Bu arada 12 ay mevzusu görünmüyor artık, ilk sayfayı güncellemeyeceğim ilk hali görünsün diye. Şu anda o ikili durum ortalama kalkmış ve minimum kiralama 3 ay olarak belirlenmiş. Küçük bir hesap yapacak olursak sıfır MG4 Luxury 1350b, 300b faizsiz 12 taksitin reel durumu aracı 80bin indirimli almaya eş değer desek 1270b. Bu arada MG Ready dışında almak isterseniz bu ödeme seçeneği sunulmuyor. Kiralama maliyeti: 100bin depozito(ayda 5000 kayıp diyebiliriz)+34.900 aylık kiralama + 6980 aylık KDV=46880TL aylık kiralama maliyeti olarak görünüyor. Bu da yaklaşık 27 ayda bir araç parası ediyor bu günün koşullarında. |
MG Türkiye MG READY Sistemini Duyurdu (3. sayfa)
-
-
Ben bugün arabamı kiralık olarak teslim aldım. Uzun süredir düşündüğüm bir konuydu ama uygun bir araç bulamamıştım. Bu kampanya denk geldi bende kiraladım. Biraz bilgi vereyim. Ben luxury paket ve 15-25 bin km istemiştim ancak ellerinde kalmamış dolayısıyla comfort sıfır paket kiraladım, renk olarakta tercih yapamadık siyah aldık. Bunları artık görmezden geldik. Amacım aracı Konya şartlarında denemek. 3 ay boyunca kdv dahil aylık 34bin, diğer aylar için fiyat yeniden belirlenecek ve aylık olarak belirlenecek, devam etmek isterseniz tekrardan sözleşme uzatıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin A. -- 17 Ağustos 2024; 12:3:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, toplamda süreç -başvurudan teslime- ne kadar zaman aldı?
-
1 haftada tamamlandı herşey
3 aylık mı 34 bin ?
Aylık
Aylık 1667 km sınır var, yıllık 20 bin, 99 km ye kadar aşım ücreti alınmayacak, sonrası kdv dahil 6 TL
Arkadaşlar MG Ready ile bugün MG HS Luxury aracımı teslim aldım. 1.499.000+3.000(kredi dosya masrafı + tescil) Liraya mal oldu. 300.000 Lira, 12 ay sıfır faiz kredi kullandım.
Yalnız burada asıl paylaşmak istediğim konu farklı. MG'den araç alırken dikkat edilmesi gereken bir konuya dikkat çekmek istiyorum ve konu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum.
Koşuyolu Doğan Trend'den aracı teslim aldım. Satış temsilcisi hemen yakıt almamı söyledi. Bayinin hemen yanında benzinlik var. Ters yön olduğu için benzinlik tarafa giremedim. Dönüp geleyim dedim. Ama yaklaşık 600-650 mt gittikten sonra benzinlik tarafına giremeden benzin bitti.
Satış temsilcisini aradım. Ancak saat geç olduğu ve personellerin çıktığı için yardımcı olamayacağını söyledi. Bende benzinliğe yürüyerek gittim, durumu anlattım ve bidonla 5 lt kadar benzin aldım. Aracın yanına geri geldim. Bidonla benzini koyarken telefonumu aracın tavanına koydum. Benzini doldurduktan sonra bidonu bagaja koydum ve bagajı kapattım.
Bu sırada çatır çutur bir ses duydum. Sonra fark ettim ki tavana koyduğum telefon aslında bagajla tavan arasındaymış, bagajı açınca araya düşmüş, bagajı kapatınca da arada kalmış. Telefonun ekranı kırıldı. Bagajın üst kısmı da yamuldu. Fotoları da ekliyorum. Eklediğim haritadaki mavi rota kadar gidebildim.
Şimdi burada benim ihmalkarlığım var, evet. Ancak bunların hepsini bayinin yeterince benzin koymamasına bağlıyorum ben. Bayi yeterince benzin koysa, ne yolda kalırdım, ne bidonla benzin koyardım ne de telefonumu oraya koyardım. Bayiden çıkıp 1 km dahi gitmeden benzin biter mi yahu? Spreyle fısfıs yapmışlar sanki depoya. Bayi 100 Liralık dahi olsa benzin koysaydı bunlar başıma gelmeyecekti. 1,5 milyon para veriyorsunuz. Depoda 100 Liralık benzin yok.
