.
-
Ben FM radyo yu ayarlayamadım, istasyon aramıyor bulamadım. Bilen yapan var mıdır, varsa ve yazarsa sevinirim, yoksa servise gideceğim.
-
Güzel değerler.
Ben ilk aldığımda Tekirdağ'dan yavuz Selim köprüsüne kadar tüketim 8.5 falandı. Hız 100-120 arası. Eyvah, gerçekten çok yakıyormuş dedim. Köprüden eve kadar 6.9a düştü. Tekirdağ Yavuz Selim köprüsü arasında karşıdan esen şiddetli rüzgar vardı. Muhtemelen onun etkisiyle çok yaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullanıcı klavuzu sayfa 87 işinize yarayabilir. Henüz ben de ayarlama yapmadım. Teslimatı bekliyorum.
Acaba araçlarında vites vuruntusu olmayan ve hız tabelalarını doğru okuyanlar aracın yazılım sürümünü ayarlardan bakıp yazabilir mi?
Yazılım güncellemesi yaptırın o sıkıntılar gidecek 2-3 saat kadar sürüyor mutlaka yaptırın şanzıman kısmında çok farkediyor.
-
Bulunduğum şehirde yok maalesef. 15bin bakımında artık.
Guncelleme oncesi ve sonrasi deneyimlerinizi yazabilir misiniz hocam?
-
Hocam merhaba aracınızı iyi günlerde kullanın. Yazılım sürümünün bir adı var mı? Herkesin kontrol edebilmesi için? X tarihinde çıkmış versiyon B gibi
Merhaba benim hissetiklerim güncelleme sonrası
Vites geçişleri eskiye nazaran daha yumuşaklaştı hissettirmiyor çok fazla.. daha rahat geçiyor devir kaynaklı diye düşünüyorum devir çok yükselmeden özellikle gereksizce düz yolda gereksiz bir devir döndürüp yüksek devirlerde değiştirme vardı 3 ve 4 vites de o şimdi çok daha iyi.
2.viteste ve kalkışlarda şöyle bir vuruntu vardı özellikler rampalarda oda kayboldu.
Yakıt olarak vites devirlerini daha iyi zamanlama ile attığı için azda olsa yakıt olarak iyileşme var şöyle diyim hesabıma göre 100 km de 1.2 litre civarı benzin az yakıyor benim araç 6150 km de belki de km yükseldi motor yeni parçaların alışması tamamlandı falanda olabilir olabilir ama güncellemeden sonra azalma var ama yakıt olarak
Tabela okuma sanıyorum max 50 den sonra okumuyordu şimdi 120-140 ne görse okuyor bence çok önemli bir özellik değil güncelleme şanzıman anlamında gidilmeli.
Güncellemeden sonra radyo ayarları sıfırlanıyor Kayıtlı radyo kanalları siliniyor fabrika ayarlarına geri dönüyor yani.. bazı ismi cıkmayan radyo istasyonları vardı onlarda artık isimler gelmiş bilginiz olsun.
Benim fark ettiklerim bunlar bence güncelleme yaptırın uzakta olsa bir zaman ayırıp gidin özellikle şanzıman çok daha iyi hale geliyor.
Güncelleme sonrası kod için bakacağım sürüm ne yazıyor buradan paylaşmış olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msenol11 -- 25 Ağustos 2023; 17:42:28 >
-
İlk aldığımda vuruntu vardı, biraz kullanınca azaldı. İlk aldığımda rahatsız edici bulmuştum ama şu an dikkat etmeyince hissedilmiyor. Belki de parçalar, dişliler vs oturuyordur.
Ooo commandxciğim hayırlı uğurlu olsun, MG aldın sanırsam, mesajlardan yanlış anlamadıysam sonunda Avrupa malı bi arabaya bindin kısmen uzakdoğu menşeili üretimi olsada.
Neyse kazasız belasız mutlu ve keyifli sürüşler diliyorum, en güzel anılarını yaşamaya gideceğin yollarda yol arkadaşın olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam cok tesekkurler,
Ben de randevu aldim Istanbul Kosuyolu servisinden. Bu arada hayirli olsun, gule gule kullanin.
@commandx
Ozellikle cift kavramali otomatik sanzimanlarda surus profilini sik sik degistirmek ve arac bilgisayari icin yeni datalar olusturmak onemli. Ben aldigimdan beri sakin kullandigim icin arac oyle bir surus profiline alisti. Devirli kullanmaya basladigimda baslarda ciddi sasirdi. Sonradan duzeldi. Biraz seri kullanmayi deniyorum ben de.
Size de hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X