Şimdi Ara

Mi9T VoWifi çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
7.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vo WiFi ayarları açık ve bildirim çubuğunda vo wifi sembolü de görünüyor, bu ayarlarda arama yaparken ekranda wifi üzerinden arama yaptığı görünüyor ama görüşme direk sonlanıyor. Vodafone dan ayarı vardır belki diye müşteri hizmetlerinide aradım ama sistemde vo wifi ayarı olmadığını sorunun cihazla alakalı olduğunu söylediler.

Bu genel bir sorun mu, kullanabilen var mı varsa nasıl yaptınız?

• Sim kartınızı TürkTelekom un desteklediği telefonlara takıp volte ve wowifi servisini aktif etmen olacak daha sonra böle çalışacak

Ayarlar>Telefon Hakkında>Tüm Özellikler

kısmına girin ardından Çekirdek Sürümü kısmına 8 kere seri bir şekilde basın.

Açılan sayfa’nın sağ üst köşesindeki “3 nokta” işaretine basın. Ardından açılan menüde “Additional tools” butonuna basınız.

Bir sonraki menü’de “MODEM test tools>MBN config loadin and activating tool” Yolunu takip edin.

Ardından açılan programda arama yerine “turkey” yazıp tek çıkan seçeneği işaretleyin. Ardında “Activate” tuşuna basınız. “eu/vodafone/volte/turkey/mcfg_sw.mbn”

Geriye çok basit bir işlem kaldı şimdi telefon numarası çevirme ekranına giriyoruz ardından *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* numarasını çeviriyoruz. Aşağıda iki tane uyarı çıkacak DİSABLE yazması lazım . Numaraları çevirdikten sonra Telefonun ayarlar uygulamasına giriyoruz. Ayarlar>SIM Kartlar& Mobil Ağlar>Operatörünüzün(Turkcell,Vodafone,TurkTelekom) tuşuna basın. Bu gelen ekrandan “VoLTE kullan” ve “Wi-Fi Kullanarak arama yapın” tuşunu aktifleştirin. “Ağ Tercihleri” kısmından ise “Wi-Fi tercih et” seçeneğini işaretleyin işlem bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 1 Mayıs 2021; 12:28:9 >

• Mi9T VoWifi çalışmıyor

Bu arada mi 12 yüklü

Vodafone hatta bunları yapmadan direk çalışması lazım
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    A30 Mi9T VoWifi çalışmıyor

Edit: VoLTE açıldı, ses çöp gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Ağustos 2020; 17:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sim kartınızı TürkTelekom un desteklediği telefonlara takıp volte ve wowifi servisini aktif etmen olacak daha sonra böle çalışacak

Ayarlar>Telefon Hakkında>Tüm Özellikler

kısmına girin ardından Çekirdek Sürümü kısmına 8 kere seri bir şekilde basın.

Açılan sayfa’nın sağ üst köşesindeki “3 nokta” işaretine basın. Ardından açılan menüde “Additional tools” butonuna basınız.

Bir sonraki menü’de “MODEM test tools>MBN config loadin and activating tool” Yolunu takip edin.

Ardından açılan programda arama yerine “turkey” yazıp tek çıkan seçeneği işaretleyin. Ardında “Activate” tuşuna basınız. “eu/vodafone/volte/turkey/mcfg_sw.mbn”

Geriye çok basit bir işlem kaldı şimdi telefon numarası çevirme ekranına giriyoruz ardından *#*#86583#*#* ve *#*#869434#*#* numarasını çeviriyoruz. Aşağıda iki tane uyarı çıkacak DİSABLE yazması lazım . Numaraları çevirdikten sonra Telefonun ayarlar uygulamasına giriyoruz. Ayarlar>SIM Kartlar& Mobil Ağlar>Operatörünüzün(Turkcell,Vodafone,TurkTelekom) tuşuna basın. Bu gelen ekrandan “VoLTE kullan” ve “Wi-Fi Kullanarak arama yapın” tuşunu aktifleştirin. “Ağ Tercihleri” kısmından ise “Wi-Fi tercih et” seçeneğini işaretleyin işlem bu kadar..
    Mi9T VoWifi çalışmıyor

O ayarlar miui 12 de yok.

Sanırım TT kullanıyorsun. Vo wifi sembolü görünüyor ama arama yaparken çağrı sonlanıyor direk :(
  • Eenixia E kullanıcısına yanıt
    İlk başta çıkmıştı şimdi yok bende de ama öyle açmıştım bende sıfırlayınca cihazı bakarım tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi redmi 9c kullananlar?
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Huawei hg658c firmware
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mi 9T de malesef vodafone vowifi sağlıklı çalışmıyor, dışardan arama geliyor sen arayamıyorsun. Ben bu yüzden sattım telefonu sorun xiaomi de, kafasına göre modem seçiyor telefon
  • Şu xiaomi cihazlarda rom farklarindan dolayi hep volte vs sorunlu :(
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Note 8 pro ve mi 9t De sorun yaşamadın Telekom da ama note 7 de baz istasyon kaynaklı 3g ye geçemiyor bazen wo WiFi çalışmıyor
    nte 8 pro da ülkeye global ve eu 2 romlu cihazlar girmiş. Tam hatırlamıyorum ama bir romda volte oluyordu diğerinde olmuyordu. Konusu da vardı hatta.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bende kiler global tr rom lu cihazlardı direk çalıştırdım mi9 t de de aynı
  • Eenixia E kullanıcısına yanıt
    Mi9T VoWifi çalışmıyor
    Mi9T VoWifi çalışmıyor
    Mi9T VoWifi çalışmıyor

Mi9T VoWifi çalışmıyor

Mi 12 Ayarlar yerinde aktif edildi ve aramada geliyor çalışıyor arama alıp araya biliyorsun

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Arama geliyor Mi9t de sıfırlayıp deneseydiniz düzelirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Arama geliyor Mi9t de sıfırlayıp deneseydiniz düzelirdi
    Arama geliyor ama ben vodafone da arama yapamıyordum, sonra başka wifi de denedim onda arama yapıyordu ama evde ki wifi de sunucu bağlantısı hatası veriyordu. Anladım ki xiaomi bu vowifi de modem seçiyor bende sattım zamzung es yirmi pılas aldım
  • arkadaşlar bendede Mi9 8/128 var

miui 12 global kararlı rom ve cihaz stok imei ler pasaport üzerinden kayıtlı

bende *# olan kodları yaptım menüde volLTE ve voWİFİ geldi

şuan şebeke çubuğunun yanına volte logosu da geldi ama

telefonu wifi ye bağlayınca vowifi işareti gelmiyor önemli olanda o aslında evde Turkcell çok çekiyor maalesef

ayarlarda vowifi açık tercih edilen aramada wifi seçili

ayrıca yukarıdaki adımları takip ettiğimde ekranda not supported yazıyor

Mi9T VoWifi çalışmıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.