Hocam beni de yazar mısın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mi box tivimate premium (53. sayfa)
-
-
1 kişilik yer var
-
Grupta yer kalmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 1 Eylül 2024; 13:2:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba ben katılmak istiyorumhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159454101
mesaj atamıyorum bana mesaj atar mısınız
-
Yazdım hocam.
Hocam ben özel mesaj gönderemiyorum. Bana özelden tüm şartları ve ödeme bilgilerini yazar mısınız işlemi halledip burada yaptım yazayım
-
Hocam özelden yazmıştım sabah erken saatlerde bir arkadaş gruba dahil olmak istemişti ve şimdi ücreti göndermiş, ksuura bakmayın yer kalmadı.
1 kişilik yer var
-
bana mesaj atabilir misiniz? bilgileri şartları vesaire
-
Bana da 1 kişilik yer var demiştin. Bu arkadaştan tivimate aldık sonra kullanıcı bilgilerimiz forumlara düşmüş , kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun
-
Arkadaşım şu anda 4 kişi ortak kullanıyoruz. Sen söyledikten sonra şifreyi değiştirdik. Üstelik bu şifrenin internete düşmeside kendimden şüphe etmem ama sizden ederim. toplam 4 kşilik yer var toplam 540 tl eder. Siz ne ile suçluyorsunuz beni para ile sattığım bir yeri nete ben verdimde kendime mi zarar veriyorum. burada benim kazancım ne onu açıkla
-
Başıma geleni söylüyorum , isteyen dikkate alır. Parasını verdim üyeliğimi kullanmasamda yine gelip burdan pazarlıyorsunuz. Doğru ben kendi bilgilerimi internete salacam hesabım banlansın diye. Aklı selim insanlar gerekli mesajı alır daha fazla muhattap olmak istemiyorum sayfayı meşgul etmeyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarıdaki arkadaşın vesvesesi yüzünden şüphe duyan varsa bu tivimatede kimlerin cihazı ekli değil listesi admin ben olduğum için bana gelir listenize şu cihaz eklenmiştir diye çok tuhaf internnette dolaşıyor diyor üyemiz hiç ekleyen olmadı üstelik benden habersiz eklese bile bilmeyenler için söylüyorum bu listeden silip çöp kutusu var gördüğünüz şifreyi değiştiririm tekrar giremez.
-
Listede bulunan diğer üyeler neden kullanıyor da siz acayip rahatsız oldunuz anlamadım. siz tivimate hesabını nette gördünüz eee peki siz girip kullanmadınız mı? yani siz nette gördünüz de siz tivimate pro yu kullanamadınız mı?
galiba korkunuz bu hesaptan dolayı iptv im çalınır korkusu oldu ama sizi liste ile hiçilgisi yok.
Siz kullanamadınızmı ? gerçi artık kullanamayacaksınız.
-
hocam yeriniz varmı?
-
1 kişilik yerim var mail atanlar güvenlik kontrolünden geçememiş kişiler yazmasın lütfen.
-
Bir kişilik yeriniz varsa alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kişilik yerim var özel mesaj atın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X