Şimdi Ara

Mi9T VoWifi çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modem config sıfırlayınca gelmişti arada gidiyor .Yukarıda görselde belirttiğim arayüze erişmeden çalıştıramadım bende .

programlar ile belki ulaşabilirsin .İmkanın varsa hard reset ile sıfırlayıp açabilirsin .

• LordMayros kullanıcısına yanıt

Çok çekiyor yazmızşınız çekse bile devreye giriyor Mi9T Türk Telekom hat sorunsuz çalışıyor

Mi9T VoWifi çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çekmiyor yazacaktım yanlışlık olmuş hatta neredeyse hiç çekmiyor :)

Kalite Mi9T VoWifi çalışmıyor  

Foruma kalsa Turkcell heryer de çekerdi

wo wifi Wolte direk sorunsuz çalışıyordu Mi9T VoWifi çalışmıyor  

• sonunda yaptım evde HD kalitesinde görüşüyorum :)

acayip büyük rahatlık oldu

Telekom Turkcell'den gerçekten iyi özelliklede internet anlamında

ben şirkete ne diller döktüm hattı Turkcell yapabilmek için :(

şimdide rezillik çekiyoruz

Mi9T VoWifi çalışmıyor

Wowifi De HD mi geliyor ses.

Arama alma ve yapma da Sesin HD gelmediğini dile getirenler olmuştu?

• Tamamen wifi ve internet kalitenizle alakalı

Ben bu akşam yaptığım görüşmelerde herkesten cam gibi sesin geliyor diye yorum aldım ki ben evde hiç konuşamıyorum

Konfigürasyon da wifi 5ghz ile bağlıyım ve 50.mbps internet var

• Dostum selam bende de xiaomi mi 9 var aynı şekilde volte ben de kullanamıyorum kodu yazıp disabled yapmama rağmen olmuyor senin de attığın SS teki yöntemle yapmaya çalışınca aynı sendeki gibi not supported olayı geldi bunu nasıl çözebilirim biliyor musun ?

• Marketten quickshorcutmaker uygulamasını indirin
    Arama yerine Modem config yazın çıkan modem config e dokunun karşınıza TRY çıkacak dokunun açılan sayfada MBNLOADER var en üstten aşağı doğru 3.olana dokunun işlem tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 26 Aralık 2020; 23:47:55 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Merhaba TT ye geçtim mi9t var dediklerinizi adım adım yaptıysam da açılmadı . Burdan yazar mısınız yada özelden sizin için uygunsa

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

Volte ve wowifi servisin Telekom tarafından açıldı mı?

Hocam online işlemlerden açılmıyor desteklemiyor diyor. MH aradım açılmıyor sistem izinvermiyor dedi. Turkcell de kullanabiliyordum dedim kayıt açtı. Volte 5555 yazdım oda olmadı kodları aktif ettim volte kullan wowifi seçenekleri açık ama hala yok. Ayalarda denilenlerden neyi eksik veya yanlış yapılmış olabilir. Nasıl teyit yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 1 Mayıs 2021; 12:20:16 >
  • Senin yanlışın sistemden aktif edememiş olman

Sim kartını TürkTelekom un desteklediği telefonlara takıp volte ve wowifi servisini aktif etmen olacak daha sonra çalışacak

Başka telefonum yok. bu yüzden bunu yapmam biraz güç olacak.Başka telefona takmadan yapabilmenin bir yolu yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 1 Mayıs 2021; 12:32:11 >

Kullanmak istiyorsan birinden rica edeceksin

Destek açmazı zor görünüyor telekomun Mi9T VoWifi çalışmıyor  

Turkcell de böyle birşey yapmaya gerek kalmadan olmuştu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Farklı operatörler sonuçta

Böyle birşey yapmak istemiyorsan tekrar Turkcell e geçebilirsiniz

Evde 4.5g çekmiyor, işyerinde sıkıntı yok. Telekom hem evde hem işyerinde tam full çekiyor hemde turkcell e göre hızı çok iyi memnunum ama bu volte olayı çok garip keşke farklı telefona takıp aktif etmekten başka yolu olsa iyidi ama arkadaşlardan falan bulucaz. Başka telefona takmadan da bir yolu vardır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 1 Mayıs 2021; 14:15:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Galaksinin en kaliteli kazık heryerde çeken operatörü kalitesini konuşturmuş nasıl olurdu çekmez Allah allahMi9T VoWifi çalışmıyor  

Hakkını veriyor gerçektenn

Başka yolu var operatörün destek sağlaması sağlarsa kullanırsın

Başka telefonu takmak değil çare destek verdiği telefonu takıp servisleri açman lazım

sitesinde baktım redmi note 9 pro note 8 pro ve birkaç daha giriş seviyesi xiaomi telefona destek veriyor ama mi9t yok. turkcell de liste daha geniş ama mi9t orda da yok ama turkcell de direk çıktı volte kodlarını girerek.

Turkcell den genel anlamda memnun olsam da mh bölgede 3g kullanabilirsiniz demesi sinirimi bozdu yıl olmuş 2021 hala ne 3g si dedim. Sözleşmede bitti zaten..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.