Şimdi Ara

micra cvt şanzıman fiyatı aldım şoktayım(durum sonuçlandı) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
29.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

Mesai arkadaşımın 2011 model micra aracının şanzımanı bozuldu, servis ten fiyat almış 40 bin tl denmiş, tabi inanmadım kendim aradım ve sonuç micra cvt şanzıman 39.180 tl. Hadi lan dedim (içimden). Şoktayım, yanlışlık olduğunu düşünüyoruz genel distb. Konuştuk yanıt bekliyoruz.

Zaytung haberi değildir.

Hocam merhaba,

Arkadaşınızın başına gelen olay benimde işyerinden bayan bir arkadaşımın başına geldi, son olarak nasıl çözmüştünüz, servisler en son 35.000TL civarı bir fiyat veriyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

quote:

Mesai arkadaşımın 2011 model micra aracının şanzımanı bozuldu, servis ten fiyat almış 40 bin tl denmiş, tabi inanmadım kendim aradım ve sonuç micra cvt şanzıman 39.180 tl. Hadi lan dedim (içimden). Şoktayım, yanlışlık olduğunu düşünüyoruz genel distb. Konuştuk yanıt bekliyoruz.

Zaytung haberi değildir.

Hocam merhaba,

Arkadaşınızın başına gelen olay benimde işyerinden bayan bir arkadaşımın başına geldi, son olarak nasıl çözmüştünüz, servisler en son 35.000TL civarı bir fiyat veriyolar.

konuda sürecin nasıl sonlandığını yazmıştım, ama özetleyeyim,

toplam masrafın % 80 ini nissan genel dist., %10 samsun yetkili servisi, % 10 unu da aradaşım karşıladı. yaklaşık 4 bin tl vererek hallettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 26 Mayıs 2016; 21:19:27 >

• beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    ilk mesaja yazsan google'dan gelenler daha rahat bulur, belli ki millet de aynı şeyi yaşıyor
  • quote:

quote:

quote:

Zaytung haberi değildir.

Hocam merhaba,

toplam masrafın % 80 ini nissan genel dist., %10 samsun yetkili servisi, % 10 unu da aradaşım karşıladı. yaklaşık 4 bin tl vererek hallettiler.

Yok hocam konuyu okudum, sorun şuan fiyatta indirime yanaşmıyolar, yani o indirimi nasıl aldınız referans verebileceğiniz bir yer var mı onu merak ettim esasen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaytung haberi değildir.

Hocam merhaba,

Yok hocam konuyu okudum, sorun şuan fiyatta indirime yanaşmıyolar, yani o indirimi nasıl aldınız referans verebileceğiniz bir yer var mı onu merak ettim esasen.

Alıntıları Göster
    şikayetvar.com micra şikayetleriyle dolu.. alayı da cvt şikayetleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

şikayetvar.com micra şikayetleriyle dolu.. alayı da cvt şikayetleri..

Alıntıları Göster
    "CVT şanzuman kolay kolay arıza yapmaz, yapsa da ucuz bir şekilde halledilir" diye durmadan yorum yapan Forumumuzun çok değerli çok bilmişleri bu konu hakkında neden yorum yapmıyor acaba, merakla bekliyoruz.
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    nissan genel dist ile görüşüldü. yetkili servis ve mesai arkadaşımın görüşmleri oldu, garanti bitmiş olmasına rağmen aracın düzeni servis kaydı oldğunu dile getirilerek indirim alınmıştı. böyle bir durumda maalesef kurumsal bir yaklaşım beklemiyrum,karar yetkili kişilerin ruh haline göre sonuç değişebilir, ki büyük konuşmak olmasın bu sebepten nissan marka araç almam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

"CVT şanzuman kolay kolay arıza yapmaz, yapsa da ucuz bir şekilde halledilir" diye durmadan yorum yapan Forumumuzun çok değerli çok bilmişleri bu konu hakkında neden yorum yapmıyor acaba, merakla bekliyoruz.

Sorsan CVT şanzımanın nasıl bir şey olduğunu bile bilmezler .

Forumdaki klişeler artık baydı azalarak bitsin diyoruz ama ne azalıyor ne bitiyor . Hala Volvo , Mazda konusu hala Cvt konusu hep bir numara.
  • Sanzimanin arabasi var
  • quote:

nissan genel dist ile görüşüldü. yetkili servis ve mesai arkadaşımın görüşmleri oldu, garanti bitmiş olmasına rağmen aracın düzeni servis kaydı oldğunu dile getirilerek indirim alınmıştı. böyle bir durumda maalesef kurumsal bir yaklaşım beklemiyrum,karar yetkili kişilerin ruh haline göre sonuç değişebilir, ki büyük konuşmak olmasın bu sebepten nissan marka araç almam!

Teşekür ediyorum,

Yazınızda bahsettiklerinizin benzerini aslında Şikayet var.com da da gördüm, kiminin arızasını %90, kimininkini %95, kimininkini de%99
    karşılamışlar. Buna karşın hiçbir şekilde ilgilenmedikleri de var.

Yazılım atalım dediler ama ben çok bi işe yarayacağını sanmıyorum.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Cvt şanzıman piyasasının en sağlam şanzımanlarından biridir.

Subaru toyota yıllardır kullanıyor bu şanzımanı ve taş gibi hatta Fiat palio speedgear şanzımanların Cvt ve hala sağlam

Nissan bunun sebebi. Motor-şanzıman uyumunu beceremeyen bir firma.
  • Tam cvt şanzımanlı japon alayım diyordum, konuya gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C0967079

Tam cvt şanzımanlı japon alayım diyordum, konuya gel.

Herşey bir kenara uzun dönemde sadece o aradaki kayışın kopma ihtimali için bile yine tercih etmezdim. Örnek: dur şu ışıklardan biraz sert kalkım eeeee hımmmm eee şey yok yok boş ver şimdi aradaki kayışa birşey filan olur neme lazım....

• CVT normalde en ucuz şanzımanlardan biridir.

Otomatikler içinde tork konvertörlülerden bile ucuzdur.

Nissan resmen çapulculuk yapmış.

O şanzımanın taş çatlasın Japonya fabrikadan alsan 2000 TL bile vermeden alırsın.
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    bu iyiydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Oha. Ben olsam sanzumani iptal eder direk kranki aksa baglayacak bir yapi uzerinde dusunmeye baslarim. Tek disli 3. Vitese dogrudan baglar cvt ile ugrasmam.

:D :D allahım şu işe bak fiyat o kadar yüksek ki millet yeni projeler tasarlıyor meblağ üzerinden
  • honda jazz 2011 model cvt 32 bin tl

• Boşuna "paran varsa Japon" dememişler.
  • 14.07.2021 istenen şanzıman liste fiyatı 53 bin TL. Bakanlığa bunun gerekçesini soran başvuru yaptım. Bakalım ne diyecekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: ClavicuLa NoX

14.07.2021 istenen şanzıman liste fiyatı 53 bin TL. Bakanlığa bunun gerekçesini soran başvuru yaptım. Bakalım ne diyecekler?

Kaç model kaç km de araç

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.