Şimdi Ara

Mi box tivimate premium (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.126
Cevap
60
Favori
101.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç aya 20 yılım dolacak forumda ki daha eski üyeliğimde vardı muhtemelen gmail alınca üyelikleri yenilemiştim hep. Şimdiye kadar kadar nelerle muhattap olduğumuz için kimse risk almak istemiyor artık :). Ama genel olarak donanımhaber üye profili özellikle eski ve referanslı üyeler için çok yüksek. Son derece sorunsuz, samimi, ne yaptığını ve ne istediğini bilen adamları genelde forum üzerinden bulmak daha kolay. O yüzden dışarıdan başka mecralar yerine, hatta eş/dost/akraba yerine buradan referanslı/kıdemlii üye bulmak her zaman için daha mantıklı.

• tivimate ömür boyu üyelik arıyorum PM lütfen
  • Bende Ömür boyu üyelik arıyorum satan varsa ? Yada ben bugün satın almayı düşünüyorum 5 kullanıcı kullanabiliyor diye biliyorum ama herkesin şifresi farklı mı oluyor o kısmı bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDRORS -- 18 Ekim 2024; 16:28:11 >
  • Tivimate üyeliği aldım ödemesini yaptım yanlız bu 5 kullanıcıyı nasıl verebiliriz isteyen birisine bunun hakkında bilgisi olan varmıdır yani ben kendi şifremi mi veriyorum. Nasıl ilerliyor bu süreç ?
  • 3 kişilik lifetime yerim var kişi başı 120tl eski üyeler tercih edilir.
  • TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz ? Verdikleriniz ile
  • KDRORS kullanıcısına yanıt
    Mail şifresi bende zaten hocam. Güvensizlik bir durum yok toplasan kaç para ki zaten

Hayırlı akşamlar öncelikle tivimate şifreniz email şifreniz ile aynı olmasın. Aynı olursa sattığınız kişiler mailinize girip kendi şifre değiştirip sizi atabilirler ve mailiniz ile illegal şeyler yapabilirler buna dikkat edin.

Tivimate dağıtıcağınız zaman mail adresi ve tivimate şifresini vermeniz yeterli kontrol sizdedir daima

• Uydu3405 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim fark ettim farklı şifreler olduğunu ben kendimde ikna oldum bu durumdan zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim 🙏
  • tivimate ömür boyu üyelik arıyorum PM lütfen

• dbsdeniz D kullanıcısına yanıt

+1

Yer varsa alabilir? Cevap verirseniz sevinirim.

• TuslaKing48 kullanıcısına yanıt
    Yer varsa alabilirim, bilgi verirseniz memnun olurum.
  • habipcelebi H kullanıcısına yanıt
    Yer kalmadı hocam
  • Merhaba arkadaşlar. Tivimate premium ömür boyu üyelikte 2 kişilik yer mevcut dileyen arkadaşlar ulaşabilir...
  • Bende eski kullanici arkadaslarda yer varsa alabilir aslinda kullandigim iptv nin kendi programi cok guzel ama boxta calismiyor bende tvmate alip rahatca kullanmak istiyorum
  • Tivimate ömür boyu üyelik yeri olan güvenilir bir arkadaş varsa almak isterim ben de
  • Tivimate premium ömür boyu üyelikte son 1 kişilik yer kaldı dileyen arkadaş ulaşabilir...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.