+90 505 335 07 44 bu numaraya whatsapptan katılmak istediğinizi yazın. |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (36. sayfa)
-
-
-
Selamlar, bu forumda olan ve Whatsapp gurubunda olan kimse yok mu? birkaç kez guruba dahil olmak istediğimizi belirttik ama üstüne alınan yardımcı olayım diyen yok. Lütfen empati yapın!!
-
+90 505 335 07 44
bu numaraya whatsapptan katılmak istediğinizi yazın.
-
Merhaba,
Mg4 luxury'de koltuk ısıtma yok mu?
Kış lastiği olarak ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dengeleme şarjını ne kadar zamanda bir ve nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz 🙏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
koltuk ve direksiyon ısıtma var. kış lastiği olarak ben michelin pilot alpin 5 almayı düşünüyorum ama biraz pahalı açıkçası. bir ihtimal daha uygun bişeyler de alabilirim ama araç malum çok seri ve arkadan itiş bu yüzden riske atmak istemiyorum
-
bu grup oldukça aktif katılıp sorularınıza anında yanıt alabilirsiniz
-
Teşekkür ederim. Conti ts870 iyi fiyata sahip nispeten. Testlerde de iyi. Haftaya teslim alacagım aracı ben de. Bakalım.
-
Feyree adında Çin malı bir araç şarj cihazı kullanan var mı? Nasıl çalışıyor ve satın almaya değer mi?
-
Feyree ve Khons şarj cihazlarında kullanıyor arkadaşlarım
bir sıkıntı yaşayanı duymadım.
3.5KW lik versiyonları. İkisinin de Türkiye siteleri var kontrol edebilirsin.
-
Merhaba,
dışarıda şarjda kaç kWh şarj olursa o kadar para ödüyorsunuz değil mi?
Ayak bastı, işgaliye, indi bindi vs. Gibi bir ücret var mıdır?
Yani 1 kWh şarj eden 9 TL öderse, 50 kWh şarj eden 450 TL mi öder?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 12 Eylül 2024; 12:49:14 >
Evet hocam sadece %100 olduktan sonra süresi var (tam bilmiyorum 5dk gibi) bu süreden sonra işgaliye parası kesmeye başlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Metin hocam cevabınız için teşekkür ederim.
Bir aksilik olmaz ise haftaya teslim bir luxury paket mg4 aldım,
Toplam 1.400.000 TL’ye.
50.000 takas desteği (eski aracımı verdim, piyasa fiyatından 20-30 bin aşağı aldılar)
300.000 sıfır faiz kredi avantajları ile aldım.
Bir de oturduğum sitede Ocak ayındaki genel kurulda şarj üniteleri için karar alınması bekleniyor. Ancak o zamana kadar balkondan (2. Kat) kablo sarkıtmak istiyorum. Yaklaşık 7-8 metre. Nasıl bir uzatma kablo kullanmalıyım. Uzatma kabloyu kaliteli alsam da, sonuçta duvarın içinde balkondaki prize gelen kablo sabit kalınlıkta, ne önerilirsiniz?
Teşekkürler.
-
Merhabalar,
Bu hafta aracı teslim aldım. 1,350m luxury 300k sıfır faiz kredi kullanım imkanım oldu kalanını nakit verdim. Koyu gri renk aldım.
Araçla birlikte şarj kablosunu vermediler daha sonra şase noya göre dağıtılacak dendi.
İlk izlenimim: Araç gla180 e göre şaşırtıcı derecede konforlu ve sessiz (yol, rüzgar, kabin). İçi hafif klostrofobik ve karanlık (döşemeleri koyu renk). Kullanımı çok kolay ve çok zevkli. Çok seri ve arkadan itiş 204hp yaslatıyor arkaya. 360 kamera olayı süper. Şerit takip iyi, hoparlör iyi, tipi şahane. Bagaj küçük ama bize yeter. Şarjı hızlı düşmüyor (bayii %99 Şarjla verdi). Parke taşlarından rampa aşağı inerken belli hızlarda (20km/s altı) tavanın ön bölümünden çok ses geliyor rezonans titreşimine yakın bir frekansa giriyor sanıyorum.
Hanım kullanıyor genelde. Arkada otururken emniyet kemeri takmak mecburi görünüyor. Arka cam küçük. Aerodinamik Jant kapakları güzel. Multimedya ekranı gayet iyi ancak daha hızlı olabilirdi.
Fiyatına göre bence muazzam araç. Eksileri ve artıları gördüğüm kadarıyla böyle. 2 hafta sonra uzun yola çıkacağız. Yazarım yorumlarımı ileride de. Sitede şarj imkanımız var bunun dışında heryerde şarj yeri var, iş ev, halı saha, restoran, lastikçiye gittim orda bile var 🙂.
Şarj kablosu alacağım ben de.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Eylül 2024; 15:42:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, bugün anlaştık 2. el 10 binde temiz bir comfort ile (1 milyona maloldu) aranıza katılıyorum. Ne tavsiye edersiniz. Yıllık bakımı yeni yapılmış. 2023 araç, 0 gibi görünüyordu ben de alayım dedim. Satıcı MG Haramidere. Aracın yüksek hızda sorunu yok dedi ve zam gelecek şu an büyük fırsat dedi inandım açıkçası.
Umarım Pişman olmam. Balkonumun önünden şarj imkanım var hangi kaboladan almam lazım kendi kablosu dandikmiş 30 saat bekleyemeyiz ? Tavsiyeleriniz beni mutlu eder. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhns -- 14 Eylül 2024; 15:55:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X