Şimdi Ara

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.004
Cevap
86
Favori
132.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıya sonuna kadar scroll yapın sonra tekrar skroll yapın yeni düğmeler çıkacak MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları

Resmen saklamışlar. Düğmeleri açtıktan sonra telefonunuz üzerinden İnternet verin araca. İlk seferde İnternet istiyor. Sonra navigasyonu açın
  • lacetti_blue L kullanıcısına yanıt
    Comfort diye mi yok ama bende yok
    Malesef aadece bu şekil bende

MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları
  • Hocam navigasyon simgesine basınca ne hata veriyor
    Simge yok hocam malesef.

• Ben de simge vardı ama basınca hata veriyordu. Dediğiniz gibi Comfort ile ilgili olabilir
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt

Aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.

Bende dün maslak daki kemal beyle iletişime geçip turuncu luxury içi gri renk mg4 için kapora vermiş bulunuyorum. Ay sonu faturasını kesip kasımın ilk haftası teslim ederiz dediler

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler size de hayırlısı olsun, güzel seçim olmuş , kazasız belasız güle güle kullanın :)

• Sipariş verip de alabilen var mı bu aracı?
    Luxury için 7 Ağustosta kapora bıraktım ne arayan var ne soran. Her aradığımda 1 hafta sonra aracınız gelecek diyorlar.
  • ercangun E kullanıcısına yanıt
    Ben de o tarihlerde kapora verip Eylül ilk haftası almıştım. Size tarih vermediler mi? Biz eylül başı tesim diye konuşmuştuk, öyle ilerlemiştik.
  • Bana da eylül 20sinden sonra denmişti. Hala net tarih verilmiyor. Distribütörün inisiyatifinde bizim yapabileceğimiz bir şey yok deniyor.

• Merhaba
    Mg4 comfort paketi internet sitesininde takas destekli fiyatı 1250 TL yazıyor . Acaba bu takasa araç vermesek de bu indirim söz konusu mu ?
    Mesela Citroen de takas desteği diyor ama aracını takasa vermesen de o indirimi yapıyor.
  • huseyinkaraca H kullanıcısına yanıt
    Sormak lazim piyasa normale dondugu icin yapabilirler ama
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt

XPower için görüştünüz mü acaba? Elinde olan bayi var mı acaba? Yoksa sipariş ile mi geliyor. Teknolojik olarak gerisinde olsa da Tesla Model Y Performans modeline kafa tutuyor çünkü. LR yi her türlü maymun eder zaten…

• huseyinkaraca H kullanıcısına yanıt

Takasa araç vermesenizde nakit alımda 40 bin tl indirim yapılorlar hocam. Ama kredi kullanımında liste fiyatı neyse o rakamdan işlem yapılıyor

Çok sağolun
  • yilbas Y kullanıcısına yanıt

Bilgim yok maalesef, fiyat listesine geldiğine göre sipariş alıyorlardır herhalde

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Liste fiyatından 2 aydır bekleyenlerin araçlarını teslim etsinler de sonra indirimli satışlarını yapsınlar hocam Ağustos başından beri Luxury paket araç teslimat bekliyorum. Ekimin 9u bugün.

• İlk gelen gemideki mg4 ler bayilere dağıtılmaya başlanmış.

Var mı bayiden aranıp paranın geri kalanı istenen ya da faturası kesilen?

ben bugun işlemleri tamamladım. parayı zaten geçen hafta tamamlamıştım. bugün de plaka ve sigortayı tamamladım. faturam kesildi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.