Şimdi Ara

Mİ 6 Açılmıyor Bildirim ışığı yanıp sönüyor yadım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
18.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SElamlar, Mi 6 cihazım açmak istediğimde boş batarya içerisinde yıldırım şimşek vs. simgesi ile uyarı veriyor, bu sırada beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyor, ama açılmıyor. açma tuşuna basılı tutuyorum elimi bildirim ışığı yanıp sönme senkronu kısa bir an durup sonra tekrar bildirim ışığı yanıp sönmeye devam ediyor. açma tuşu ile ses kısma tuşuna basılı tutuyorum hiç tepki yok. Bilgisayara bağladım telefonu yine tepki yok bilgisayarda da bir bildirim yada açılan bir sürücü görünmüyor. arka kapağı fönle ısıtıp açtım belki batarya da sıkıntı görürüm diye ama hiç bir sıkıntı yok. şu sıralar yağmurlar çoktu ıslandı mı diye pirince yatırdım bana mısın demedi. garantisi var ama faydası var mı bilmiyorum. yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xiaomi Bildirim Işığı Yanıp Sönüyor Ama Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Xiaomi cihazınızda "bildirim ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor" sorunu yaşıyorsanız, bu durumun birkaç olası nedeni ve çözümü olabilir:

• Şarj Sorunu:
    • Xiaomi telefonunuzu şarja taktığınızda bildirim ışığı yanıp sönüyorsa ancak cihaz açılmıyorsa, şarj cihazında veya bağlantıda bir sorun olabilir. Farklı bir şarj cihazı ve kablo deneyin.
    • Pilin Boşalması:
    • Pil tamamen boşaldığında, Xiaomi cihazınız açılmayabilir ve bildirim ışığı yanıp sönerek şarj olduğunu gösterebilir. Cihazınızı en az 30 dakika şarj etmeyi deneyin.
    • Yazılım Sorunu:
    • Bir yazılım hatası veya güncelleme sorunu, Xiaomi telefonunuzun açılmamasına neden olabilir ve bildirim ışığının yanıp sönmesine yol açabilir. Cihazınızı yeniden başlatmayı veya fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.
    • Donanım Arızası:
    • Nadir durumlarda, bir donanım arızası Xiaomi telefonunuzun açılmamasına ve bildirim ışığının yanıp sönmesine neden olabilir. Bu durumda profesyonel bir tamirciye başvurmanız gerekebilir.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, Xiaomi destek ekibine başvurun veya yetkili bir servis merkezine götürün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhabalar büyük ihtimalle telefonda hiç şarj kalmadıgından ışık yanıp sönüyor,bir süre sonra o yanıp sönen ışık sabit yanmaya başlıycaktır ondan sonra telefonunuz açılır,fakat sabit yanmaya başladıktan sonra cihazı hemen açmayın ve bir süre bekleyin
  • merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çözdüyseniz banada yardımcı olun lütfen iyi günler..
  • çözemedim malesef
  • schlesserangel S kullanıcısına yanıt
    Telefonun ne sıkıntısı var?
    Anakart sorunu mu?
  • bu sorunu bende yaşıyordum 1 saat şarjda kaldı ve şarj sıfırdan dolarak açıldı

• Benimde Redmi Note 7 Telefonum gece şarjda iken kapandı şuan hiç bir şekilde açılmıyor. Şarja taktığımda bildirim ışığı seri bir şekilde yanıp sönüyor. Recovery ile bile işlem yapamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir ve ya çözümü nedir karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ?

• aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda mi8 telefonumda, dün gece güç tuşu hassaslaştı sanki sürekli güç tuşuna basılı oluyormuş gibi telefon kendini sürekli yeniden başlatırken kapanıyordu. Sabah telefoncuya götürürüm diye bıraktım, gece haliyle şarjı bitmiş, şimdi şarja taktım ekran da batarya ve içinde şimşek işareti çıkıyor ve bildirim simgesi sürekli yanıp sönüyor. Bir süre şarjda bırakacağım bakalım, eğer açılır ve sorunu giderirsem burayı güncellerim.

• absolutelyy A kullanıcısına yanıt

Hocam bende şu anda aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi ?

• gZabit kullanıcısına yanıt

Cihazı bir süre şarjda bırakmayı denediniz mi

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt

Hocam, cihazı şarjda bıraktım ama şarj olmadı 3-4 saat beyaz bildirim ışığı sürekli yandı sonra babama gösterdim böyle bir şey var diye. (Ben cihazı arka kapaksız kullanıyorum ) babamla biraz inceledikten sonra babam cihazın şarj soketinin üstüne bataryanın altındaki kısma bastırmış nazikçe ve garip bir şekilde cihazım şarj olmaya başladı temassızlık vardı galiba 4 gün önce bataryayı değiştirmiştim. Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.