Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
303.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam da Koşuyolu'ndan uzak durun oradan almayın diye yazmaya gelmiştim ki bu videoyu gördüm. O bayiden mi aldı acaba arkadaş.

Uzak durun dememin sebebini merak eden varsa dm atabilir. Hukuki işlemlerle uğraşmak istemiyorum durduk yere.

• Benimkinde güncelleme olmadı.sürüm bilgisi ekli resimdeki gibi

MG HS Kullanıcıları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mg 4 alan oldu mu nasıl araç ilk izlenimler

• Ağustos başı Mg hs comfort 2023 sahibi oldum. Yetkili bayiden sıfır aldım. Arac 1 ayda 2 kez motor arıza ışığı yaktı. Geçen hafta yaktığında bayiden bir sorun olmadığını söyleyerek geri gönderdiler. Sanırım arızayı sildiler.

Ancak bu hafta yine tekrarladı ve bu sefer motordan zırıltılar gelmeye başladı. Araç rölantideyken motordan sesler geliyor. 1 ayı geçmemiş aracım için iade sürecini nasıl başlatsam diye düşünmeye başladım.

• eremcan E kullanıcısına yanıt

Servise bırakıp ikame araç isterdim yerinizde olsam. İade etmeye hukuki olarak hakkınız yok diye biliyorum.

• msenol11 kullanıcısına yanıt

merhabalar, güncel yaptırdığınız yazılımın sürümünü paylaşabilir misiniz? bizde karşılaştıralım. teşekkürler.

• blackeyes B kullanıcısına yanıt

Ben servisle görüştüm bu sürüm eski sürümmüş.Güncelleme randevusu aldım.

• malikeskin M kullanıcısına yanıt
    Güncel sürüm

MG HS Kullanıcıları...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba;

15.000 Bakımını Yaptırdım, 5.100 TL gibi bir fiyat çıktı.

Bilgilerinize.

• Arkadaşlar deneyimli kullanıcılardan bilgi alabilir miyim?
    Klavuzu ve forumu okudum ama araçta navigasyon nerede? Klavuzda ve izlediğim videolarda var ama menüde yok.
    Apple CarPlay sorunsuz kullanabilen var mı? Arama, aramayı cevaplama, medyanın sesini hoparlöre verme vb. işler tamam ama telefonun ara yüzüne erişilemiyor. Güncelleme mi yaptırmak gerekiyor?

• bugrahan18 B kullanıcısına yanıt
    Araçta kendi navigasyonu kapalı olarak geliyor. Menüden açsanız bile dosyaları yüklü olmadığı için hata verecektir. Araçta bu yüzden apple car play yada Android auto ile navigasyon kullanabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • foxwoods kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Evden sahile giderken çok sakin kullanım, klima kapalı tüketim. Dönüşte birebir aynı güzergahta 6.4 yaktı.

Klima çok etki ediyor sanki tüketime.

MG HS Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 31 Ağustos 2023; 20:57:54 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Aracın boyutlarına ve ağırlığına göre yakıt tüketimi fena değil. Ah bir de benzin bu kadar pahalı olmasa. İyi günlerde kullanın.

Geri park yaparken kamera yeterli. Kameranın yanında araç görseli ön, arka ve yanlarda ki nesnelerin mesafesini veriyor. Ama R’ye almadan düz park yaparken mesafeyi göstermiyor. Çözümü var mı arkadaşlar?

• bugrahan18 B kullanıcısına yanıt

Ayarlardan arka radar açıkken 360 tuşuna basınca çalışıyor bende.

• Kör nokta uyarısı çok kötü olmuş. Eski aracımda aynada uyarı veriyordu. Kademeli olarak ışıklı uyarı, ışıklı sesli, titreşimli uyarı veriyordu. Son seviyede kör noktada araç varsa direksiyona da direnç uyguluyordu. Bu araçta kötü bir ışık var. Farkedilmiyor bile. Ayarlardan da bir şey bulamadım. Kör nokta uyarısında aç kapat dışında herhangi bir ayar var mı?

• commandx C kullanıcısına yanıt

Bizimki giriş paketi hocam. 360 kamera yok maalesef.

Kör nokta için seyir halinde sadece ışıklı uyarı var. Dediğiniz gibi ses ve titreşim eklenebilirdi. Ama şahsen kapatırdım. Her saniye öterdi trafikte.

• Merhaba,

Ağustos ortasında teslim aldığım aracımda ön park sensörü plakayı görüp sürekli ikaz veriyordu. Biraz sancılı oldu düzeltmek ama en sonunda bayi plakayı kareye (ön-arka) çevirerek çözüm buldu. Hatta trafikte karşılaşabileceğim durumlardan (ceza vs) sorumlu olmadıklarını kabul ettiğime dair yazı aldılar. Yeni araç alacak arkadaşlar ön park sensörü konusunda aracı teslim almadan bayi ile bunu özellikle konuşmasını tavsiye ederim.

Park sensörlerinin ekrandaki kademeli mesafe görüntüsü sadece geri viteste açık oluyormuş ve bununla ilgili bir ayar olmadığını söylediler geçtiğimiz günlerde.

Ön park sensörünün sürekli ikaz vermesi nedeniyle yanılmalar olabiliyor ve böyle bir durumda geri manevra sırasında neredeyse çarpıyordum.

• gursoyulvi G kullanıcısına yanıt

Ben ön plakalığı söktüm. Plakayı direk köşelerden küçük siyah vidalarla vidaladım. Siyah kenarligin üzerinde olduğu için çok kötü de durmuyor. Sorun düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.