< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 28 Nisan 2022; 19:30:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoah -- 28 Nisan 2022; 19:30:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykuusuz -- 28 Nisan 2022; 23:18:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam 2 kişilik yer var mı hala ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
varmıdır eksik grup |
Bu sadece uygulama hocam. Listeyi siz iptv satıcından alıp uygulamaya ekliyorsunuz. Premium versiyonda ekstra özellikler açılıyor sadece. Ve baya işe yarar özellikler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selamlar. ömürlük üyelik açıyorum. eski üyelerdenim. 4 kişi bekliyorum. pmden ulaşabilirsiniz. |
merhaba, tivimate biraz araştırdım ama tam içerik bulamadım, burada yetişkin kanalları da var mı ? Evde kullanacağım sıkıntı olmaması için soruyorum. Bir de üyelik bedeli ne kadar ? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
biraz daha açabilir misiniz anlayamadım. teşekkürler. |
2 kişilik yer kaldı.. |
@u555 guruba katıldım teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
grup 5 e tamalanmıştır. rica ederim. |