1 kişilik yerim hala mevcuttur. |
Mi box tivimate premium (54. sayfa)
-
-
Yeri olan var mı acaba?
-
Benim 1 kişilik yerim var ancak her yazanı almıyorum bazı üyeler kızıyor bana ancak bu olayı ben yönetiyorum ve sattığım kişi ile mutlaka muhatap olacağım ilerde bunu bilerek yazın lütfen .
Olay da admin benim bir sorunla karşılaşınca bana yazacak dolayısıyla bir muhataplaşma oluyor. Kimse kızmasın
-
Benim yerim dolmuştır herkese iyi günler
-
Bende de aynısını yaptı. Engelleyin geçin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sayın sorcarer rumuzlu üye iftira atmayın burada benim çapımda toplam 3 5 kişi nin adı soyadı telefonunu bilsem ne olur bilmesem ne olur ben hacker değilim iftira atmayın.
Ben kendime göre bir uygulama yaptım hepsi bu kadar üzgünüm yani ama bu benim kriterlerimdi. Üstelik haberlerde bilgilerin satıldığını filan duymuş olmanız lazım bu söylediğiniz benim çapımı aşar. İnsanlara elinizde delil yok iken iftira atmayın eğer inancınız varsa geri dönüşü vardır.
-
tivimate ömür boyu üyelik arıyorum
-
Satın alma ya da ortak olma şeklinde aranıza katılmak istiyorum ancak nereden satın alacağımı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl satın alınıyor arkadaşlar, bilale anlatir gibi anlatirsaniz satın alacağım
Tivimate de 4 kişiye yerimiz vardır
İsteyen varsa özele lütfen.Ayrica telegramdan o dört ikisi ile grup kuracağım ciddi ilgilenenler yazsın özelden
Kişi başı 120 lira
Android telefondan 'tivimate companion' uygulamasını indirip tivimate hesabu oluşturun. Sonrasında Google play üzerinden ödemesini yapın ömür boyu lisans 600tl idi sanırım. Daha sonra android TV'de Google play'den 'tivimate' uygulamasını indirin. Telefonda oluşturduğunuz hesap maili ve şifresini giriş yapın. İşlem bu kadar.
Ömür boyu lisans 5 cihaza kadar destekliyor. İsterseniz yanınıza 4 tane ortak daha alabilirsiniz. Eğer ortak almak istiyorsanız güvenliğiniz için tivimatede oluşturduğunuz hesabın şifresini Google hesabınızdaki şifreden farklı bir şifre belirleyin ki mailinize giriş yapamasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PM gönderemedim,
1 cihaz almak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTT` -- 24 Eylül 2024; 18:33:33 > -
Tivimate premium sınırsız da 4 kişilik yerim var isteyen varsa ozelden PM atsın lutfen
Yeri olan var mı acaba?
Tivimate gibi Apple TV de Mac adresi girip izleme yapabileceğim bir uygulama mevcut mudur acaba
Bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece kıdemli (eski) ve aktif üyelerden seçerek üye alacağım. Uygun kişiler PM atabilir.
Not : üyelere ücretsiz tivimate veya iptv kullanım eğitimi vermiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 9 Ekim 2024; 11:17:44 > -
Bence doğrusunu yaparsınız çünkü sadece iş satmakla bitmiyor eninde sonunda muhatap olmak zorundayız. Bende aynı yöntemle aldım gruba kişileri ve iyiler bir kişi hariç aldığı günün ertesi çıktı foruma şifreler internette dolaşıyor deyip sildim dedi çıkardım kendisini , düşünebiliyormusunuz parayla satış yapan kişiye bedava veriyorsun diyor hiç mantıklı değildi bu yorumu.Bol şanslar iyi insanlar dilerim grubunuza.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X