Şimdi Ara

MGame

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bagerto Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün birçok konu açıldı mgame knight için açtığı site artık nttgame sitesinemi yönlendiriyor bendemi bir yanlışlık varZaten yeni clientin launcerinde sayfa görüntülenmiyor artık farklı bir polita izliyolar galiba aklıma değişik şeyler geliyor

knightonline.mgame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwae -- 14 Mayıs 2012; 9:00:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jwae

Dün birçok konu açıldı mgame knight için açtığı site artık nttgame sitesinemi yönlendiriyor bendemi bir yanlışlık varZaten yeni clientin launcerinde sayfa görüntülenmiyor artık farklı bir polita izliyolar galiba aklıma değişik şeyler geliyor

knightonline.mgame.com

Bende farkettim şimdi.

• Ben euko ve usko nun birleştirilmesine ihtimal bile vermiyorum.Şahsi düşüncem ortamdaki boşluktan dolayı eukoya user çekme politikası.Olurda birleşirse dönme ihtimalim başlamadan biter:)
  • birader eukonun sitesine yönlendiriyor orada oyunları seçiyorsun işte. knight onlie sağ tarafta ona tıklayınca siteye yönlendiriyor.
  • bize usko lazım. euko degil
  • güvendiğimiz dağlara karmı yağıyor :S
  • Bir sonuç çıkacağını sanmam sadece yığılmadan yönlendirdiler siteyi siteyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Hack
    6 ay önce açıldı
    Ogame & Hack
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

güvendiğimiz dağlara karmı yağıyor :S

• Site tekrardan geldi..
  • aynen sabaha karşı açarlar umarım
  • K2 dataları aktarıyor. Oyunun bir süre kapalı olucagını duyurmuştu zaten
  • Oyunu NTT veya başka birisi değil MGame kendi yayınlayacak, şu an bir takım çalışmalar mevcut, oyun açılacağı zaman knightonline.mgame.com adresinden hesabınıza erişeceksiniz. Gerekli bildiriyi KOL Facebook sayfasından yetkililer yapacak, acele etmeyin, oyun yokken siteye girmenin de pek anlamı yok zaten.
  • az rahat bırakın adamlar rahat rahat çalışsın
  • ÇOK İYİ ÇOK GELİŞMELER BUNLAR..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.