Söyleyecek söz bulamıyorum. 80 lerin ve 90'ları anlatan herşey var. Kelimelerle anlatılamayacak kadar harika.
Çok Güzel
Hele şükür biri cevap verdi Valla böyle şeylere oldum olası hayranımdır nasıl bir koleksyon hey gidi böyle bir şeyin evimin altında olduğunu hayal bile edemiyorum.
oha harika ya of bodrum bizim evden büyük darth vader a bittim
Acaba en çok hangisiyle oynuyodu
çocukluğunda babasından aşırı derecede eziyet çekmiş ve dayak yemiş.çocukluğunu hiç yaşayamamış.herşeyi belli bir aşamadan sonra çocukluğuna dönmek onun için.o yitirdiği çocukluğu burda bulmaya çalışmış olmalı.gerçekten psikolojisine anlamak hiç güç değil.çok yazık o kadar para varken zamanında yatırımına bakın ve insan için önemli olanın para değil huzur olduğunu anlayın
asıl ben sizlere şaşırıyorum bir insanın masumiyetine bu kadar saf ve ısrarlı bir şekilde inanıyor olmanızı hayretler içerisinde karşılıyorum. adam psikolojik vakıaydı bir kere kendisiyle barışık değildi sırf teninin rengini değiştirebilmek için yüzlerce ameliyat geçirdi erkek olarak doğdu yarı erkek yarı kadın olarak öldü (eğer öldüyse tabi) ne yani adam öldü diye buradaki herkes onun savunucusu mu olmaya başladı?
quote:
Orjinalden alıntı: kamiloglu
asıl ben sizlere şaşırıyorum bir insanın masumiyetine bu kadar saf ve ısrarlı bir şekilde inanıyor olmanızı hayretler içerisinde karşılıyorum. adam psikolojik vakıaydı bir kere kendisiyle barışık değildi sırf teninin rengini değiştirebilmek için yüzlerce ameliyat geçirdi erkek olarak doğdu yarı erkek yarı kadın olarak öldü (eğer öldüyse tabi) ne yani adam öldü diye buradaki herkes onun savunucusu mu olmaya başladı?
Yarı kadın derken?
MJ eşcinseldi de biz mi bilmiyoruz?
quote:
MJ konusunda ne kadar cahil oldugunu yazmak içimden gelmiyor.Lütfen başka birisi gerekli açıklamaları yaparsa çok sevinirim.
quote:
pff sen gazeteciydin dimi bide?
hastalığından dolayı ten rengi değişti aklında bulunsun
ben odadan çok siteye hayran kaldım. nasıl yapmışlar böyle bişeyi animasyon gibi bişey mi