Şimdi Ara

MGS 4 Yardım Konusu -oyun çözümü, yardım, spoiler-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
446
Cevap
0
Favori
25.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metal gear solid 4'ün başlığına yazıp, spoiler vermek gibi birsey olmasın diye bu başlığı açtım. oyunu çözümünü, takıldığımız yerleri bir yerde tartışmamız gerektiğini düşünüyorum. oyun başlığı iyi olur mu bilmem, simdi oynamayanlar var spoiler vermek gibi olmasın.

ben oyunu daha başında takıldım. yıkık binayı gectim, ondan sonra bir barikatın olduğu yer var, havan topu ile dovuyoz bu barikatı. iste oranın otesine gecemedim. buranın cozumu nasıl, bilen var mı. simdi birazdan yine yumulacagım.

• Biraz geri gidip sağ tarafdan gideceksin.
    Start'a basınca çıkan haritayı üçgen kullanarak 3 boyutlu yapabiliyorsun oradan bak ...
  • orayı gectim, sag taraftaki arabanın altından surunerek geciliyormus. oyuna devam :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: yang wenli

orayı gectim, sag taraftaki arabanın altından surunerek geciliyormus. oyuna devam :).
    onlıne da game id password u nereden bulacağız.???????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: otpphap

onlıne da game id password u nereden bulacağız.???????????

Alıntıları Göster
    create olayına girmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

Alıntıları Göster
    oyunda online oynamak hem konami hem de online id almak gerekiyormus onun icin kagit kalem cikarin sifrelerinizi vs unutmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

Create ne ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sen oradan geçmeyeceksin otelde kızılsaçlı bir kız ve takım arkadaşları var önce onları bulacaksın...Sonra da onlar gerisini halledecek...
  • Bikere birşeye çok karşıyım bunuda sizinle paylaşmak istiyorum, şu SPOLIER, WALK THROUGH, yabancı forumlarda ki tabir ve kelişmelerden oluşan cümleler kurulması gerçekten beni sinir ediyo TÜRKÇE konuşun arkadaşlar TÜRKÇE

SPOLİER dediğiniz "filmin sonunu anlatmıyım tadı kaçar seyret öğren ama konusu şöle" gibi bişeymi dir?
    WALKTHROUG(isminide yanlış yazmış olabilirim) diyecene TAM ÇÖZÜM desenize şuna anlıyalım hayır anlıyoruzda TÜRKÇE tabirler dururken böle yabancı kelimeler niye kullanılıyo anlayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 16 Haziran 2008; 11:04:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Bikere birşeye çok karşıyım bunuda sizinle paylaşmak istiyorum, şu SPOLIER, WALK THROUGH, yabancı forumlarda ki tabir ve kelişmelerden oluşan cümleler kurulması gerçekten beni sinir ediyo TÜRKÇE konuşun arkadaşlar TÜRKÇE

SPOLİER dediğiniz "filmin sonunu anlatmıyım tadı kaçar seyret öğren ama konusu şöle" gibi bişeymi dir?
    WALKTHROUG(isminide yanlış yazmış olabilirim) diyecene TAM ÇÖZÜM desenize şuna anlıyalım hayır anlıyoruzda TÜRKÇE tabirler dururken böle yabancı kelimeler niye kullanılıyo anlayamıyorum
    Arkadaşlar Vamp ile karşı karşıya gelinen yerdeyim. CQC destekli bir silahla (mesela M4 ) Vamp bayıldığı zaman arkasına geçiyom. Üçgene basıyom felan ama bir türlü Vamp'ı boğazından kavrayamıyom. Boğazdan kavrama işi nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MasTek

Arkadaşlar Vamp ile karşı karşıya gelinen yerdeyim. CQC destekli bir silahla (mesela M4 ) Vamp bayıldığı zaman arkasına geçiyom. Üçgene basıyom felan ama bir türlü Vamp'ı boğazından kavrayamıyom. Boğazdan kavrama işi nasıl oluyor ?

Alıntıları Göster
    Item'lardan syringe seçiliyken arkasına geçip R1'e basılı tutucaksın sonra altta işaret çıkıncada üçgene basıcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maoam

Item'lardan syringe seçiliyken arkasına geçip R1'e basılı tutucaksın sonra altta işaret çıkıncada üçgene basıcaksın.

