Şimdi Ara

Mi 10000 Mah Versiyon 3 PowerBank Şarj Kesiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün sipariş verdiğim powerbankım geldi. 1 gece şarjda tuttum ve bugün ilk kez telefonumu şarj ettim fakat bir baktım %99 da şarj olmayı kesmiş. Kabloyu çıkartıp taktım şarj etmedi son olarak powerbankın tuşuna bastım şarj olmaya başladı ve 1 2 dakika içinde %100 olup bir kaç saniye içindede şarj olmayı kesti.

Benim sorum telefon tam dolmadan neden akımı %99 da iken kesti. Powerbank i iade edeyim mi ayıplı mal gelmiş olabilir mi ? Yoksa bir seferliğe mahsus olan bir sorun olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon düşük şarj seviyesinde iken bataryayı hızlı doldurmak için yüksek akım çekip dolum işlemini yapar. Şarj seviyesi yükseldiğinde şarj akımını azaltır. Sonlara doğru da iyice azaltır ki, bataryayı patlatmadan tam seviyeye kadar yavaş yavaş şarj eder. Elektrikli otomobillerde de böyle. Bataryanın %80'ini bir saatte doldurup geri kalan yarım saatte de kalan %20'sini dolduruyorlar.

Sizin cihazınız da şarj akımı oldukça azaldığı için kullanılmıyor sanıp şarjı kesiyor herhalde. Aynı telefondan kullanan başka kullanıcıların yorumlarına bakmaya çalışın, evdeki başka telefonlarla da deneyin derim. Dediğim gibi ise pek sıkıntı olmaz sadece %99'da bırakmasında ama başka bir sorun varsa başka, aha aşağılarda da şarj kesmeye başlayabilir vs. olumsuzluğa sebep olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.