|
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (10. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın
ismart devreye alınması için MG Turkiye nin arabaları internete çıkışını sağlatmaları lazım sonra uygulama normal olarak app store dan indirilebilir hale getirilir, o zaman da tüm fonksiyonlar çakışabilir herhalde
-
Hayırlı olsun aracınız, iyi günlerde kullanın. Teslim süresi ne kadar, peşinat ile teslimat arası kaç gün sürdü? -
Yaklaşık 3 ay her hafta showroım a gittim sıraya girdim, en son buradan bir arkadaş sayesinde bir araba yakaladım. Kapora sonrası araç 1 haftada geldi. Parayı toparlama tescil vs de 1. 5 hafta civarı sürdü. Hepsi toplam 20 gün kadar sürdü ama ben parayı anca denkleştirdim daha kısa olabilirdi. -
-
Bi 40-50k fiyat guncellemesi olmus.
Comfort 1.3m
Luxury 1.5m -
Bugün ilk defa otobanda 100 km hızı geçerek biraz kullanma fırsatım oldu, direksiyonda hafif de olsa bir titreme var acaba karşılaşan oldu mu? -
Ben hissetmedim. 165 km hıza çıktım. Tipik izolasyon eksikliği ve lastik sebebiyle gürültü hissettim biraz. -
O zaman servise bir sorayım teşekkürler -
18” olan var, bende 100-110 da titreme oluyordu, 4 lastiğe lastikçide balans yaptırdım, düzeldi
-
18” lastik mi var, comfort 16” sanırım benimki, balans ile çözülürse yaptırayım ben de -
yeni gelen luxury 18”
-
Boşuna uğraşmayın hocam, balansla olacak iş değil. Sorun jantların kalitesiz olması nedeniyle yamulmasından kaynaklanıyor. Face ve whatsup mg4 grupları var, oraları incelerseniz ayrıntılı bilgiye ulaşırsınız.
-
Öyle mi kronik bir sorun o zaman, servise sormuştum teste çıkmamız lazım falan demişlerdi -
Bir grup, avukat öncülüğünde bu sorunlu jantların değişimi için çaba gösteriyordu en son ama doğan trend'in o topa gireceğine hiç ihtimal vermiyorum.
-
Hem comfort hem luxury jantlarda olması enteresan olmuş ama dediğiniz gibi pek birşey çıkmaz bence de ama çok kötü izlenim tabi mg markası adına -
Face ve WApp grup linkleri varsa paylaşabilir misiniz?
-
Hocam, instagrama "mg4 türkiye" yazın, oradan tüm gruplara ulaşırsınız.
-
Comfort modelinde ismart baglanabilen oldu mu?
ismart uygulamasini google play desteklenmiyor dedigi icin disaridan apk ile indirdim. Uyelik islemlerini tamamlayip aractan qr kod alip uygulamada tarattim.
Arac eklendi gozukuyor bilgilerine erisebiliyorum ancak remote control calismiyor. Arabada da binded kisminda gorebiliyorum.
Anladigim kadariyla araclarda e-sim varmis.
Bugun test etmek icin S.O.S tusuna bastim calisiyor mu diye kontrol etmek icin arama gerceklesiyor diye uyari cikti multimedyada ne denediysem kapatamadim. Sonra karsi taraftan ses geldi durumu anlattim ve kapatti. Araba kendi e-sim'iyle S.O.S cagrisi icin arama yapabiliyorsa belki data alisverisi de vardir.
Luxury'deki tek farki hotspot olmasi sanirim modellerin internetle alakali.
Uygulamada guncel bilgilerin oldugu sayfa yukleniyor ama araca baglanilamadi diyor.
-
Evet luxury de de tam olarak bu dedikleriniz oluyor ama daha ilerisi olmuyor. Yani ünitede data olsa da sim kart aktive olmadan cihaz online olmuyor. Anladığım kadarıyla her ülkenin kendi Server ı var. İlk kurulumda cihaz hangi ülkeden alındığını soruyor ve sanırım o ülkenin Server ında aktive edilmiş olması gerekiyor. İlk kullanımda çıkan bu menüde henüz Türkiye yok. Türkiye Server ı yazılıma eklenince veya Türkiye araç vın numaraları başka bir Servera aktarılunda belki çalışır. Ama k zamana kadar bence 4g yi aktive edecek bir çözüm bulur diye düşünüyorum doğan mobiliye, sonuçta bunu para ile satacaklar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X