Şimdi Ara

Mi5 Mi Mi5 Pro Mu Mi5s Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem dahilinde bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi5 pro.
  • Nedenini de söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi alınabilir ama içlerinden hangisi alınmaz derseniz Mi 5 Pro alınmaz. Sadece işlemcisi biraz daha hızlı diye o fark verilmez çünkü günlük kullanımda farkını göremezsiniz.

300-400 lira fazla vermek zorlamazsa 5S tabi ki ama bütçeyi zaten zorluyorsanız da mi5 her türlü alınır.
  • Peki sizce aradaki 300 lira farkı vermeye değer bir cihaz mı Mi5s? Çünkü Türkiye'de satılan model 32gb/4gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaider -- 26 Aralık 2016; 19:34:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaider

Nedenini de söyleyebilir misiniz?

Mi5 pronun mi5s e göre avantajı:Kamera açısından mi5s ten önde diyebiliriz,Kızılötesi ışın mi5pro da mevcut mi5s te mevcut değil.

Mi5s in mi5 proya göre avantajı:mi5pronun,yonga seti sp 820 iken mi5sin 821.Mi5 pronun bataryası 3000mah iken,mi5s inki 3200mah.

Diğer özellikleri aynı.

Karar sizin.

• Gündelik hayatta pek fark edilemeyecek farklar aslında. Zaten mi5s in global romuda yok o yüzden ne 3D touch özelliği ne de parmak izi sensörü stabil çalışmıyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla. Peki Mi5 in Wifi ve 4.5g çekim kuvveti hakkında bir bilginiz var mı? Genellikle iyi çekmediği yönünde şeyler okuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaider

Gündelik hayatta pek fark edilemeyecek farklar aslında. Zaten mi5s in global romuda yok o yüzden ne 3D touch özelliği ne de parmak izi sensörü stabil çalışmıyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla. Peki Mi5 in Wifi ve 4.5g çekim kuvveti hakkında bir bilginiz var mı? Genellikle iyi çekmediği yönünde şeyler okuyorum.

Kullanıcı kulübüne sormanızı öneririm.

• mi 5 pronun arka yuzu seramık kaplama yazıyor.

acaba ne kadar fark var kalıte hıssı olarak. cunku normal mi5 arka kapak cok dandık duruyor.kullanan varmı acaba
  • Bence mi5 pro nedeni ise mi5 teki çekim sorunu az da olsa düzeltilmiş hali ve belleği aynı zamanda rami artmış durumda. 5S de kamerada ois yerine eis teknolojisi kullanıldı ancak istenileni veremedi diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.