Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

arkadaslar ne yapsamda vamp i gecemiyorum acayip moralim bozuldu, oyunu birakcam ciddi ciddi hayal kırıklıgı icindeyim, yıllardır oyun oynarım boyle sacma sapan boss fight gormedim. en kolay ayarı actim, adamı yere yıkıyorum sonra yanına gidiyorum, r1 tusuna basıyorum surekli ama bir turlu bogazından yakalayamıyorum. galiba oyun benim icin burada bitiyor, lanet olsun ya, boyle is olur mu?

Vamp'i tercihen M4 kullanarak yere düşür ve kalkmadan arkasına geç. Items menüsünden şırıngayı seç, Weapons kısmından birşey seçme (R2 menüsünden birşey seçme yani.). Daha sonra Vamp yerden kalkarken arkasına geçip R1 tuşuna basıp boynundan yakala. R1'i basılı tutarken üçgen tuşuna (şırıngayı enjekte etmek için sanıyorum üçgen tuşuydu) bas. Vamp'in vücudundaki kurşunları ve hasarları kapatan nanomachine ler etkisiz hale gelecek ve bir ara video girecek. Ara videodan sonra karşına çıkacak Gekko'lar için elinde mutlaka Rail Gun'ı hazır tut. Karşına gelmeden önce de L1 ile nişan alarak bir süre şarj olmasını sağla ve tek tek hepsini indir. Eğer Metal Gear Rex'in yakınlarında 1 tane bile Gekko kalırsa kendilerini havaya uçuruyorlar ve doğal olarak Game Over oluyor...

dostum cok sagol, taktigini denedim, son bir umutla ve o anda vamp i yakalayıp siringayı bastım. sonrası enfesti, oyun gercekten muazzam. keske hic gecmeseydim dedim, gozlerim doldu cunku. rexle devam ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar ne yapsamda vamp i gecemiyorum acayip moralim bozuldu, oyunu birakcam ciddi ciddi hayal kırıklıgı icindeyim, yıllardır oyun oynarım boyle sacma sapan boss fight gormedim. en kolay ayarı actim, adamı yere yıkıyorum sonra yanına gidiyorum, r1 tusuna basıyorum surekli ama bir turlu bogazından yakalayamıyorum. galiba oyun benim icin burada bitiyor, lanet olsun ya, boyle is olur mu?

Vamp'i tercihen M4 kullanarak yere düşür ve kalkmadan arkasına geç. Items menüsünden şırıngayı seç, Weapons kısmından birşey seçme (R2 menüsünden birşey seçme yani.). Daha sonra Vamp yerden kalkarken arkasına geçip R1 tuşuna basıp boynundan yakala. R1'i basılı tutarken üçgen tuşuna (şırıngayı enjekte etmek için sanıyorum üçgen tuşuydu) bas. Vamp'in vücudundaki kurşunları ve hasarları kapatan nanomachine ler etkisiz hale gelecek ve bir ara video girecek. Ara videodan sonra karşına çıkacak Gekko'lar için elinde mutlaka Rail Gun'ı hazır tut. Karşına gelmeden önce de L1 ile nişan alarak bir süre şarj olmasını sağla ve tek tek hepsini indir. Eğer Metal Gear Rex'in yakınlarında 1 tane bile Gekko kalırsa kendilerini havaya uçuruyorlar ve doğal olarak Game Over oluyor...

dostum cok sagol, taktigini denedim, son bir umutla ve o anda vamp i yakalayıp siringayı bastım. sonrası enfesti, oyun gercekten muazzam. keske hic gecmeseydim dedim, gozlerim doldu cunku. rexle devam ediyorum.

Hiç önemli değil. Esas Rex'i kontrol ettiğin bölümü geçtiğinde şok olacaksın...

