İlk kez klima alacağım. 18.000 btu bir klimaya ihtiyacım var. İstanbulda ve sadece yaz mevsiminde soğutma amaçlı kullanacağım. Forumda yazılanlardan edindiğim izlenim, benim ihtiyacım için inverter modelin çok gerekmediği şeklinde, yanılıyorsam uyarın lütfen.
MHI SRK56HE-S1 modele karar vermişken, bu güne kadar klima yaptığını dahi bilmediğim Vaillant karşıma çıktı. V11-050W modeli de yakın değerler veriyor. Fiyata bakınca; MHI 1.990.- TL, Vaillant 1,487.- TL. Her ikisi de montaj dahil, 12 taksit fiyatlar ve 500 TL fark hatırı sayılır bir fark. Karasız kaldım açıkçası.
MHI için çok güzel yorumlar var, kalitesinden kuşkum yok. Forumda, şikayetvarda Vaillant ile ilgili sorgulama yaptım ama işe yarar bir bilgi, yorum bulamadım. Sanırım çok kullanılan, bilinen bir marka değil. Vaillant klimalar hakkında bilgisi olan, kullanan arkadaşlar varsa, yorumlarını yazarlarsa çok makbule geçecek.
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
bende vaillant markasına bakıyorum şu an. baymak-lg-vaillant hemen hemen aynı neyi seçmeliyim bilmiyom
quote:
Orijinalden alıntı: mmusluer
Merhaba Arkadaşlar,
İlk kez klima alacağım. 18.000 btu bir klimaya ihtiyacım var. İstanbulda ve sadece yaz mevsiminde soğutma amaçlı kullanacağım. Forumda yazılanlardan edindiğim izlenim, benim ihtiyacım için inverter modelin çok gerekmediği şeklinde, yanılıyorsam uyarın lütfen.
MHI SRK56HE-S1 modele karar vermişken, bu güne kadar klima yaptığını dahi bilmediğim Vaillant karşıma çıktı. V11-050W modeli de yakın değerler veriyor. Fiyata bakınca; MHI 1.990.- TL, Vaillant 1,487.- TL. Her ikisi de montaj dahil, 12 taksit fiyatlar ve 500 TL fark hatırı sayılır bir fark. Karasız kaldım açıkçası.
MHI için çok güzel yorumlar var, kalitesinden kuşkum yok. Forumda, şikayetvarda Vaillant ile ilgili sorgulama yaptım ama işe yarar bir bilgi, yorum bulamadım. Sanırım çok kullanılan, bilinen bir marka değil. Vaillant klimalar hakkında bilgisi olan, kullanan arkadaşlar varsa, yorumlarını yazarlarsa çok makbule geçecek.
Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.
Klimanizi ayrica isitma icinde kullanmayacaksaniz, sadece ortami serinletsin fazla lukse gerek yok diyorsaniz pahali klimalari almanin pek bir anlami yok. Mitsubishi heavy industries klimalar gercekten cok guzel klimalardir ancak servisi (airfel) bes para etmez. Satis sonrasi hizmetlerine isiniz duserse gecmis olsun.
Vaillant V11-035W modelini kullanmaktayız yazın en sıcak günlerde bile odayı iyi serinletti cihazlar 410 gazlı EER:3.22 COP:3.68 dış ünite biraz sesli onun dışında orta kalite sayılabilecek bir cihaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme