Bildirim
Mi5 kullanicilarindan yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam galeriye güvenlik için parmak izimi koydunuz? bende mi5s kullanıyorum,parka izi yanında,şekilde istiyor sorun olursa diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samsunggalaxygrandduos
hocam galeriye güvenlik için parmak izimi koydunuz? bende mi5s kullanıyorum,parka izi yanında,şekilde istiyor sorun olursa diye
menüde dolanırken bilmeden galeriyi kapattım ama sonrada nereden açılacağını bulamadım. parmak izi içinde parmak izi ekleye tıklayınca desen, pin, şifre dışında bir seçenek çıkmıyor. -
Galeriyi kitlediyseniz ,parmak izi veya desen ile açılabilir,ana menüden,galeri ikonunumu sildiniz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: samsunggalaxygrandduos
Galeriyi kitlediyseniz ,parmak izi veya desen ile açılabilir,ana menüden,galeri ikonunumu sildiniz hocam
o sorunu kurcalayarak çözdüm ama parmak izini nasıl aktif edebileceğimi ahala çözemedim. teşekkürler. -
Parmak izini aktive etmek için ayarlardan parmak izi kısmına girmelisiniz. Daha sonra orda dediğiniz gibi pin veya şekil girmenizi ister. Bunu siz belirleyeceksiniz daha sonra da parmak izinizi isticek bundan sonra ayarlanmış olucak
tesekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X