Şimdi Ara

MiBox'lardan Hangisi Tercih Edilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Friday indirimleri yaklaşırken siparişleri hazırlamaya başladım. MiBox 3S adıyla Amerika'da satılan ve MiBox 3 Pro adıyla Çin'de satılan iki tane Android TV Box modeli gördüm. İkisi de 2GB rame sahip fakat işlemcileri farklıymış. Aslında Amerika versiyonu saf android arayüzüne sahip olduğu ve tam İngilizce olduğu için daha ön planda ama Çin versiyonunun da işlemcisi daha iyi diye okudum. Çin versiyonunda da dil problemi var, %100 İngilizce'ye çevrilemiyor alet. Bu konuda çok kaynak bulamadım o yüzden tercih konusunda yardımcı olur musunuz? Hangisi daha iyidir yada daha mantıklı bir tercih olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 27 Ekim 2016; 11:34:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 70 dolara satılan Android 6.0 olan, hdr Destekli modelini, kullanıcı yorumlarına ulaşırsam almayı düşünüyorum.

• Hocam Amazon'da baktım ama satan yok MiBbox global versiyonu, AliExpress'te ise karaborsaya düşmüş herhalde 100 dolardan satıyorlar. Her taraf fırsatçı kaynıyor vallahi. Bir iki ay içinde fiyatı oturursa bende global versiyonunu almayı düşünüyorum, Çince ile uğraşılmaz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Man -- 27 Ekim 2016; 22:37:09 >
  • Website tarayıcı Google Play'den iniyor. Tam adını hatırlamıyorum ama TV browser gibi bişey di galiba.

• bende 2 adet mibox 3 var 2gb ram 8 gb rom luk model birini satıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.