bu admın yazdıkları ve bu dünyada olanlar beni hiç ilgilendirmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Shimano
bu admın yazdıkları ve bu dünyada olanlar beni hiç ilgilendirmiyor
Alıntıları Göster
751 ben de olsa ben de ingilenmem bas pedala go
sabaha bakalım
kim bu ?
quote:
Orijinalden alıntı: wıtchkıng
Michael Sikkofield ne la yeniyo mu?
Laf çakım derken fail olmuşsun kardeş michaelsikkofield bi blog sahibi incici illimunati ile ilgili yazılar yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: LannTheClever
quote:
Orijinalden alıntı: wıtchkıng
Michael Sikkofield ne la yeniyo mu?
Laf çakım derken fail olmuşsun kardeş michaelsikkofield bi blog sahibi incici illimunati ile ilgili yazılar yazıyor
Alıntıları Göster
Bir solukta okudum gene, adam araştırma yapıyor beyler. Kıçınızı kaldırmadan yorum yapmak kolay tabi. Açalım gözümüzü artık.
quote:
Orijinalden alıntı: MKepo
Bir solukta okudum gene, adam araştırma yapıyor beyler. Kıçınızı kaldırmadan yorum yapmak kolay tabi. Açalım gözümüzü artık.
Alıntıları Göster
bu adamın yazılarını beğeniyorum
Ben tırsıyorum lan bunun yazılarını okurken
quote:
Alıntıları Göster
Adam hâlâ masonluk, illuminati, cfr ve benzeri yapılanmaların aslında neyi gizlediğini çözememiş. Gizlenmek istenen oluşum bu tür illuminati, semboller vs. labirentleriyle çevrili. Dönsün dursun labirentin içinde. Kolay gelsin.
quote:
Alıntıları Göster
berbat bu sefer.
quote:
Orijinalden alıntı: Thracian Spartacus
Adam hâlâ masonluk, illuminati, cfr ve benzeri yapılanmaların aslında neyi gizlediğini çözememiş. Gizlenmek istenen oluşum bu tür illuminati, semboller vs. labirentleriyle çevrili. Dönsün dursun labirentin içinde. Kolay gelsin.
Alıntıları Göster
Micheal Sikkofield candir yav.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Alıntıları Göster
lan olum bu okunur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Alıntıları Göster
güzeldi.. kötüydü,şattı,mattı diyenler kendileri de bi karşıt blog kursunlar görelim bilgilerini,oturduğunuz yerden konuşmak kolay.