Alıntıları Göster
    Saol dostum hemen deniyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maoam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anlk92

Kardeş, ben ne beceriksiz adamım ya Abi bir türlü yapamıyorum.

itemlerden syringe secili. CQC destekli bir silahla (M4) Vamp'ı bayıltıyom. Sonra Vamp yerdeyken R1 e basılı tutmaya başlayıp arkasına geciyom ama işaret felan çıkmıyor.

Bir seferde arkasına geçtikten sonra R1 e basılı tutmaya başlarım. R1 e ilk basışta silahın dipçiği ile vuruyor, basılı tutmaya devam ediyom işaret felan çıkmıyor. Vamp dönerek kaçıyor.

Üçgene basıyom basıyom bişi de olmuyor.

Ne olur yardım

• quote:

quote:

itemlerden syringe secili. CQC destekli bir silahla (M4) Vamp'ı bayıltıyom. Sonra Vamp yerdeyken R1 e basılı tutmaya başlayıp arkasına geciyom ama işaret felan çıkmıyor.

Bir seferde arkasına geçtikten sonra R1 e basılı tutmaya başlarım. R1 e ilk basışta silahın dipçiği ile vuruyor, basılı tutmaya devam ediyom işaret felan çıkmıyor. Vamp dönerek kaçıyor.

Ne olur yardım

Alıntıları Göster
    ilk stamina kill yapıp bayılttıktan sonra O lakla tutup üçgene basılı tutup şırıngayı skmaya çalışıcaksn . ilkinde dirilip başarısızlığa uğradıktan sonra tekrar bayılt O + üçgen kombinasyonuyla işini bitir .

• quote:

quote:

Ne olur yardım

Alıntıları Göster
    @MasTek
    R1'e basarken sol analogla oynamaman gerekiyor yoksa farklı bir hareket yapabilir, bir de elinde silah olmadan denersen daha iyi olur.
    Bence oyunu kaydedip çık, ana menüde Virtual Range diye bir kısım var oradan CQC denemesi yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: snaking

@MasTek
    R1'e basarken sol analogla oynamaman gerekiyor yoksa farklı bir hareket yapabilir, bir de elinde silah olmadan denersen daha iyi olur.
    Bence oyunu kaydedip çık, ana menüde Virtual Range diye bir kısım var oradan CQC denemesi yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Tamamdır arkadaşlar nihayet gectim

Ama bu seferde ACT 5 de geminin içinde bir boss çıkıyor. İsmini unuttum ama boss un cevresinde bazı yardımcı bosslarda duruyor. Onlara ateş ediyom hic birinin enerjisi azalmıyor. Umarım dediğim yeri anlatabilmişimdir.

Orası nasıl geçiliyor?

NOT: Arkadaşlar hayatımda ilk defa MGS oynuyorum. Bu yüzden çok takılıyom. Ama gercekten harika bir seriymiş. MGS 4 bitince diğer serileri de oynamaya karar verdim.

• quote:

Tamamdır arkadaşlar nihayet gectim

Ama bu seferde ACT 5 de geminin içinde bir boss çıkıyor. İsmini unuttum ama boss un cevresinde bazı yardımcı bosslarda duruyor. Onlara ateş ediyom hic birinin enerjisi azalmıyor. Umarım dediğim yeri anlatabilmişimdir.

Orası nasıl geçiliyor?

NOT: Arkadaşlar hayatımda ilk defa MGS oynuyorum. Bu yüzden çok takılıyom. Ama gercekten harika bir seriymiş. MGS 4 bitince diğer serileri de oynamaya karar verdim.

Alıntıları Göster
    arkadaşım kuklaları diyorsan ilk önce kendine şırınga enjekte et.. sonra etrafındaki adamların seni rahatsız etmemesi için tekme tokat gir sonra en son o bi bizden olan kadın var ona da tekme tokat gir sora yere düşücek bırak öyle kalsın.. bu sayede bossun kullanmış olduğu sihir iptal oluyor.. daha sonra boss tekrar büyülüyor bizim kızı gene ayaklanıyor tekrar aynı şeyi yapıp R1 e basıp şırınga enjekte edeceksin (not: eline şırıngayı almayı unutma üçgene basınca boynunu kesiyor yerleri çok dövdüm) daha sonra kontrol ettiği bi kukla kalmadığı için kuklalarından birine ateş et sürekli.. arada video falan giriyo sürekli ateş et.. tercihen ise m16 falan al.. el bombası fırlatıcıdan kaçıyor bazen.. daha sonra o kukla yere düşücek.. git al onu, start'a basıp weapons bölümüne koy eline al bossa doğru tut (zaten sana ne yapman gerektiğini anlatıyor ama) L1'e basılı tutup sixaxisi yukarı doğru kaldır.. 4-5 kere canı bitene kadar yap.. sonra video giriyo daha sonra Screaming Beauty biçiminde bize sarılmaya çalışıyo onu da m16'yla kaça kaça tara gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkokao

