3200 gibi bir bütçem var pop up kamera kullanmak istiyorum fikirlerniz benim için çok önemli yeşillendirirseniz sevinirim iyi forumlar
9t al geç mtk'ya boşa para verme
Reis pil çok sıkıntı diyor herkes 5 saatin üzerine çıkan yokmuş foruma sordum düşündürüyor yoksa hüç düşünürmüyüm
Sadettin32S
kullanıcısına yanıt
Nası çıkamıyolarmış ya 4000mahda,ben 3000mah'lı g7'de o saatleri gördüm ki bu snapdragon,mtk'nın güç yönetimi daha beter,android kanadının en kötü işlemcisidir mtk
Xiaomi gelen güncellemelerle satsınlar diye azaltmış diye biliyorum
Sadettin32S
kullanıcısına yanıt
Eğer bu böyleyse rono 2z'de hiç bu saatleri göremezsin o zaman ve işlemciside mi9t'ye oranla baya geride kalıyor nerdeyse giriş seviyesi bir işlemci kullanılmış ve 12nm'de cabası.Yinede karar senin tabi
Tam tersi günvelleme sonrası sentetik testlerde reno 2z 8 saatin üzerine çıkıyor
Sadettin32S
kullanıcısına yanıt
Hiç inandrıcı gelmedi bana zaten sentetik testlere bakarsak xiomi 9t'de böyle bir skor elde etmiş ve bu gayet iyi bir skor
Miui 10 da böyleydi ama şu an bunu söyleyemem foruma sorabilirsn
1 yıldır Mi9T kullanıyorum en güncel sürüm yüklü telefonda. Mobil veri ile 6.5-7 saat arası ekran süresi veriyor. Bence düşünmeden alabilirsiniz. Telefondan son derece memnunum.
1 yıldır Mi9T kullanıyorum en güncel sürüm yüklü telefonda. Mobil veri ile 6.5-7 saat arası ekran süresi veriyor. Bence düşünmeden alabilirsiniz. Telefondan son derece memnunum.
Sadettin32S
kullanıcısına yanıt
Hocam mi 9t kullanıcısıyım. Oyun da oynuyorum ama 7 saatin altına hiç düşmüyor hele karanlık modda 1.5 gün çıkarıyor.
Nereden alacaksınız?
Reno'da sanırım sd kart desteği var artı olarak, eksi olarak da mediatek işlemci, hangisini daha çok sevdiyseniz onu alın farketmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme