Şimdi Ara

MHP Tüzük Kurultayı (Ana Konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skins

O zaman neden Tayyibi savunuyorsun?

Hangi konuda akp yi savunuyorum , ben bir ulkucu olarak 40 yildir partiye hayatini adamis bir adama gereken saygi gosterilmemesinden sikayetciyim , yoksa bende degisim diyorum , ama TÜRK vefalidir buyugune liderine saygilidir hersey usulunce olmalidir
  • ÖLÜCÜ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu işin usulü nedir biliyormusun, partililerin çoğunluğu seçim istiyorsa gidersin seçim yaparsın, kazanırsan iktidarını pekiştirirsin kaybedersen liderlikten çekilirsin. Bahçeli seçimden kaçtı, korkaklık yaptı, biliyordu faturasının kesileceğini çünkü. Yani bu işin olurunu Bahçeli'nin yapması gerekiyordu, yapmadı, kendi ismine leke sürdü. Koltuğu bırakmazsan alaşağı edilirsin. Ne padişahlar devrildi Bahçeli mi yıkılmıycak? Gönül isterdi ki en az Başbuğ kadar iyi olsun biz de Bahçeli'yle devam edelim ama Bahçeli gitmezse Mhp bitecek.

Bak ben Bahçeli'ye saygı gösteriyorum, parti lideri olarak kalsa bile de oy vermeye devam edicem, ama Bahçeli Partiyi, vatanı milleti kendisinden sonraya koymuş bencilce davranıyor.

Bir hikaye vardır, Kağana düşman gelir atını isterler verir, avradını isterler verir, pusatını isterler verir, 1 karış vatan toprağı isterler vermez. Çünkü diğerleri kağanındı topraksa milletin. İşte o hesap parti de Türkçülerindir Bahçelinin değil. Partinin iyiliği için gitmesi gerekiyorsa gidecek gitmem diyorsa indirilecek.

• quote:

Kardeşim bu işin usulü nedir biliyormusun, partililerin çoğunluğu seçim istiyorsa gidersin seçim yaparsın, kazanırsan iktidarını pekiştirirsin kaybedersen liderlikten çekilirsin. Bahçeli seçimden kaçtı, korkaklık yaptı, biliyordu faturasının kesileceğini çünkü. Yani bu işin olurunu Bahçeli'nin yapması gerekiyordu, yapmadı, kendi ismine leke sürdü. Koltuğu bırakmazsan alaşağı edilirsin. Ne padişahlar devrildi Bahçeli mi yıkılmıycak? Gönül isterdi ki en az Başbuğ kadar iyi olsun biz de Bahçeli'yle devam edelim ama Bahçeli gitmezse Mhp bitecek.

Bak ben Bahçeli'ye saygı gösteriyorum, parti lideri olarak kalsa bile de oy vermeye devam edicem, ama Bahçeli Partiyi, vatanı milleti kendisinden sonraya koymuş bencilce davranıyor.

Bir hikaye vardır, Kağana düşman gelir atını isterler verir, avradını isterler verir, pusatını isterler verir, 1 karış vatan toprağı isterler vermez. Çünkü diğerleri kağanındı topraksa milletin. İşte o hesap parti de Türkçülerindir Bahçelinin değil. Partinin iyiliği için gitmesi gerekiyorsa gidecek gitmem diyorsa indirilecek.

O zaman neden lider seciyoruz cogunluk istedigi zaman lider degistirecekse her sen secim olsun ne kadar sacma bir mantik , tuzukte ne yaziyorsa herkes ona uymak hukmundedir .

Geçen sene Chpde Muharrem İnce seçim istiyorum dedi kılıçdaroğlu da tamam dedi seçime gidildi kılıçdaroğlu seçildi. noldu adam gücünü pekiştirmiş oldu. Bahçeli seçime gitse ve kazansa hiçbir şey kaybetmez, şimdi diycem ki Bahçeli daha yeni geldi ondan istediği politikayı uygulayamadı, adam 19 yıldır lider ama bi hareket göremiyoruz. Her sene seçim yapılsın demiyorum, Çoğunluk istiyorsa yapılsın diyorum

Bu eski türklerde de uygulanıyordu ayrıca bknz

D. Zorla Ele Geçirme

Eski Türklerde Hakanlığın zorla ele geçirilmesine de rastlanırdı. Bazen Hakanlar, zayıf düşmeleri, memleketi iyi yönetememeleri sonucunda azlediliyor ve yerlerine aynı hanedandan başka birisi seçiliyordu.

Şimdi Bahçeli iyi yönetemiyor, siyaseti zayıf ve daha yakın geçmişte yaptığı yanlışlar var, partinin seçim istemesi yanlış mı?

O zaman nolsun, bahçeli devam etsin parti baraj altı kalsın akp tek başına iktidar olsun başkanlık gelsin güçler ayrılığı gitsin öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 21 Haziran 2016; 2:06:01 >

• Meral hanım gelecek inşallah. Bende gönül rahatlığı ile oyumu vereceğim. Koltuğu meşvul etmek de davaya ihanettir. Yaşa Türkeş Yaşa Atsız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet geçmişte vermiştim :)

Nick mesaj uyumluluğu derken Bahçeli'nin artık ölü siyasetçi olduğunu söylüyorum. Artık herhangi bir siyaset yapamıyor. Bu ülkenin potansiyel sağcı ve muhafazakar seçmeni %60, adam ikinci büyük sağcı ve muhafazakar parti ve aldığı oy oranına bak. Ölmüş artık işte.

Sen de ölücü olduğuna göre, mesajınla nickin uyumlu işte bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

quote:

en eski tarih dediğin ne? sen müslümanlığı türklükle aynı mı zannediyorsun? Bahcelinin koltuk sevdasını gördük. kimse ona belirlemesin demedi adam kendisi görmezden geldi. kurultayda açılış konuşmasına çağrıldı yok. Ee nolcak hakan teşrif etmedi diye kurultay karar almayacak mı? Çocuk mu var senin karşında kafaladığın cahillerle mi karıştırıyorsun bizi? Tayyibin eteğine sığınan adam mı liderlik yapacak? Bu güne kadar yaptığı yanlışların hesabı nolacak? Kocayan kurt liderliği salar, güçten düştü artık. Geç bu oyunları sen ülkü ocaklarında düşünme yetini bırakmışsın bahçeli namusumuzu iki paralık etse çıkıp laf etmezsin. şaşırtıcı da değil aslında, akp savunucusu bi adamsın gelmiş bana töreyi türklüğü öğretiyorsun. Hangi boydansın sen?

9 ışık okumamış, atsız kimdir bilmemiş, açıp türk destanlarına bakmamış adamlar geldi burada biat edeceksin diyor. töreyi yanlış anlatıyorsun ya şeytandan betersin.

https://www.tarihtarih.com/?Syf=26&Syz=364391

şurda seçim şekli ve zorla ele geçirmeyi oku da az bişey öğren.

En eski tarih dedim mesajimda Muslumanlik ile ilgili bir kelime okudun mu da boyle agzindan sallayalar akarcasina birden muslumanlik akp vs yazamaya basladin , ayrica ulku ocaklarinda dusunme yetini kaybetmissin diyerek ne denli bir anti milliyetci oldugunu burda kanitladin , 9 isigi okumamis , okumadigimi nerden biliyorsunda bu kadar kendinden eminsin ... Hayatinda Pkk dostu Chp den baska bir partiye oy vermemis adam gelmis burda 9 isikdan bahsediyor , Kurt kocayinca sirasini sallar mis degil o atasozu , dogruysu kurt kocayinca '' it''lerin maskarasi olurmus .

Ulku ocaklarinda milliyetcilik ogretilseydi istanbulun ortasinda teror propagandasi yapilamazdi. Ulku ocaklari son 10 yildir arap milliyetciligi yapip koyun yetistirmekten baska birsey yapmiyor. Babalariniza sorun bakalim kim bilir zamaninda dava icin kac arkadaslarini iskencelerde kaybetmislerdir. Oyle oturdugun yerden kurtlarvadisi izleyip tesbih sallayip yuru koca reis demekle ulkucu olunmuyor. Ulku ocaklari cay ocagi olmus duyduuma gore en son arkadaslar beles cay icmeye gidiyolardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

quote:

quote:

en eski tarih dediğin ne? sen müslümanlığı türklükle aynı mı zannediyorsun? Bahcelinin koltuk sevdasını gördük. kimse ona belirlemesin demedi adam kendisi görmezden geldi. kurultayda açılış konuşmasına çağrıldı yok. Ee nolcak hakan teşrif etmedi diye kurultay karar almayacak mı? Çocuk mu var senin karşında kafaladığın cahillerle mi karıştırıyorsun bizi? Tayyibin eteğine sığınan adam mı liderlik yapacak? Bu güne kadar yaptığı yanlışların hesabı nolacak? Kocayan kurt liderliği salar, güçten düştü artık. Geç bu oyunları sen ülkü ocaklarında düşünme yetini bırakmışsın bahçeli namusumuzu iki paralık etse çıkıp laf etmezsin. şaşırtıcı da değil aslında, akp savunucusu bi adamsın gelmiş bana töreyi türklüğü öğretiyorsun. Hangi boydansın sen?

