Şimdi Ara

Michael Sikkofield, Kubrick ve Illuminati (SON YAZISI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eminem ve illuminati lazım var mı
  • okuyun derimmm
  • hem okuyorum hem gülüyorum.. bombaymış yanlız blog yazarı..
  • Adam araştırıyor, yazıyor. En azından bi' okuyuverin. Zaten bir yazısını okuduktan sonra devamını da merak edeceksiniz.
  • Yine müthiş yazmış. Çok uzun yazıyor son zamanlarda ama hakikaten okuyorsun sıkılmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk başlarda okusammı okumasammı diye tereddüt ettim. Saat gece 3 olmuş yatmam lazımdı kardeşimi sabah erkenden hastaneye götürcem +araba kullancam uykumu almam lazım. Hadi bi başlıyım zaten baycak bırakcam dedim başladım ve saat bu saat uykusuz gitcem artık
  • Herkesin kendi düşüncesi tabi ki.Kimseyi aşağılamak yada küçümsemek gibi bir niyetim yok.Şimdi bu arkadaş bu yazıyı yazdı,yayınladı,kitleler artık "bir takım gerçekleri" biliyor diyelim.Neyi değiştirebilecekler?

Bunların gerçek olmadığını düşünüyorum,düşünsem ve bunlara körü körüne inansam bile,yüksek bir makamda olmadığım sürece ne yapabilirim ki bu tür konular ile ilgili?

Bu nedenle zaman kaybı olarak görüyorum ben.Uğraş olarak güzel bir uğraş ama.
  • Filmi izlemiştim.Ama çoğu boşluğu şimdi doldurdum diyebilirim.İlginç
  • Harbiden adam yazıyor be arkadaş Ip sinden yerini tespit edip gidicem yanına
  • Güzel yazıyorda çok uzun yazıyor
  • Ya biriniz morrent dosyasını(720p, 6.56gb olan) indirsinde paylaşsın.İndirmiyor, 1 adam bile yok ortak veya paylaşan.Yarım saattir başlamadı, hala %0.0
  • ben bu başlığı uplarım
  • Filmi izlemiştim önceden ama hiç bu detaylara takılmadım.Vaa ne güzel film dedim geçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.