• arkadaslar mantis i nasıl geciyoruz, bomba atar ise yaramıyor diyo hangi silahı kullancaz.
  • octopusu yendım ama kadın cıktı ıcınden bana dogru gelıyo devamlı ve sarılıyo su an oyun ıcındeyım napıcam orda nasıl gecıcem orayı? hemen lazım acill
  • quote:

arkadaslar mantis i nasıl geciyoruz, bomba atar ise yaramıyor diyo hangi silahı kullancaz.

Mantis'in iki tarafında da uçan kuklalar var. Öncelikle kendine Syringe enjekte et. Daha sonra soldaki (sana göre solda Mantis'e göre sağda) kuklayı vur. Araya bir ara sahne girecek. Kukla düşene kadar vurmaya devam et. Kukla yere düştüğü anda koşup al. Weapons menüsünden R2 menüsüne at kuklayı. R2 menüsünden kuklayı seç ve L1 ile nişan alıp Mantis'e fırlat. Çarpar çarpmaz Sixaxis'i hızlıca yukarı aşşağı salla. Böylece Mantis'e aşırı derecede zarar verecek ya da birazcık fazla sallarsan öldüreceksin...

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

octopusu yendım ama kadın cıktı ıcınden bana dogru gelıyo devamlı ve sarılıyo su an oyun ıcındeyım napıcam orda nasıl gecıcem orayı? hemen lazım acill

Kıyafetlerinden arınmış Laughing Beauty'e ateş edeceksin. Ben her zaman için MK 22 Tranqulizer Gun kullandım ancak M4 tarzı makineli silahlar da tercih edebilirsin. Kolayca canı iner böylece. Onu da yendiğinde Snake Octo Camo'nun yüz kısmına sahip olacak. Böylece onu da başına geçirip kamuflaj yüzdesini artırabileceksin. Ancak Snake'in karizmasını yok ettiğinden kullanmıyorum ben ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 19 Haziran 2008; 21:11:00 >

• cok saol
    orayı gectim su an eye have oyu tankının üstünden 2 bacaklı yaratıkları vuruyorum.oyunu bitirmeme daha cok var herhalde dimi!ama simdiden sunu söylemek istiyorum bu oyun kendi katogorisinde 1 numaradır
  • quote:

cok saol
    orayı gectim su an eye have oyu tankının üstünden 2 bacaklı yaratıkları vuruyorum.oyunu bitirmeme daha cok var herhalde dimi!ama simdiden sunu söylemek istiyorum bu oyun kendi katogorisinde 1 numaradır

Act 2 orası sanırım. Oyun toplamda baştaki Prologue bölümü + 5 Act + Epilogue bölümünden oluşuyor. Prologue başta oynadığımız kısa giriş bölümü. Act 1 Liquid Sun isimli bölüm. Epilogue ise oyunun sonu ve tamamiyle videolardan oluşuyor. Bu arada Act 3 ve 4'de gerçekten üzüleceksin eğer eski oyunları oynadıysan hazırlıklı ol...

• acıkcası ilk mgs deneyimim bu ya bi de seyde takıldım tankın tepesındeyım adamlar cıkmaya calısıyo karsımda da bi tank sureklı ates edıyo adamları öldür öldür bitmiyolar sırınga sapladım yıne olmadı tanka ates edıyorum bısey olmuyo arkadasrlar 2 saattır olduruyorm hala geliyolar napıcam ya?
    ya ben bu haftasonu mgs2 ve mgs3 alıcam ps2 ye, ama ps1 olmadıgı için mgs1 i nasıl oynayacagımı bilmiyorum ayrıca hangi serilerini almalıyım msg nin 2,3 ve 4 ten baska?
  • quote:

acıkcası ilk mgs deneyimim bu ya bi de seyde takıldım tankın tepesındeyım adamlar cıkmaya calısıyo karsımda da bi tank sureklı ates edıyo adamları öldür öldür bitmiyolar sırınga sapladım yıne olmadı tanka ates edıyorum bısey olmuyo arkadasrlar 2 saattır olduruyorm hala geliyolar napıcam ya?
    ya ben bu haftasonu mgs2 ve mgs3 alıcam ps2 ye, ama ps1 olmadıgı için mgs1 i nasıl oynayacagımı bilmiyorum ayrıca hangi serilerini almalıyım msg nin 2,3 ve 4 ten baska?

