Şimdi Ara

Mi box s 4k 475 TL (Trendyol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
3.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baş belası bir makine, google play de uygulamaların çoğunu göstertmiyor, usb bellek yoksa apk yüklemek zulüm.

hadi yüklediniz apkları göstermesi için ayrı uygulama yüklüyorsunuz.

wifi probleminden bahsetmiyorum, kendi kendine saati bozar internete girmez.

güncelleme yaparsın çöker, fabrika ayarlarına dönersin tüm kurulumlar çöpe gider. baştan başlarsınız.

• deepthroattoyouall kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, linki düzelttim.

• baş belası bir makine, google play de uygulamaların çoğunu göstertmiyor, usb bellek yoksa apk yüklemek zulüm.

güncelleme yaparsın çöker, fabrika ayarlarına dönersin tüm kurulumlar çöpe gider. baştan başlarsınız.

• investing kullanıcısına yanıt

Alternatif öneriniz var mı? Mi stick bir akraba istedi ona verdim tekrar onun yerine box alayım diyordum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 4 Mayıs 2021; 19:0:15 >
    tarih bozulma olayı olmasa mi stick de iyi aslında netflix YouTube için iş görüyor🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığını düzetl 4s yeni bir model sandım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    tarih bendede bozuk ama wifide sıkıntı yok, hergün aktif kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: theguard1984

konu başlığını düzetl 4s yeni bir model sandım

Düzetlim 

• Bana özel 325 tl oluyor. Alınır mı bu cihaz bu paraya? Evde akıllı tv yok. 12 senelik casper pc var. Film izlerken pc çok ses yapıyor. Önerir misiniz

• Kaçırma hocam. Çok ciddiyim. Harika bir alet. Eğer almayacaksan hesabından ben alabilirim.
    Ekleme: TV ye uydu kablosu uzatamadığım için ulusal kanal izleyemiyordum. Bir apk buldum. İnanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 4 Mayıs 2021; 22:56:3 >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi apk acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: investing

baş belası bir makine, google play de uygulamaların çoğunu göstertmiyor, usb bellek yoksa apk yüklemek zulüm.

Baş belası bir makine değil tabii ki de, beklentinize bağlı olarak değişir. Smart özelliği olmayan televizyonda Turkcell TV+, Youtube, Twitch, Netflix ve IPTV için kullanıyorum ve gerçekten televizyonu kullanmamızı sağlayan bir cihaz oldu. Saydığım tüm uygulamaları USB bellek olmadan kurdum ve gayette hafızası yetti. Şu büyük bir eksi, tarayıcı kısmı leş. Açıpta rahat bir şekilde tarayıcıdan korsan film sitelerinden dizi / film izleyemiyorsunuz. WIFI konusunda ilk açılışta bağlanması 2-3 dakika sürebiliyor, hiç bir şey izleyememekten iyidir diye düşünüyorum. Kendi kendine saati bozmasını hiç yaşamadım. Güncelleme 2 kere filan yapmışımdır, bir sorun yaşamadım fakat şu an mevcutta bir sıkıntım olmadığı için güncelleme yapma gereği de duymuyorum, güncelleme yapmak her zaman her cihazda iyi değildir. iPhone kullanıcıları bile 2. - 3. seneden sonra güncelleme yapmayı bırakır ki telefon yavaşlamasın diye.

Fiyat / Performans kısmı oturulur tartışılır, ben zamanında 400 liraya almıştım ve bana göre parasının hakkını verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Alternatif öneriniz var mı? Mi stick bir akraba istedi ona verdim tekrar onun yerine box alayım diyordum bende.

Fire TV Stick 4K

öneririm.

netflix izleyecekseniz eğer android boxların hangisinde sertifikası varsa onlara yanaşmanız lazım yoksa görüntüsü çamur gibi oluyor maalesef..

sizin aracılığınızla diğer arkadaşlara cevap vereyim,

makineyi yeni aldık güncelleme var diyordu yaptım, makine wifi bağlanmadı sıfırladım

sonra tarih ayarı gitti gene internete bağlanmadı tekrardan sıfırladık

sonra çözümü öğrendik tarihi manuel ayarlayıp girmek lazım.

siz güncellemediniz diye sorun yok zannetmeyin, makine sıkıntılı yani bunu kabul etmek zor olmamalı.

sıkıntıları olmasa güzel cihaz yalan yok ama bahsettiğim problemler nedeniyle akrabama verdim. kendim smart tv ile devam ediyorum :)

Şimdilik için almayı düşünmüyorum eski Ps3 vardı onu devreye koydum arada Netflixe giriyorum çocuklar oyun oynuyor paramız cebimizde kaldı bakalım şimdilik.
  • Selamlar,

Bu aletle Youtube'u reklamsız nasıl izleyebilirim? Reklam engelleyen bir uygulama mevut mudur.

• İşyerindeki tv de kullanıyor bi arkadas, ama yeterince hızlı çalışmıyor gibi geldi bana 😕
  • quote:

Orijinalden alıntı: careemm

Selamlar,

Bu aletle Youtube'u reklamsız nasıl izleyebilirim? Reklam engelleyen bir uygulama mevut mudur.

youtube vanced apk sını indirip kurarsanız olur...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.