Şimdi Ara

MHP Tüzük Kurultayı (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
4.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nick ve mesaj uyumluluğu : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Nick ve mesaj uyumluluğu : )

Ne alaka simdi ? Hayatinda bir kere Mhp ye oy verdin mi sen onu soyle
  •  MHP Tüzük Kurultayı (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 20 Haziran 2016; 15:52:12 >
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    Birader ben verdim veriyorum vericem. Sen veriyomusun? Hayır. O zaman uza bu konudan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Birader ben verdim veriyorum vericem. Sen veriyomusun? Hayır. O zaman uza bu konudan.

Ben 24 yasindayim 18 yasindan beri hep Mhp ye oy verdim bizim icin ayrica Ulku Ocaklarinda yetismis biriyim Lidere Sadakatin ne demek oldugunu bu davanin ve genel baskanlik makaminin kutsal oldugunu iyi bilirim
    O zaman ne diye akp propagandasını savunuculuğunu yalakalığını yapıyorsun forumda? Davaya sadakatin bu kadar mı?
    Kurultay konuştuğu zaman han da susar hakan da. Kurultay seçim istiyorsa seçim yapılır. Lider katılmak istiyorsa katılır. Bunu ülkü ocaklarında yer almış birinin daha iyi bilmesi gerekir. Zira bizim davamızda töremizde koşulsuz biat diye bir şey hiç olmadı. Akpyle karıştırdın heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 20 Haziran 2016; 16:18:53 >
  • black_flood kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu bile anlamaktan aciz bir insan benim hakkımda cahil ithamında bulunuyor, güldürdün. Yazımda Akşener paraleldir diye bir bölüm geçmiyor, okuduğunu anla sonra yap, ben kadının ne kariyerine ne de geçmişine söz ettim, emin ol senden de iyi biliyorum. Bahçeli kafasında konuşan bir kadın, dediği dedik, MHP'nin vizyonunu geliştirecek birisi olmadığını söyledim, tüzük kurultayında da gösterdi zaten karakterini, yok ben bilirim benim dediklerim olacak vb. Neyse daha çok şey yazacaktım da zira ciddiye alınacak bir kişi değilsin, neye cevap vermeye çalıştığından haberin bile yok.
  • Sadece fetöcüler değil hocam. Tüm Anti Rte bloğu, yani rte gitsin isterse ülke yıkılsıncılar kemente destek veriyorlar. Has ülkücüler Meral Akşener hamlesini yemezler umarım. Gerçi genel olarak adaylara baktığınızda harbiden şu olsun diyeceğin adam yok. Ümit Özdağ'ın karakterini Sinan Oğan'a dikip sosyal demokratlığını traşlasan olur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Sadece fetöcüler değil hocam. Tüm Anti Rte bloğu, yani rte gitsin isterse ülke yıkılsıncılar kemente destek veriyorlar. Has ülkücüler Meral Akşener hamlesini yemezler umarım. Gerçi genel olarak adaylara baktığınızda harbiden şu olsun diyeceğin adam yok. Ümit Özdağ'ın karakterini Sinan Oğan'a dikip sosyal demokratlığını traşlasan olur belki.

Yanlıyorsun , şu an aday olan muhalif kesimi zaten Mhp'li ülkücüler iyi tanır sıradan isimler değil partide Bahçeli'den sonra gelen isimlerdi.Ne Bahçeli'yi kötüleyeceğim ne Muhalifleri.Güçlenen bir muhalefet iyi değil mi sizce ? Değişim oy kaybeden Mhp'yi olumlu etkileyecek belki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 20 Haziran 2016; 17:35:20 >

• Sıradan isimler değiller amenna. Ak partili bir kısım tayfanın karalama kampanyası başlattığı da doğru olabilir fakat adayların hiçbirinin mazisi Bahçeli kadar temiz değil. Hepsinde birer soru işareti var.

Bence Mhp seçmeni bıktı. Genel başkan değişikliğinin oylarını arttıracağının da farkındalar. Zorlamaları biraz da bu sebeple. Yoksa ben beğeniyorum Devlet Bahçeli'nin siyasetini. Koalisyon ve destek açıklamaları hariç.
  • Bu arada güçlü muhalefet tabi ki isterim fakat ülkenin sağ bloğunun bölünmesini istemiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

Bu arada güçlü muhalefet tabi ki isterim fakat ülkenin sağ bloğunun bölünmesini istemiyorum açıkçası.

