Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
86
Favori
132.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Sonunda mg4 luxury i teslim aldım. İsmart ile ilgili bazı bilgiler paylaşacağım. Önce Android telefonlarda playstore dışı apk depolarında ismart uygulamasını indirdim kurdum ve kaydoldum. Arabayı WiFi ile İnternete bağladım. İnfotainment data switch i açtım. Iserdan bşnd girdim. Qr kod ile telefonu arabaya bağladım. Arabaya verdiğim isim benim adım vs arabanın ekranında gözüktü ve logim oldum. Uygulamadan ev iş gibi poi leri arabaya gönderebildim. İnternet te videosu bulunan servis menüsünden avea 4g çektiğini gördüm ancak tabii ki 4g data ya abonelik olmadığından 4g çekmesine rağmen açık değildi. Açmak için yapacak bir şey de yoktu. Sanırım esim üzerinden ülke distribütör açıyor datayı. Ne yazıkki WiFi ile bağlantı olmasına rağmen uzaktan ısıtma, şarj yüzdesini görme gibi işlemler çalışmadı.
  • lacetti_blue L kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın

ismart devreye alınması için MG Turkiye nin arabaları internete çıkışını sağlatmaları lazım sonra uygulama normal olarak app store dan indirilebilir hale getirilir, o zaman da tüm fonksiyonlar çakışabilir herhalde

• lacetti_blue L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız, iyi günlerde kullanın. Teslim süresi ne kadar, peşinat ile teslimat arası kaç gün sürdü?
  • Yaklaşık 3 ay her hafta showroım a gittim sıraya girdim, en son buradan bir arkadaş sayesinde bir araba yakaladım. Kapora sonrası araç 1 haftada geldi. Parayı toparlama tescil vs de 1. 5 hafta civarı sürdü. Hepsi toplam 20 gün kadar sürdü ama ben parayı anca denkleştirdim daha kısa olabilirdi.
  • Şu durgun piyasa da aracımızı satabilirsek luxury almak için sabırsızlanıyorum. Bayiye gittim inceledim takas teklif ettim fakat 2.el departmanımız çalışmıyor dediler. Bakalım nasip kısmet.
    MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

• Bi 40-50k fiyat guncellemesi olmus.
    Comfort 1.3m
    Luxury 1.5m
  • Bugün ilk defa otobanda 100 km hızı geçerek biraz kullanma fırsatım oldu, direksiyonda hafif de olsa bir titreme var acaba karşılaşan oldu mu?
  • cebich kullanıcısına yanıt
    Ben hissetmedim. 165 km hıza çıktım. Tipik izolasyon eksikliği ve lastik sebebiyle gürültü hissettim biraz.
  • tuncell T kullanıcısına yanıt
    O zaman servise bir sorayım teşekkürler

18” olan var, bende 100-110 da titreme oluyordu, 4 lastiğe lastikçide balans yaptırdım, düzeldi

• karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    18” lastik mi var, comfort 16” sanırım benimki, balans ile çözülürse yaptırayım ben de

yeni gelen luxury 18”

Boşuna uğraşmayın hocam, balansla olacak iş değil. Sorun jantların kalitesiz olması nedeniyle yamulmasından kaynaklanıyor. Face ve whatsup mg4 grupları var, oraları incelerseniz ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız.

• enfarktus kullanıcısına yanıt
    Öyle mi kronik bir sorun o zaman, servise sormuştum teste çıkmamız lazım falan demişlerdi

Bir grup, avukat öncülüğünde bu sorunlu jantların değişimi için çaba gösteriyordu en son ama doğan trend'in o topa gireceğine hiç ihtimal vermiyorum.

Hem comfort hem luxury jantlarda olması enteresan olmuş ama dediğiniz gibi pek birşey çıkmaz bence de ama çok kötü izlenim tabi mg markası adına

Face ve WApp grup linkleri varsa paylaşabilir misiniz?

• secospacos S kullanıcısına yanıt

Hocam, instagrama "mg4 türkiye" yazın, oradan tüm gruplara ulaşırsınız.

• Comfort modelinde ismart baglanabilen oldu mu?

ismart uygulamasini google play desteklenmiyor dedigi icin disaridan apk ile indirdim. Uyelik islemlerini tamamlayip aractan qr kod alip uygulamada tarattim.

Arac eklendi gozukuyor bilgilerine erisebiliyorum ancak remote control calismiyor. Arabada da binded kisminda gorebiliyorum.

Anladigim kadariyla araclarda e-sim varmis.

Bugun test etmek icin S.O.S tusuna bastim calisiyor mu diye kontrol etmek icin arama gerceklesiyor diye uyari cikti multimedyada ne denediysem kapatamadim. Sonra karsi taraftan ses geldi durumu anlattim ve kapatti. Araba kendi e-sim'iyle S.O.S cagrisi icin arama yapabiliyorsa belki data alisverisi de vardir.

Luxury'deki tek farki hotspot olmasi sanirim modellerin internetle alakali.

Uygulamada guncel bilgilerin oldugu sayfa yukleniyor ama araca baglanilamadi diyor.

• goktug-g G kullanıcısına yanıt
    Evet luxury de de tam olarak bu dedikleriniz oluyor ama daha ilerisi olmuyor. Yani ünitede data olsa da sim kart aktive olmadan cihaz online olmuyor. Anladığım kadarıyla her ülkenin kendi Server ı var. İlk kurulumda cihaz hangi ülkeden alındığını soruyor ve sanırım o ülkenin Server ında aktive edilmiş olması gerekiyor. İlk kullanımda çıkan bu menüde henüz Türkiye yok. Türkiye Server ı yazılıma eklenince veya Türkiye araç vın numaraları başka bir Servera aktarılunda belki çalışır. Ama k zamana kadar bence 4g yi aktive edecek bir çözüm bulur diye düşünüyorum doğan mobiliye, sonuçta bunu para ile satacaklar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.