ismart kasım gibi açılacak diyorlar şu an boşuna uğraşmayın. lastik basınçlarını soğukken 37 yapın |
MG4 Alıcıları ve Kullanıcıları (38. sayfa)
-
-
R59 versiyon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim,
MG Pilot sekmesinde ACC ve TJA opsiyonlarından birini açmadan sanırım sürücü ekranında diğer araçlar görünmüyor. ACC açarsan adaptif cruise control devreye girmiş mi demektir?
Bir de TJA açık olması ile ne farkı var acaba?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verser -- 23 Eylül 2024; 13:51:22 > -
Type c girişi ile bağlantılı olay sanıyorum. Usb girişli kablo ile Android autoya bağlanabildim.
Herkese merhabalar. 2020 clio 1.0 otomatik touch arabamı sattım. MG4 almayı düşünüyorum ankaradan. Bayi liste fiyatından hiç indirim yapmadı. Luxury paket düşünüyorum. Sizce alınır mı kullanıcı arkadaşlar şuan 1400'e? 300 bin sıfır faiz kullanacağım. Evimizin tek arabası olacak. Yorumlarınızı bekliyorum
-
Bende merak ediyorum. Peugeot 208 GT sahibiyim aracımı satıp az bir farkla MG 4 almak istiyorum. Bir yıldır aklımda bu makine test sürüşü bile yaptım ve beğendim. Bu benzin mazor canıma yetti gayri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıymetli hükümetimiz çin'den gelen otomobillere habire yeni bir taş koyduğu için adamlar da ne yapacağını bilemiyor haliyle. Daha yeni gümrük vergisi çıkartmışlardı üstüne bir de elektriklilere de 20 servis şartı getirdiler.
Ben de bu arada Citroën c3 aircross satıp mg4 e geçmeyi düşünüyorum. Özellikle 300 bin sıfır faiz cezbediyor ama araba Bi tık küçüleceği için kararsızım.
Valla iyi yapmışsın özellikle evde şarj imkanı varsa neredeyse 50 kuruş/km enerji maliyeti olacak.
Merhaba,
Araç konforlu ve çok zevkli bir kullanıma sahip. Fethiye'den İstanbul a geldim dün 12 saatte yemek ve kahve molaları ile şarjı denk getirerek (Isparta - Afyon -- Kütahya - Bursa - İzmit) . Aracın adaptif cruise Control ve şerit takip oldukça iyi çalışıyor. Konfor ve yol = rüzgar ses Seviyeleri çok iyi.
Tavsiye ederim. Clio ve 208e göre üst düzey bir araç.
entry nick uyumu
-
Araç bariz rüzgar sesi alıyor ama geri kalan tüm alanlarda çok iyi olduğu için açıkçası göz ardı ediyoruz
C3 Aircross çok da büyük bir araç değil muhtemelen mg4 iç hacim olarak daha üstündür
Rüzgar konusunda rahatsız olmuyorum ancak yer yer Trim sesleri çıkıyor o konuda da servise gideceğim. Getirin bakalım dediler.
Sağ kelebekten sağ aynadan geliyor o rüzgar sesi onu çift taraflı bantla falan çözenler varda çok uğraşmadım ben açıkcası çokta önemli birşey değil
-
Ben 2 gün önce istanbul kuzey bayiden alfım.İyiki almışım dedim
İstanbul-Antalya-İstanbul
İstanbul-Antalya gece yolculuğu yaptım klima sıcak üflüyordu
Antalya-İst klima AC açıktı
Hız 100-110 genelde 105 110'a limitör koydum mağlum her yer radar..
Comfort paket üstelik afiumda yemek yedik 1 saat şarjda kaldı %98 le sakaryaya çıktım sakaryaya vardığımda %24 vardı orda 20DK Wc+Çay molası istanbuldayım.Yani EV ile uzun yol yapılmaz vs diyenler kullanmadan boş yorum yapanlar yada kullanmayı bilmeyenler.
Antalya-İst 9.30 saat sürdü fosillede zaten bu sürede gelirsiniz yok ben 6 saat te gelirim diyenler evet gelirsiniz ceza yiye yiye
Afium Afyon-Sakarya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Eylül 2024; 19:44:44 >
-
Arkadaşlar bu araçtan düşünüyorum ama confort paket ve diğerlerinin farkı ne? Su v1 v2 olayi ne tam anlamadım. Özet geçebilecek var mı?
-
comfort 51 kw pil var luxury 64 kw. dolayısıyla menzil farkı var. 0 alacaksanız luxury alın fiyat farkı çok az.
v1 ilk gelen araçlar v2 sonradan gelenler. v1-v2 farkları kısaca v2lerde arka silecek var fazladan, arka orta koltukta kafalık var, jantların comfortlarda teneke ve 16 iken alaşım-çelik 17 , luxurylerde 17 iken 18 oldu.
-
Arkadaşlar selamlar mg4 luxury aracımda sürücü tarafında direksiyonun iç kısımlarından sanki motordan gelen bir tıkır tıkır ses var, böyle röle sesi gibi de sanki. Yaklaşık 50-60 km hızlara kadar duyuluyor sonra kesiliyor. Araç dururken ses gelmiyor, dönüşlerde ses gelmiyor. Düz giderken ve düşük hızlarda yapıyor. Trim sesi gibi gelmiyor bana sanki bir şey dönüyor gibi ufak ufak tıkır tıkır. Klimayı vs kapatınca kesilmiyor, zaten araç dururken de hiç ses yok. Sadece düşük hızda ilerlerken yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X