9 ışık okumamış, atsız kimdir bilmemiş, açıp türk destanlarına bakmamış adamlar geldi burada biat edeceksin diyor. töreyi yanlış anlatıyorsun ya şeytandan betersin.

https://www.tarihtarih.com/?Syf=26&Syz=364391

şurda seçim şekli ve zorla ele geçirmeyi oku da az bişey öğren.

En eski tarih dedim mesajimda Muslumanlik ile ilgili bir kelime okudun mu da boyle agzindan sallayalar akarcasina birden muslumanlik akp vs yazamaya basladin , ayrica ulku ocaklarinda dusunme yetini kaybetmissin diyerek ne denli bir anti milliyetci oldugunu burda kanitladin , 9 isigi okumamis , okumadigimi nerden biliyorsunda bu kadar kendinden eminsin ... Hayatinda Pkk dostu Chp den baska bir partiye oy vermemis adam gelmis burda 9 isikdan bahsediyor , Kurt kocayinca sirasini sallar mis degil o atasozu , dogruysu kurt kocayinca '' it''lerin maskarasi olurmus .

Ulku ocaklarinda milliyetcilik ogretilseydi istanbulun ortasinda teror propagandasi yapilamazdi. Ulku ocaklari son 10 yildir arap milliyetciligi yapip koyun yetistirmekten baska birsey yapmiyor. Babalariniza sorun bakalim kim bilir zamaninda dava icin kac arkadaslarini iskencelerde kaybetmislerdir. Oyle oturdugun yerden kurtlarvadisi izleyip tesbih sallayip yuru koca reis demekle ulkucu olunmuyor. Ulku ocaklari cay ocagi olmus duyduuma gore en son arkadaslar beles cay icmeye gidiyolardi.

En azindan saflari belli ya siz ??? boyle burdan konusarak mi boluyor saniyorsunuz bu isleri ?

• quote:

quote:

Hangi konuda akp yi savunuyorum , ben bir ulkucu olarak 40 yildir partiye hayatini adamis bir adama gereken saygi gosterilmemesinden sikayetciyim , yoksa bende degisim diyorum , ama TÜRK vefalidir buyugune liderine saygilidir hersey usulunce olmalidir

bu parti Bahçeli'nin babasının çiftliği mi ?
    delege istemiyor ,halk istemiyor
    kendiliğinden gir deniliyor ,yok gitmem koltuğa yapıştım diyor
    zaten Alparslan Türkeş olsa bunları görse Bahçeli'yi patinin yanından bile geçirmez
    ne bir ilke bıraktı ,ne ideoloji

oturmuş koltuğa sadece pkk. üzerinden siyaset yapıyor ,pkk. olmasa ne yapacak bilinmez
    2002 yılında partiyi bırakıyor numarası yaptı ve sonra millete zorla imza verdirip "taban seni istiyor" numarası ile yine başa geçti
    o 40 yıllık partili ise ben mhp. nin 40 yıldan fazlasını bilirim (Alparslan Türkeş'in parti başında olduğu yılları)
    nasıl olsa muhalefet lideri kursun bir parti ve ömür boyu muhalif kalıp emeline ulaşsın
    lidere saygı neymiş yahu ,partiden mi bahsediyoruz yoksa tarikattan mı ?
    usulüne uygun işte ,mahkeme dahi usule uygun dedi ,daha ne olacak ?

gerçi boş muhabbet yapıyoruz
    isteseniz de istemeseniz de değişim olacak ,yoksa parti sıfırı tüketecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

quote:

bu parti Bahçeli'nin babasının çiftliği mi ?
    delege istemiyor ,halk istemiyor
    kendiliğinden gir deniliyor ,yok gitmem koltuğa yapıştım diyor
    zaten Alparslan Türkeş olsa bunları görse Bahçeli'yi patinin yanından bile geçirmez
    ne bir ilke bıraktı ,ne ideoloji

oturmuş koltuğa sadece pkk. üzerinden siyaset yapıyor ,pkk. olmasa ne yapacak bilinmez
    2002 yılında partiyi bırakıyor numarası yaptı ve sonra millete zorla imza verdirip "taban seni istiyor" numarası ile yine başa geçti
    o 40 yıllık partili ise ben mhp. nin 40 yıldan fazlasını bilirim (Alparslan Türkeş'in parti başında olduğu yılları)
    nasıl olsa muhalefet lideri kursun bir parti ve ömür boyu muhalif kalıp emeline ulaşsın
    lidere saygı neymiş yahu ,partiden mi bahsediyoruz yoksa tarikattan mı ?
    usulüne uygun işte ,mahkeme dahi usule uygun dedi ,daha ne olacak ?

gerçi boş muhabbet yapıyoruz
    isteseniz de istemeseniz de değişim olacak ,yoksa parti sıfırı tüketecek

sadece pkk uzerinder siyatset yapiyor diyerek , pkk yi sorun gormeyen arkadasima burdan alkis

yaş kaç diye sormayacağım zaten belli oluyor :)
    pkk. yı sorun görmekle ne ilgisi var ?
    ayrıca sen mhp. liysen bende Devlet Bahçeli'yim :)
    artık işin iyice cılkını çıkarttınız ,git kendi partini savun
  • quote:

yaş kaç diye sormayacağım zaten belli oluyor :)
    pkk. yı sorun görmekle ne ilgisi var ?