• quote:

O zaman ne diye akp propagandasını savunuculuğunu yalakalığını yapıyorsun forumda? Davaya sadakatin bu kadar mı?
    Kurultay konuştuğu zaman han da susar hakan da. Kurultay seçim istiyorsa seçim yapılır. Lider katılmak istiyorsa katılır. Bunu ülkü ocaklarında yer almış birinin daha iyi bilmesi gerekir. Zira bizim davamızda töremizde koşulsuz biat diye bir şey hiç olmadı. Akpyle karıştırdın heralde

Delegeler kafasina gore kurultay tarihi belirleyemez , Lider dogrusuylada yanlisiylada bir sonraki kurultaya kadar makamindaki yerini korumali , bizim icin kisiler onemli degil onemli olan o makamin mevcudiyetinin korunmasi , aslanim sen begensende begenmesende mevcut oldugun topluluga onun liderine biat kulturu TÜRKlerin en eski tarihinden bu yana var oldu bu bizim töremiz ..

en eski tarih dediğin ne? sen müslümanlığı türklükle aynı mı zannediyorsun? Bahcelinin koltuk sevdasını gördük. kimse ona belirlemesin demedi adam kendisi görmezden geldi. kurultayda açılış konuşmasına çağrıldı yok. Ee nolcak hakan teşrif etmedi diye kurultay karar almayacak mı? Çocuk mu var senin karşında kafaladığın cahillerle mi karıştırıyorsun bizi? Tayyibin eteğine sığınan adam mı liderlik yapacak? Bu güne kadar yaptığı yanlışların hesabı nolacak? Kocayan kurt liderliği salar, güçten düştü artık. Geç bu oyunları sen ülkü ocaklarında düşünme yetini bırakmışsın bahçeli namusumuzu iki paralık etse çıkıp laf etmezsin. şaşırtıcı da değil aslında, akp savunucusu bi adamsın gelmiş bana töreyi türklüğü öğretiyorsun. Hangi boydansın sen?

9 ışık okumamış, atsız kimdir bilmemiş, açıp türk destanlarına bakmamış adamlar geldi burada biat edeceksin diyor. töreyi yanlış anlatıyorsun ya şeytandan betersin.

https://www.tarihtarih.com/?Syf=26&Syz=364391

şurda seçim şekli ve zorla ele geçirmeyi oku da az bişey öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 20 Haziran 2016; 22:34:51 >

• Fikir alisverisinizi ben de mütakip okuyorum, bekliyorum arkadaslar ama konuyu diger tuzukte de devam ettirmek istiyorum, dolayisiyla mesajlara biraz dikkat edersek sevinirim

• quote:

en eski tarih dediğin ne? sen müslümanlığı türklükle aynı mı zannediyorsun? Bahcelinin koltuk sevdasını gördük. kimse ona belirlemesin demedi adam kendisi görmezden geldi. kurultayda açılış konuşmasına çağrıldı yok. Ee nolcak hakan teşrif etmedi diye kurultay karar almayacak mı? Çocuk mu var senin karşında kafaladığın cahillerle mi karıştırıyorsun bizi? Tayyibin eteğine sığınan adam mı liderlik yapacak? Bu güne kadar yaptığı yanlışların hesabı nolacak? Kocayan kurt liderliği salar, güçten düştü artık. Geç bu oyunları sen ülkü ocaklarında düşünme yetini bırakmışsın bahçeli namusumuzu iki paralık etse çıkıp laf etmezsin. şaşırtıcı da değil aslında, akp savunucusu bi adamsın gelmiş bana töreyi türklüğü öğretiyorsun. Hangi boydansın sen?

9 ışık okumamış, atsız kimdir bilmemiş, açıp türk destanlarına bakmamış adamlar geldi burada biat edeceksin diyor. töreyi yanlış anlatıyorsun ya şeytandan betersin.

https://www.tarihtarih.com/?Syf=26&Syz=364391

şurda seçim şekli ve zorla ele geçirmeyi oku da az bişey öğren.