Şikayetçi olacağım ben. Sizin yorumunuzu da öğrenmek istedim. Tavsiyeleriniz varsa onu da memnuniyetle kabul ederim.
-
Öncelikle hayırlı olsun. Yeni aracınızı güle güle kullanın. Hayat bu herşey olabiliyor. Allah daha büyük kazalar göstermesin inşallah. Çok dert etmeyin bence. Ben de 10 gün önce MG ZS aldım. Benim şansıma benzinci 150-200 metre yakındaydı. Aracı teslim eden genç 3-4 defa uyardı direk benzinciye git abi diye. Hasara gelince sanki sadece aradaki parça yamulmuş gibi gözüküyor. Bence göçük düzeltmeciler sadece vakumla çekerek düzeltebilirler. Satış temsilcisiyle bir görüşün belki servis de ücretsiz yapabilir. Ya da kasko yaptırdıysanız, kaskodan ücretsiz mini onarım yapabilirler.
-
Merhaba herkese, daha önce yazmıştım kiralama yaptım. 15 gün oldu. Deneyimlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle elektrikli araba sürmenin keyfi bir başkaymış, bunu elektrikliden sonra diğer benzinli arabayı sürerken anlıyorsun. Ben comfort paket kiraladım, bu paketin menzili 350 km, ancak dün şarjı %100 yaptım ve bana 435 km menzil verdi. Sanırım araba benim sürüşüme göre verdi bu menzili. Bu menzil benim için çok yeterli. Hedef şehir içi 480 km menzil bakalım olacakmı. Diğer bir güzel tarafı da tek pedal kullanımı, oldukça başarılı. Bende seat leon araç var konfor olarak onun bir tık üstünde. Ben park konusunda sorun yaşamıyorum ancak 360 derece olsa fena olmaz. Henüz uzun yol yapmadım o deneyimi daha sonra yazarım. Arkadan itişli olmasına alışmak lazım çünkü bazen dönerken kayıyor. Aracın içi çok karanlık aydınlatması yetersiz. Şarj süresi yeterli sayılır ben %34 den %100 e 1 saat 10 dk doldurdum, otojetten 318 tl tuttu. Tabi daha hızlı olursa iyi olur. Dikiz aynası bu pakette kararmıyor, bu akşam biraz sorun olabilir. Şimdilik bunlar deneyimledikçe yazarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Peki sonuç olarak alıyormuyuz! kiralıyormuyuz
Mg ZS comfort bakıyorum ready kampanyası fiyatından aşağı alabilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük rezalet. 1.5m araç sattıktan 5 dk sonra yardımcı olamıyoruz diyorlar. yahu parasını verirseniz benzin koyarız deseler bile kabul ederiz. ülkemizde müşteri olmak...
-
Düşük km seçeneği kaldırılmış, bazı ücretlerde değişim yapılmış, 26 Eylül 2024 tarihli liste şu şekilde:
-
MG Ready Programı ile sahip olmak istediğiniz MG modeli, km ve renk tercihlerinizi seçtikten sonra yapacağınız 10.000 TL rezervasyon bedeli ödemesi ile, seçtiğiniz aracın fiyatını 7 iş günü boyunca sabitliyoruz. Rezervasyon ücretinizi seçimlerinizi yaptıktan sonra kolaylıkla kredi kartınızdan sayfanın alt kısmında ödeyebilirsiniz. Üyelik veya satın almadan vazgeçmeniz durumunda ise rezervasyon bedelinizi aynı tutarda iade ediyoruz!
BAZI MODELLERDE BU SİSTEM KULLANIYOR.ÇOĞU MODELDE BİTMİŞ.
-
merhabalar, aracı kiralayan arkadaşlara bir sorum olacak. aracın rayiç değerini ne gösteriyorlar? kiraladıktan sonra almak istersek çok zarar ediyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz sormadım ama yakın zamanda soracağım, bilgilendiririm
Sorabildiniz mi hocam?
-
Araç için 1.080.000 fiyat verdiler. Avantajlı bir fiyat verdiler fakat ben donanım eksiklerini düşünerek satın almadım. Güzel bir deneyim oldu benim için.
En az kiralama süreciyle toplam maliyeti ne olur hocam? Bu fiyat bana da uygun geldi. Satın alınan araç, halihazırda kullandığınız araç mı oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X