MGS 1'i PC'de oynayabilirsin (Tavsiye etmem Klavye ile rezalet ancak gamepad varsa al tabii). Eğer PC'de oynamak istemezsen PS2 zaten PS1 oyunlarını çalıştırıyor. Direk onda oynayabilirsin alıp. MGS 4'ü bitirmeden diğer oyunları bitirmeni tavsiye ederim. Tut kendini ve kimin kim olduğunu öğrenmeye bak. Çünkü MGS 4'ü bitirdikten sonra diğer MGS'leri oynamak hiç birşey bilmeden oynamak kadar tad vermez...

• quote:

quote:

arkadaslar mantis i nasıl geciyoruz, bomba atar ise yaramıyor diyo hangi silahı kullancaz.

Mantis'in iki tarafında da uçan kuklalar var. Öncelikle kendine Syringe enjekte et. Daha sonra soldaki (sana göre solda Mantis'e göre sağda) kuklayı vur. Araya bir ara sahne girecek. Kukla düşene kadar vurmaya devam et. Kukla yere düştüğü anda koşup al. Weapons menüsünden R2 menüsüne at kuklayı. R2 menüsünden kuklayı seç ve L1 ile nişan alıp Mantis'e fırlat. Çarpar çarpmaz Sixaxis'i hızlıca yukarı aşşağı salla. Böylece Mantis'e aşırı derecede zarar verecek ya da birazcık fazla sallarsan öldüreceksin...

dostum yardımların icin cok sagol oyun bitti. oyle kalakaldım, inanılmaz bir oyun, oyun demek haksızlık olur. anlatılmaz yasanır bisiy olmus. of ya, of ki ne of. inanılmaz.

• o zaman ben hazır act 2 deyken oyunu bırakayım ! mgs ;mgs2 ve mgs 3 alayım.eğer alırsam psp için acid ve portable osd alsam güzelmidir onlar?
    peki mgs nin 1 2 3 4 ten baska oyunu var mı?(psp de olanlar dısında)
  • quote:

o zaman ben hazır act 2 deyken oyunu bırakayım ! mgs ;mgs2 ve mgs 3 alayım.eğer alırsam psp için acid ve portable osd alsam güzelmidir onlar?
    peki mgs nin 1 2 3 4 ten baska oyunu var mı?(psp de olanlar dısında)

Eski oyunlar var (Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake) onları da oynamak istersen Subsistance'ın içinde bulabilirsin. Yok uğraşamam öyle eski oyunları oynamakla dersen 22 Haziran Pazar'ı bekle. GameTrailers'ın Metal Gear Retrospective'inin ilk 3 bölümünü yayınlayacağız Türkçe altyazılı olarak Metal Gear Solid Fan Club'da. Hatta onları izlersen direk MGS 1-2-3'ü de oynamana gerek kalmaz ancak bu sefer de o 3 şaheseri oynamadığın için kendine kızarsın emin ol. Portable Ops ise Metal Gear Solid 3'den sonra Big Boss'un neler yaptığını anlatıyor o kadar. İlle de oynanması gereken bir oyun değil ancak Metal Gear Solid'in ilk 3 oyununu bitirdikten sonra zamanın kalırsa onu da mutlaka oynamanı tavsiye ederim. Metal Gear Solid'deki Fran Jaeger'ın ya da diğer adıyla Gray Fox'ın eski zamanlarını ve onu Big Boss'un nasıl bulduğunu anlatıyor. Colonel Campbell'ın gençlik halini görüyoruz vs. Acid ise basit bir kart oyunu ve Metal Gear Solid Evreni'nin hikayesi hakkında hiç bir bilgi içermiyor. Yani şehirlarası otobüste giderken atıyorum canın basit bir oyun çeker oynayabilirsin. Onun dışında özel bir yanı yok Acid serisinin. Şimdiden iyi oyunlar ve bol bol şok olmalar sana Metal Gear Solid serisini oynarken...

