Şimdi Ara

Michael Scofield vs Walter White (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fabian

Walter finalde dahilik kitabi yazdi ama scofield tum dizide zeki olandi ...bilmiyorum degisik

Katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler dizi onlar gerçek diil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

maykıl dağıtır ortalığı

kardeş o nasıl imza güldürdü. adolf hitler gibi bir şerefsiz, II-duce dediği de mussolini herhalde.. o da diğer bir şerefsiz.. faşizmin öncüsü bu adamlar. Mustafa Kemal'le kıyaslanması doğru değil bence bu psikopatların, üçü de diktatör orası ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

bu soruyu hiç görmemiş olayım rahmetli öldükten sonra bile zekasını kullanmıştı

Hangisinden bahsediyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Beyler dizi onlar gerçek diil

oyuncuların değil karakterlerin zekasını soruyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

bu soruyu hiç görmemiş olayım rahmetli öldükten sonra bile zekasını kullanmıştı

Hangisinden bahsediyorsun ?

michael reis
  • maykıl gey :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

senin yaşından fazla dizi izlediğime inanabilirsin istersen dizi sitelerindeki favorilerimin resimlerini atabilirim ayrıca ben survıvor izliyorum ama onu en iyi yarışma v.s diyormuyum demiyorum burda tartıştığımız şeyle alakası yok sen karşındakini ezdiğini sanıyorsun ama kendine konuşuyorsun ha ayrıca prison break ile bb karşılaştırılamaz zaten .

kime ne laf anlatıyon hocam, bb' de dizinin yarısı skyların boş konuşmalarıyla geçti, gelmişler birde burda diğer bölümünü açmak için sabredemediğimiz pb ile karşılaştırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

maykıl dağıtır ortalığı

kardeş o nasıl imza güldürdü. adolf hitler gibi bir şerefsiz, II-duce dediği de mussolini herhalde.. o da diğer bir şerefsiz.. faşizmin öncüsü bu adamlar. Mustafa Kemal'le kıyaslanması doğru değil bence bu psikopatların, üçü de diktatör orası ayrı..

hocam ben zeka,öngörü,hakimiyet açılarından bakıyorum açıkcası hitlerin karakteri bozuk olabilir ama adamın askeri zekası oldukça yüksek ayrıca M.K Atatürk diktatör mü?

• Abi Walter adam gibi adam bi kere Scofield liselinin teki. Ayrıca dizi olarak breaking açık ara daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

Scofield daha zeki ancak karakter olarak şöyle sıralanılabilir benim 3 lüm böyle

W.W > Dexter > Scofield

hepsi dahi

Bence Dexter dizi tarihinden Sherlock, Kira ve Ryuzaki'den sonraki en zeki adam
  • scofield bilimkurgu gibi.WW reis daha gerçekçi.Oyum WW

• quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

Abi Walter adam gibi adam bi kere Scofield liselinin teki. Ayrıca dizi olarak breaking açık ara daha iyi.

BB güzel olabilir ama pb izlememissin herhalde sadece 1. Sezon 1. Bölümünü izle derim

• quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Beyler dizi onlar gerçek diil

harbi mi hocam bende scofield a hergün fatiha okuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

senin yaşından fazla dizi izlediğime inanabilirsin istersen dizi sitelerindeki favorilerimin resimlerini atabilirim ayrıca ben survıvor izliyorum ama onu en iyi yarışma v.s diyormuyum demiyorum burda tartıştığımız şeyle alakası yok sen karşındakini ezdiğini sanıyorsun ama kendine konuşuyorsun ha ayrıca prison break ile bb karşılaştırılamaz zaten .

kime ne laf anlatıyon hocam, bb' de dizinin yarısı skyların boş konuşmalarıyla geçti, gelmişler birde burda diğer bölümünü açmak için sabredemediğimiz pb ile karşılaştırmışlar.

bb hertürl pbyi döver.Tabii bu pb kötü demek değil.Biri messi ise diğeri iniesta

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

PB 2.sezondan sonra traş. Ama ilk 2 sezonunun üstüne dizi yok. BB ise git gide aksiyonu,heyecanı artan bir dizi. BB'nin 3-4. sezonuyla PB'nin 1-2.sezonu ölümüne kapışır ama PB'yi böyle yükseltmek anlamsız.

Ama bahsettiğimiz konuda M.Scofield her türlü alır.

• maykıl reyiz'i elin toy oğlanlarıyla karşılaştırmayın arkedeş .
  • İkiside değil Lostun benjamin Linusu beqen qeç

• jessie pinkman

• Bi an ikisinide tekrar izleyesim geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.