Mhp, 'Türk' yazamadı.
-
-
İslamcı milliyetçilikte böyle oluyor işte.
-
gerçek mi bu
-
-
Sizin gününüz 29 şubat ümmetçiler günü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bohcacının bundan haberi var mı? Varsa hemen açıklama yapmalı ilk sözü mhp derhal kapatılmalı olmalıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birdahaki secime mhp baraj alti sanirim
Yazık lem kimin partisiyse
-
-
Yaklaşık 77 yıldır 'Türkçülük günü' olarak kutlanan ve anılan bir günü 'milliyetçiler günü' olarak anmakta bunlara nasip oldu.
Hala daha bunlara 'Türk' partisi gözüyle bakıp,oy atanlar var mı cidden merak ediyorum.Bence adlarını 'Baas' olarak değiştirseler daha iyi.Zaten yakında açık açık arap milliyetçiliği yapmayada başlarlar..
-
Alparslan ve Türkçülük zahaha xD
Olum bu kişi 1. Bu dava da af istemiş pişman olmuş biri
2. Bu kişi bir darbeci yani fetö gibi bir şey yada şu geçtiğimiz amiral olayında olanlar gibi darbeci bir komutan
Boş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baaslari severim ben hocam sosyalist fikirleri dışında Arap olsam desteklerdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hazarcep
Alparslan ve Türkçülük zahaha xD
Olum bu kişi 1. Bu dava da af istemiş pişman olmuş biri
2. Bu kişi bir darbeci yani fetö gibi bir şey yada şu geçtiğimiz amiral olayında olanlar gibi darbeci bir komutanKarşılaştırsın olaylar komedi
MHP'li Türkçü kardeşlerimi İYİ Parti'ye davet ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 3 Mayıs 2021; 17:16:22 > -
uğruna saray köpeği oldukları tayyip babaları izin vermemiştir TÜRK kelimesine!!!
İslamcı milliyetçilikte böyle oluyor işte. |
Sizin gününüz 29 şubat ümmetçiler günü.
|
Yaklaşık 77 yıldır 'Türkçülük günü' olarak kutlanan ve anılan bir günü 'milliyetçiler günü' olarak anmakta bunlara nasip oldu. Hala daha bunlara 'Türk' partisi gözüyle bakıp,oy atanlar var mı cidden merak ediyorum.Bence adlarını 'Baas' olarak değiştirseler daha iyi.Zaten yakında açık açık arap milliyetçiliği yapmayada başlarlar.. |
MHP'li Türkçü kardeşlerimi İYİ Parti'ye davet ediyorum. |
uğruna saray köpeği oldukları tayyip babaları izin vermemiştir TÜRK kelimesine!!! |
3 mayıs Türkçülük Günüdür, ama MHP'nin bununla alakası ne olabilir anlayamadım. Türkçülük Gününü, Türk diyerek gururla kutlayabilenlere selam olsun. |
Bohcacının bundan haberi var mı? Varsa hemen açıklama yapmalı ilk sözü mhp derhal kapatılmalı olmalıdır.
|
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- c40 beton
- konut kredisi forum 2024
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- threads kapandı mı
- togg renkleri
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X