• metal gear ve metal gear 2:solid snake i ps2 de oynayabilirmiyim.acaba bütün mgs serilerini bir set halinde satan bir site veya dükkan var mı bildiğiniz toptan alsam.

Bende MGS fanı olmak ,istiyorum ama tabi ki bütün oyunlarını bitirdikten sonra ilk defa bir oyunun fanı olmayı düşünüyorum.Bu nasıl birşeydir böyle
  • quote:

metal gear ve metal gear 2:solid snake i ps2 de oynayabilirmiyim.acaba bütün mgs serilerini bir set halinde satan bir site veya dükkan var mı bildiğiniz toptan alsam.

Bende MGS fanı olmak ,istiyorum ama tabi ki bütün oyunlarını bitirdikten sonra ilk defa bir oyunun fanı olmayı düşünüyorum.Bu nasıl birşeydir böyle

Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake tee NSX ve NSX2 ile NES'e çıkmış oyunlardır (80'ler civarında). Yani bildiğimiz PlayStation ile başlayan Metal Gear Solid serisinden çok farklılar. Ancak eski türde oyunları oynamayı seviyorsan bulaşmanı tavsiye ederim. Sevmiyorsan hiç bulaşma. Oynamak istersen ilk olarak Metal Gear Solid 3: Subsistence alarak oyunun 2. DVD'sinde bu 2 oyunu da bulabilirsin. Eğer Subsistence bulamazsan da netten indireceğin emülatörlerle oynayabilirsin...

• create mi?
  • arkadaşlar act 5 de kuklalar bölümündeyim. size komik gelecek ama syrınge yı kendime nasıl yapıcam ??? sol tarafta seçiyorum sonra ok tuşuna bas diyor basmadığım tuş kalmadı kendime syrınge yapamıyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

arkadaşlar act 5 de kuklalar bölümündeyim. size komik gelecek ama syrınge yı kendime nasıl yapıcam ??? sol tarafta seçiyorum sonra ok tuşuna bas diyor basmadığım tuş kalmadı kendime syrınge yapamıyorum .

L2'ya basıp Syringe'i seç ve menüyü kapatma yani Syringe seçili iken L2'yu basılı tut. Bunu yaparken de yuvarlak tuşuna basarsan kendine Syringe enjekte etmiş olacaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: ff99ff

create mi?

Sende post kasacaksan defol git başka yerde ne bileyim konu dışında falan kas. Burası saçmalama yeri değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 20 Haziran 2008; 13:38:16 >
  • teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

teşekkürler.

• su aralar mgs1 oynuyorum mei ling ve meryl ile ilk defa bu bolumde tanisildi ama bir yerde takildim gecmesi zor, aslinda kolay da mayin tarayici almak istedigim odanin kapisinda cok iyi guvenlik var, adamlar beni hemen yakaliyor en az 10 defa denedim,(guvenlik 1 kamera ve bir asker ile yapilior) tank hanger kismi ocelot ile savastiktan sonra , aslinda orayi gecebilirim ama raven ile boss savasi yapmamdan once mayinlara basmamam gerek eger mayin tarayicisini o odandan alabilirsem raven ile savasirken canim mayinlardan dolayi azalmami olur, daha sonra deneyecegim, mgs2ye de oynayacagim ondan sonra ver elini mgs4 daha onceden bir arkadasta mgs3u oynamistim, ingilizcesi benimkinden cok daha iyi bana hikayeyi de anlatti,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil92 -- 20 Haziran 2008; 15:19:00 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.