arkadaşlar yer varsa benide yazın. |
Mi box tivimate premium (16. sayfa)
-
-
Benimde ihtiyacım var ömür boyu üyeliğe. Eğer girerseniz satın alayım. 5 kişi oluşturalım.
Numaram: 053830
Edit: ben satın aldım 5 kişilik yer var isteyen gelsin.
ARKADAŞLAR DOLDU GRUP NUMARAYI SİLDİM ARTIK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 16 Nisan 2022; 20:40:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde ihtiyacım var ömür boyu üyeliğe. Eğer girerseniz satın alayım. 5 kişi oluşturalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 16 Nisan 2022; 20:41:7 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 16 Nisan 2022; 20:41:26 >
Tivimate premium katılmak isteyen varsa boş yer var gelin arkadaşlar.
ARKADAŞLAR DOLDU GRUP.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakguun -- 16 Nisan 2022; 20:42:19 >
Hocam başka bir arkaadş sağolsun yardımcı oldu.
-
Tivimate guruba dahil olmak istiyorum varmıdır arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam tivimate için Telegram da ortak alım grubu var 2 kişilik gruba bende eklemeyi bekliyorum düşünürseniz link atayım sizde, 5 kişi tamamlanınca alım yapılacak.
at dostum pmden
-
sağlam arkadaşların olduğu bir grup varsa bende almak istiyorum ömürboyu üyelik ortak olarak. eski üyeyim
-
Eğer alacak varsa 2 cihaz için bende alacağım.
-
Ömürlük üyeliğe ben de girebilirim alacak olanlar varsa
-
ömürlük üyelik için beklemedeyim
Ömürlük gruba ben de katılabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
tamam hocam nasıl alınıyor bilen arkadaş bizi yönlendirirse hep birlikte bu danaya girelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birde forumdan okuduğum kadarıyla bir arkadaş girmezse o slot boş kalıyor eklenmek isteyeni ücretini satın alana yolladıktan sonra satın alan kişi o slota onu ekliyor yani kısaca sonradan dahil olunabiliyormuş
Satın alma işini nasıl yapacağız arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@citiraga nickli arkadaşa pm den mesaj atın grup oluşturuyoruz sayı tamamlanınca daha net konuşuruz
Hala pm bekliyorum sizden. Telefon numaranızı yazın pm den bana grup oluşturmaya çalışıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X