Şimdi Ara

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.918
Cevap
64
Favori
261.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadadan lastikleri alsam 4 ünü değiştirmeyi ne kadara yaparlar acaba?
    215 tl hepsiburadada alacağım bazı ürünlerden dolayı hediye çeki ve puan kullanacağım.

Yada dışarıda şuan en uygun ne kadar istanbul avrupa için?

205*55*16 lastik ebatları..
  • Forum'da yazılanları okuduktan sonra grand C-max aracıma almaya karar verdim. Şimdilik tek olumsuz yanı; eskiden araca teker sesiyle motor sesi dengeli gelirdi, şimdi ise motorun sesi arttı gibi
    Yani memnunum. İnşallah ömrüde sessizliği gibi uzun olur.

Foruma yazıları ile katkı sağlayıp, yönelmeme yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa622 -- 23 Temmuz 2015; 14:45:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa622

Forum'da yazılanları okuduktan sonra grand C-max aracıma almaya karar verdim. Şimdilik tek olumsuz yanı; eskiden araca teker sesiyle motor sesi dengeli gelirdi, şimdi ise motorun sesi arttı gibi
    Yani memnunum. İnşallah ömrüde sessizliği gibi uzun olur.

Foruma yazıları ile katkı sağlayıp, yönelmeme yardımcı olanlara teşekkürler.

hocam ebat ve fiyat bilgisi verirseniz diğer alacak kişilere de yön vermiş olursunuz teşekkürler
  • Arkadaşlar aracımda şu continental sport 2 lastik takılı değişim zamanı geldi bende bu Michelin crossclimate lastikten almaya karar verdim fakat kafama takılan euromaster lar oralardan aldığınızda 2 yıl garantinden ekstra olarak 1 yıl sigorta veriliyormuş bu sigorta kullanıcı hatalarını da kapışıyormuş normalde net den alacaktım bu hususta malûmatı olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayluhangah -- 23 Temmuz 2015; 23:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayluhangah H kullanıcısına yanıt
    ben bir yıllık sigorta için özellikle euromaster'dan aldım, 1 yıl boyunca balon, yarık vs gibi nedenlerle yeniliyor lastiği. kapsam dışı olan şey hasarın tamir edilebilir olmasıydı. bayiye gittiğinizde tekrar incelersiniz. bana çok mantıklı geldi.
  • 1300km ege turum ebat 225x50x17 lastikler çok sesiz ,fren mesafesi mükkemel,virajlar daha güvenli,yanaklar xll (güçlü yük kapasitesi) ama alişilmiş michelin konforu bariz farkediliyor.micirli taşli yollarda dişlerin arasi normal yaz lastiğinin 2 kati taş topluyor ama ilgiinç olani düz yolda bu taşlari çabuk atiyor sirtindan,tavsiye ederim.

• Michelin Crossclimate 185/65/15 Lastiği için bugün Bergama ilçesindeki Euromaster'dan randevu aldım. Sökme Takma balans + 4 Lastik 740 TL 6 taksit + 1 yıl lastik sigortası

Akşam saat 18'den itibaren İzmir'den-Kocaeliye geliyorum. Uzun yol yakıt (LPG) performansını önceki yakıt performansım ile birlikte grafiksel olarak paylaşacağım.

İstanbul Kocaeli ve Sakarya'da ikamet ettiğimden dolayı crossclimate resmen bizim için yapılmış bir lastik olarak görüyorum. Her seferinde kış lastiği yaz lastiği değiştirmekten yıl içinde en az 100 tl masrafım oluyordu. Bence hafif iklimlerde yaşıyorsanız pek düşünmeyin direk crossclimate'a geçin derim.

Ağustos ayında Antalya'ya da bir seyahatim olucak onun da tecrübelerini paylaşacağım.

Not: Arabam otomatik Honda Jazz 2003 ES, 155000 k,m LPG yakıt tüketimi LPG fiyatı 2.00 TL iken km de 17 kuruştur.
  • elliyedi E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler KARDEŞ cevap verdiğin için hangi ebatta ve kaça aldın acaba

• Michelin 205/55 R16 94V XL CrossClimate 4 Mevsim Lastik (Üretim Yılı:2015) hepsiburada.comdan aldim 4 adet lastik takmasıyla birlikte 823 tl ye maal oldu. Bugün taktirdim. Araç toyota corolla 2011 model, üzerindeki lastiklerin ebatı 205/55 R16 91V idi. Ancak bu lastik 94V herhangi bir olumsuz yanı olurmu acaba kafama takildi. Resimleeinide ekliyeyim.

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği ''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği

• Bi sıkıntı olmaz 91 Yük endeksi 94 yani daha da güçlendirilmiş V zaten Hız endeksi azami 240 demek oda eski lastiğinle aynı
    HAYIRLI OLSUN

• Ahmetkardes06 A kullanıcısına yanıt
    Yalnız Kardeş fiyat nasıl takma dahil 823 anlamadım hepsiburda da tanesi 215 tl değilmi sadece lastikler 860 tl yapıyor bide taktırması 900 ü bulması lazım eğer dediğin gibiyse bende almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayluhangah -- 24 Temmuz 2015; 20:25:39 >
    Ben aliren(2 gün önce) tanesi 216,90 tl idi. Forumdan 500tl üstü 100tl hediye çekini 25tl ye aldim. 30 tl de balns ayarli taktirdim.

205/55/16 220tl'ye euromaster'dan aldım 1 yıllık sigorta hediyesiyle.

• Hangi bölgeden aldınız

• Cnrps C kullanıcısına yanıt
    215/50/ 17 lastikleri tanesi 425'den bayiden aldım ve takdırdım. Sanırım cevap biraz geç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Michelin 205/55 R16 94V XL CrossClimate 4 Mevsim Lastik (Üretim Yılı:2015) hepsiburada.comdan aldim 4 adet lastik takmasıyla birlikte 823 tl ye maal oldu. Bugün taktirdim. Araç toyota corolla 2011 model, üzerindeki lastiklerin ebatı 205/55 R16 91V idi. Ancak bu lastik 94V herhangi bir olumsuz yanı olurmu acaba kafama takildi. Resimleeinide ekliyeyim.

''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği ''Michelin Cross Climate '' Kış Lastiği Gibi Davranan Yaz Lastiği

Hocam herhangi bir zararı olmaz aksine karı var daha güçlü lastik. O degilde sizin montaj hatalı üzerindeki etiketleri çıkarmadan mı balans ayarı yaptılar normalde o etiketleri çıkarıp balans yapmaları gerekirdi bakıyorumda taılırken etiketler lastik üstünde.

• ceya023 C kullanıcısına yanıt
    Ben pek anlamiyorum ilk defa lastik taktirdigim icin, uzerindeki yapiskanlari cikarmadan balans yapti. Sakincasi nedir acaba

• ceya023 C kullanıcısına yanıt
    Ilk defa lastik takturdigim icin dusunnedim yapiskanlari, ne zarari olabilir cok etkilermi?

• quote:

Ilk defa lastik takturdigim icin dusunnedim yapiskanlari, ne zarari olabilir cok etkilermi?

tabiki etkilemez rahat olun
  • quote:

Benim ki de üzerinde kağıtlar varken yapıldı sıkıntı olmaz merak etmeyin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.