arkadaşım kuklaları diyorsan ilk önce kendine şırınga enjekte et.. sonra etrafındaki adamların seni rahatsız etmemesi için tekme tokat gir sonra en son o bi bizden olan kadın var ona da tekme tokat gir sora yere düşücek bırak öyle kalsın.. bu sayede bossun kullanmış olduğu sihir iptal oluyor.. daha sonra boss tekrar büyülüyor bizim kızı gene ayaklanıyor tekrar aynı şeyi yapıp R1 e basıp şırınga enjekte edeceksin (not: eline şırıngayı almayı unutma üçgene basınca boynunu kesiyor yerleri çok dövdüm) daha sonra kontrol ettiği bi kukla kalmadığı için kuklalarından birine ateş et sürekli.. arada video falan giriyo sürekli ateş et.. tercihen ise m16 falan al.. el bombası fırlatıcıdan kaçıyor bazen.. daha sonra o kukla yere düşücek.. git al onu, start'a basıp weapons bölümüne koy eline al bossa doğru tut (zaten sana ne yapman gerektiğini anlatıyor ama) L1'e basılı tutup sixaxisi yukarı doğru kaldır.. 4-5 kere canı bitene kadar yap.. sonra video giriyo daha sonra Screaming Beauty biçiminde bize sarılmaya çalışıyo onu da m16'yla kaça kaça tara gitsin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar mgs sersini ilk defa oynuyorum bende, oyunun başında takıldım kaldım (ak) silah var elimde bir grup savaşıyor gizlenerek biraz ilerliyorum fakat gördükleri anda mıhlıyorlar tank var önümde nasıl gecebilirim savaşarak olmuyor beni gördüklerinde süre başlıyor ve vuruyorlar gizlenmelimiyim acaba tamamen birde bu bölümdede kamuflaj falan kullanabiliyormuyum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: J_skellington

arkadaşlar mgs sersini ilk defa oynuyorum bende, oyunun başında takıldım kaldım (ak) silah var elimde bir grup savaşıyor gizlenerek biraz ilerliyorum fakat gördükleri anda mıhlıyorlar tank var önümde nasıl gecebilirim savaşarak olmuyor beni gördüklerinde süre başlıyor ve vuruyorlar gizlenmelimiyim acaba tamamen birde bu bölümdede kamuflaj falan kullanabiliyormuyum acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Asilhan

Senin dediğinde o boss tan önceki gemideki ilerleme bölümü olsa gerek.. ilk başta çömelik duran snake'i sağ taraftaki merdivenlere yönelt yukarı çık.. start menüsünden maskeni tak.. sonra L2 ye bas solid eye üstüne gel kareye bas nightvision'a al.. sonra (drebin's shoptan) svd(sniper)'a mermi al, bir el bombası fırlatıcı var ona mermi al bide railgun'a mermi al.. öncelikle burda fazla gizliliğe gerek olmadığını söylemeliyim en azından ben öyle geçtim.. sonra o tepede düz bakarsan 2 asker ön tarafta 2 asker sol tarafta geldiini göreceksin.. svd ile avla sonra aşşağı in düz yürü o koridorda önüne sağ sol dönemeç çıkacak sağ tarafta asker olacak onları temizle (yukarı bak orda bitane var dikkat et sniper o).. sonra eline el bombası fırlatıcıyı al tek atışta 1 askeri alabiliyorsun ilerlerken alert pozisyonu olmasına aldırmadan git cebinde ration falan varsa hepsini itemlere koy arkan sağlam olsun.. sonra askerleri hallettikten sonra o büyük tank biçimi yaratıklar geldiğinde railgunu al bacağına sık çöksün.. sonra kafasına doğrult sık düşsün.. kalkana kadar kapıya yürü kapıya geldiğinde 2 asker düşecek yan taraflara onları el bombası fırlatıcıyla hallet.. sonra kapıya geldiğinde hızlı hızlı üçgene bas.. kapı açılacak içeri girdiğinde alert durumu düşecek.. sonra devamında boss gelecek karşına onun da açıklaması yukarıda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.