Şimdi Ara

Mi Band 3 80 TL - A101.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 23 Kasım 2020; 19:22:25 >

• alınır mı hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

Şahsen bende 2 tane band 3 var. Geçen günde band 5 aldım. Renkli ekran dışında bir esprisini görmedim. Hatta şarj konusu bile can sıkıcı band 5 in band 3e göre. Xiaomi band deneyimlemek istersen alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Hiç yok bende 150/30 ile birleştirerek alınabilir hala devam ediyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Rayy

Hiç yok bende 150/30 ile birleştirerek alınabilir hala devam ediyorsa

Linkten açılmıyor bende. Ama siteye girip aratirsan var halen.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3Rayy

alınır mı hala

bütçe kısıtlı ve amaç sporsa alınabilir.

amaç aksesuarsa alınmaz.

• Üzerine 2 nesil çıkmışken bence alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Com 3 , Com 4 Nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    A101.com.tr 10.10 Kampanyası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arvelo kullanıcısına yanıt
    Aksesuar hocam

• Aksesuar için alınmaz derken. Band 5 ile kıyaslarsak hiç bir farkı yok sayılır. Ben 1.5 sene civarı severek taktım. Dandik markaların ve Çin malı diğer markaların bile 60 70 lira olduğu yerde iyi fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 23 Kasım 2020; 19:14:46 >

Hocam ben 1,5 yıl önce aldım. En çok işime yarayan kısmı alarm ve bildirimler. Telefondan hiç sesli alarm kurmadım şu ana kadar. Bilekliğin titreşimi yetiyor. 1 yıldır korumasız kullanıyorum, 3-4 defa sert şekilde tezgah köşesine çarptım bir şey olmadı (çizikler hariç). Eve geldiğimde sabunla yıkıyorum. Şarjı hâlâ 15 gün gidiyor. Sürekli kullanıyorum üstelik. Pahalı bir şey olmadığı için rahat rahat kullanıyorum. Mi Band 3 80 TL - A101.com.tr  Tavsiye ederim.

• C_K kullanıcısına yanıt

Katılıyorum sana. Acayip sağlam bir cihaz. Mi Band 3 80 TL - A101.com.tr 

• 4 varken 5 alınmaz ama 5 varkende 3 alınmaz. Bugün 200 e 5 alınabiliyorken neden halen daha 3 orası muamma.

Tercih meselesi tabi ama tavsiye isteyene bence alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Şahsen bende 2 tane band 3 var. Geçen günde band 5 aldım. Renkli ekran dışında bir esprisini görmedim. Hatta şarj konusu bile can sıkıcı band 5 in band 3e göre. Xiaomi band deneyimlemek istersen alabilirsin.

tüm olay renkli ekran zaten hocam. spor için değilse aksesuar için alınmaz. güzel gözükmüyor çünkü ortada 5. si var.

Mi Band 3 80 TL - A101.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 23 Kasım 2020; 19:22:22 >

• Arvelo kullanıcısına yanıt

Hocam ekran karanlık zaten. Milletin gözünün içine sokacak değilsin ya ekrana basıp bak bu renkli diyeMi Band 3 80 TL - A101.com.tr  Ben 160 liraya gelmemiş olsaydı almazdım band 5. Hatta çoğu arkadaşım değiştiğimi bile anlamadı. Bu yenisi diyorum aynısı diyorlar Mi Band 3 80 TL - A101.com.tr 

• sadece gündüz ekranı kötü gerisi iyi...

• mi band 4 alın arkadaşlar gün içinde çok rahat okunuyor parlaklığı çok iyi. 5 çok gereksiz düşünmeyin bile, 3ün ekranı çok sönük zor okunuyordu güneşli bir günde. en f/p band4

• geçen HB 50 tlye satılan mi kaçtı?

edit: pardon ya ben sallamışım mi 4 150 tlye satılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 23 Kasım 2020; 20:23:56 >
  • Aklı olan biraz üstüne koyup mi band 4 alır, en az 1000 kat fark var ekran kullanımı konusunda.

5 var bende, aksesuar için bence de alınmaz öyle şık bir şey değil ve 2 kişiden birinde var ama spor yaparken, yürüyüş sırasında falan çok güzel oluyor, ne kadar yürüdüğünüzü, nabzınızı görüyorsunuz, ayrıca gelen aramayı reddetme ve mesajları görme de işe yarıyor.

• bende mi band 3 var dahili gps gelmeden yenilemem
    mi bandlerin zaten hepsi çirkin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.