Şimdi Ara

Mi 12t ye imei kaydı yapılabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi mi 12t ye yazılımsal olarak imei tamiri yapılabiliyor mu? Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mi 12T IMEI Kaydı

Mi 12T, Xiaomi'nin popüler akıllı telefon serilerinden biridir. Bazı durumlarda, Mi 12T kullanıcıları IMEI numaralarının atıldığını veya bozulduğunu bildirebilir. Bu sorun, cihazın ağa bağlanamamasına ve aramaların veya mesajların yapılamamasına neden olabilir.

Xiaomi 12T IMEI Onarımı Mümkün mü?

Xiaomi 12T'nin IMEI numarası bozulmuşsa, onarımın mümkün olup olmadığı merak edilebilir. Bu durum, cihazın model numarasına ve hasarın türüne bağlıdır. Bazı durumlarda, IMEI onarılabilirken, diğer durumlarda cihazın değiştirilmesi gerekebilir.

Xiaomi 12, 12 Pro ve 12T IMEI Atma Sorunu

Xiaomi 12, 12 Pro ve 12T modellerinde IMEI atma sorununun yaşanması nadirdir. Ancak, cihazınızda bu sorunla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın.
    • Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, yetkili bir Xiaomi servis merkezine başvurmanız gerekebilir.

12T IMEI Onarımı için Önemli Noktalar

Eğer Mi 12T'nizin IMEI numarası bozulduysa, onarım sürecine başlamadan önce şu noktaları göz önünde bulundurmalısınız:

• Cihazınızın garanti kapsamında olup olmadığını kontrol edin.
    • Yetkili bir Xiaomi servis merkezine başvurun.
    • IMEI onarımının maliyetini öğrenin.
    • Cihazınızın onarım sırasında veri kaybedebileceğini unutmayın.

IMEI onarım süreci cihazdan cihaza değişebilir. Bazı durumlarda, onarım birkaç saat sürebilirken, diğer durumlarda birkaç gün sürebilir. Cihazınızın onarılmasını beklerken yedek bir cihaza sahip olmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam ben de alacaktim 10 tane telefoncu gezdim kimse getirmek bile istemiyor imei repair olmadigi icin bu işi öncüsü ahmet mardinin sitesinde bile imei repair yapilmiyor yaziyor
  • Evet hocam bende öyle biliyorum fakat başka bir forumda biriside bana atılıyor demişti ve kafam karıştı. Peki gelme gibi bir durumu varmıdır mi 12t ye?

• xiaomitools.com
    Xiaomi Repair – Xiaomi Tools
    https://xiaomitools.com/xiaomi-repair/

normalde buradan bakılıyor yapılıp yapılmadığına bakabilirsin başka modellerde var bakmak istersen.

Xiaomi 12T

Henüz kayıt işlemi bulunmamaktadır. Çıkma ihtimali yada tarihi bilinmemektedir.

Xiaomi 12T Pro

Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.

33K direnç kullanılır.

• TrazyTR T kullanıcısına yanıt
    Merhaba Teşekkür ederim Bende 12T kullanıyorum kayıtsız Sim1 de Ağustos ayında doluyor Sim 2 ye alacağım bir gelişme olursa buradan paylaşırsanız sevinirim şimdilik bir çözüm yok takip ettiğim kadarıyla
  • Ben elden çıkardım. Kayıt çıksaydı çoktan çıkardı diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.