Şimdi Ara

Michael Scofield vs Walter White (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine ayni konu ve yine ayni cevabi yazıcam
    Scofield tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scofield

• Walter kim ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

Şu Breaking Bad' i o kadar büyütüyolar ki görmekten sıkıldım artık yazılanları.

napalım survivor mu izleyelim
  •  Michael Scofield vs Walter White
  • Breaking Bad drama dizisi olduğundan Walter'ın zekasından çok değişimi ön plandaydı , PB ise aksiyon odaklı olduğundan Micheal daha ani kararlar vermeliydi o yüzden WW 62 bölümde 5 çok zekice karar verdiyse MS 100 e yakın bölümde 20 yi geçik karar aldı(rakamları atıyorum).Bu yüden MS daha önde gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo. kullanıcısına yanıt
    işine gelirse izle Breaking Bad i yüceltmektense yabancı dizi bölümüne girdim resmen dizilerin atası yapmışlar yok bb bitti boşluktayım yok breaking bad bitti napcam yok breaking bad bitti yerini doldurcak dizi sende o konuyu açanlardan birisin galiba sen şimdi tekrar izlemeyede başlamışsındır.
  • Maykıl siher cunku o escinsel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael alır.
  • quote:

işine gelirse izle Breaking Bad i yüceltmektense yabancı dizi bölümüne girdim resmen dizilerin atası yapmışlar yok bb bitti boşluktayım yok breaking bad bitti napcam yok breaking bad bitti yerini doldurcak dizi sende o konuyu açanlardan birisin galiba sen şimdi tekrar izlemeyede başlamışsındır.

konu açmadım, sadece bir kez izledim, hakediyor bu kadar övgüyü, ama survivor izleyen adam ne anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 1 Nisan 2014; 23:23:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Michael Scofield vs Walter White

Michael Scofield vs Walter White

• Nintendo. kullanıcısına yanıt
    senin yaşından fazla dizi izlediğime inanabilirsin istersen dizi sitelerindeki favorilerimin resimlerini atabilirim ayrıca ben survıvor izliyorum ama onu en iyi yarışma v.s diyormuyum demiyorum burda tartıştığımız şeyle alakası yok sen karşındakini ezdiğini sanıyorsun ama kendine konuşuyorsun ha ayrıca prison break ile bb karşılaştırılamaz zaten .
  • Biri inşaat mühendisi, biri kimya uzmanı. Karşılaştırmak yersiz. İkisi de zeki. Dizi olarak dersen gene karşılaştırmak yersiz çünkü türleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 1 Nisan 2014; 23:27:02 >
  • Micheal abime laf ettirmem ulen...

• BB'yi daha bitirmedim 2. sezondayım ama Scofieldin eline kimse su dökemez zeka konusunda

• Scofield

• Michael daha zeki

• bu soruyu hiç görmemiş olayım rahmetli öldükten sonra bile zekasını kullanmıştı
  • Fringe izleyin beyler
  • quote:

senin yaşından fazla dizi izlediğime inanabilirsin istersen dizi sitelerindeki favorilerimin resimlerini atabilirim ayrıca ben survıvor izliyorum ama onu en iyi yarışma v.s diyormuyum demiyorum burda tartıştığımız şeyle alakası yok sen karşındakini ezdiğini sanıyorsun ama kendine konuşuyorsun ha ayrıca prison break ile bb karşılaştırılamaz zaten .

yav he he hade git yetenek sizsiniz izle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.