En eski tarih dedim mesajimda Muslumanlik ile ilgili bir kelime okudun mu da boyle agzindan sallayalar akarcasina birden muslumanlik akp vs yazamaya basladin , ayrica ulku ocaklarinda dusunme yetini kaybetmissin diyerek ne denli bir anti milliyetci oldugunu burda kanitladin , 9 isigi okumamis , okumadigimi nerden biliyorsunda bu kadar kendinden eminsin ... Hayatinda Pkk dostu Chp den baska bir partiye oy vermemis adam gelmis burda 9 isikdan bahsediyor , Kurt kocayinca sirasini sallar mis degil o atasozu , dogruysu kurt kocayinca '' it''lerin maskarasi olurmus .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 21 Haziran 2016; 0:31:15 >

birader ne chp lisi kendinle mi karıştırdın tayyip baban pkkyla kol kola gezerken nerdeydin? biat etmek türklüğün töresinde var diyosun dokuz ışık/atsız okumadığın burdan belli. atasözünü biliyorum ama onu yazmadım tabi senin gibi akkoyunlar anlamadı.. biat kültürü islamda var hadi kış kış akpye onun bunun yalakası seni. chp ymiş pkk ymış apoyla barzaniyle az düşüp kalkmadınız siz. ülkü ocaklarında da türkçülük öğretilse sizin gibi örümcek beyinli akp yalamaları türemezdi, hoş senin ülkü ocağına gitmediğini de mhp ye oy vermediğini de biliyorum. neyse bu aralar fazla mesai yaptın git de en yakın akp merkezinden makarnanı kömürünü al ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 21 Haziran 2016; 0:56:49 >
  • akp. lileri korku sarmış anlaşılan :)
    mhp. liyim numarasıyla hiçbir desteği olmayan Bahçeli'yi gazlamaya çalışıyorlar
    yahu Bahçeli başta kalsa sade ve sadece akp.nin işine yarar ,zaten ilk seçimde baraj altı kalır
    yetti artık koltuk değnekliği
    adama sen başbakan ol diyorlar ama bu vatandaş ben muhalefet kalacağım diyor
    böyle bir vizyon dünyada hangi partide var ?

korkunun ecele faydası yok
    Akşener gelecek akp. bitecek :))
  • quote:

birader ne chp lisi kendinle mi karıştırdın tayyip baban pkkyla kol kola gezerken nerdeydin? biat etmek türklüğün töresinde var diyosun dokuz ışık/atsız okumadığın burdan belli. atasözünü biliyorum ama onu yazmadım tabi senin gibi akkoyunlar anlamadı.. biat kültürü islamda var hadi kış kış akpye onun bunun yalakası seni. chp ymiş pkk ymış apoyla barzaniyle az düşüp kalkmadınız siz. ülkü ocaklarında da türkçülük öğretilse sizin gibi örümcek beyinli akp yalamaları türemezdi, hoş senin ülkü ocağına gitmediğini de mhp ye oy vermediğini de biliyorum. neyse bu aralar fazla mesai yaptın git de en yakın akp merkezinden makarnanı kömürünü al ;)

kardes ben ideolojisi anti milliyetcilik olan bir partiye hic oy atmadim onlarin yanindan da gecmedim , akp sivan perver ile ele ele tutusup halay cekerken haburda davul zurnayla karsilarken hepsine sahit olduk ayni zamanda chp nin hdp ye nasil kapak attigini pkk ... lerin cenazelerine gittiginide goruk , ben sonuna kadar mhp liyim ... Bana bundan sonra hala akp diyeceksen gel yuzume soyle

O zaman neden Tayyibi savunuyorsun? Bak yukarıda kaynağıyla beraber eski Türklerde hakan seçimi, kurultay, din ve yönetim anlayışlarıyla ilgili yazı yazdım. Diyosun ya Bahçeli iyi de olsa kötü olsa kalacak diye, aç oku bakayım ne yazıyormuş?

Türk yurdunda terörist parti Milliyetçi Hareket'ten daha çok milletvekiline sahipse bunun sorumlusu kimdir? Devlet Bahçeli güttüğü yanlış politikaların telafisini akp demosu olarak mı telafi edicek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 21 Haziran 2016; 1:49:59 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.