Son 30 yilda terore harcanan paranin 350 Milyar dolar oldugunu biliyor musun veya o parayla neler yapilabilecegini ? Manevi zararini soylemiyorum . Merak ediyorsan yasimida soyliyim 24
    sen daha askerliğini bile yapmamışsındır
    sen doğmadan biz pkk. ile dağlarda çok mücadele ettik
    bu işleri ben senden değil ,sen benden öğreneceksin

üstelik ben nelerden bahsediyorum ,sen nelerden bahsediyorsun ???
    tipik akp.li sözleri seninkiler ,başkalarını belki kandıra bilirsin ama ben yutmam :)
  • quote:

sen daha askerliğini bile yapmamışsındır
    sen doğmadan biz pkk. ile dağlarda çok mücadele ettik
    bu işleri ben senden değil ,sen benden öğreneceksin

üstelik ben nelerden bahsediyorum ,sen nelerden bahsediyorsun ???
    tipik akp.li sözleri seninkiler ,başkalarını belki kandıra bilirsin ama ben yutmam :)

Benim senden ogrenebilecegim hic bir sey yok ayrica ben Akp li degilimde senin Akp nefretin gozunu burumus , sadece Pkk uzerinden siyaset yapiyor diyorsun Pkk sorunu cozuldu bizim mi haberimiz yok ben sana 350 Milyar dolar dan bahsediyorum getir koy kasaya Bahceli pkk dusmanligini biraksin sizde sevinin Ayrica ben askerligimi yapmadim suanda Master yapiyorum ama seve seve canimida veririm bu vatan icin sen hic merak etme daglarda mucadele ettiysende iyi ettin afferin sanki gonullu gitmis gibi bana burda ahkam kesiyor

önce git bir askerliğini yap ondan sonra atar tutarsın :)
    masa başında ,kahve köşelerinde atıp tutan çok gördük
    madem Bahçeli 40 yıldır bu partide ne diye gelip çözmemiş ?
    ülkücülerin bile terk ettiği bir partiyi bana mı anlatacaksın ?

ben Bahçeli'nin G.Doğuya gelip askerlere moral verdiğini dahi görmedim
    sadece oradan oy devşirmek için yapıyor (çünkü en kolay yöntem bu)
    bu yöntemi akp. de öğrendi ve buradan artık Bahçeli'ye ekmek çıkmaz

gönüllü gitmek nedir yahu , garibanları oraya gönderip savaştırıyorlar ,birde bu durumda sen gönüllü değildin diye dövseydiniz bari

dediğim gibi git kendi partini savun (gerçi onların savunması da genel merkez propagandaları ya neyse)
    seni bu konuda kim görevlendirdi sen onu söyle :)
  • Haberlerde yanlis duymadiysam Devlet Bahceli kurultayi (hala) korsan gordugunu, iptali icin Yargitay'a basvurmayacagini bildirmis (zaten kurultaydaki tuzuk degisikliginin onaylanmasi icin gitmesi gerekiyormus)

Bak gene, komik duruma düşmüşsün, bu söylediğin birebir Bahçeli için geçerli bir söz:)

Bir de insanlara hakaret etmeden aşağılamadan konuşmayı öğrensen gerçekten insan olduğuna ikna olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Bak gene, komik duruma düşmüşsün, bu söylediğin birebir Bahçeli için geçerli bir söz:)

Bir de insanlara hakaret etmeden aşağılamadan konuşmayı öğrensen gerçekten insan olduğuna ikna olabiliriz.

Burda Hdp yancisi Chp mensubu zavallilarin Mhp ye kaftan bicercesine konusmalarina sasirmiyorum , sizin misyonunuz bu akp nefreti sizin gozunuzu burumus . Mhp ye de rota cizersiniz herseyide yaparsiniz siz busunuz :)Adamin yazdigi mesaja bak bide hakaret etmeden konus yazmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖLÜCÜ -- 22 Haziran 2016; 14:10:34 >
  • Tekrar yaziyorum Mhp li Ulkucu kardeslerim burda yazan Sozde Ataturkculere inanmayin ulkuculer her zaman liderine sahip cikmistir , sonuna kadar Liderimizin yanindayiz ...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.