Şimdi Ara

micra cvt şanzıman fiyatı aldım şoktayım(durum sonuçlandı) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
29.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ilk defa cvt arızası duydum ne tesdüf bu forumda bile 3 senedir ilk defa görüyorum biraz karalama dalga gecme gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukathayro

Ben hala inanmıyorum bu forumda 3 senedir takılıyorum ilk defa cvt haberi duydum demek ki cvt hic arızalanmıyor ama bir arızalandı mı da tam arızalanıyor ki ben bu habere hala inanmıyorum bir sanzuman 40 bin olur mu konuyu acan arladas milletle dalga geciyor
    Cvt arızaları genellikle;
    Devir sensörleri 2 adet kontrol ettirin cihaza bağlanıp 300TL
    Şanzıman kömürleriniz bitmiştir çıkartıp gözle kontrol edin tahmini 100TL
    Servisler genelde tamir yerine değişim yapıyor itimat etmeyin..
  • Csb
  • quote:

Ben hala inanmıyorum bu forumda 3 senedir takılıyorum ilk defa cvt haberi duydum demek ki cvt hic arızalanmıyor ama bir arızalandı mı da tam arızalanıyor ki ben bu habere hala inanmıyorum bir sanzuman 40 bin olur mu konuyu acan arladas milletle dalga geciyor

Gerçekten avukat misiniz bilmiyorum ama dikkatinizden kaçmış olmalı. Konu içinde bayilerin arandığı ve fiyatların alındığı mesajlar var. Bu şekilde konu sahibini zan altında birakiyorsunuz. Bende ilk mesajda inanamadım ama ufak bir araştırma ile doğru olduğunu gördük. Ha araç gerçekten sanziman arızası yapmış mi derseniz ona diyecek bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Gerçekten avukat misiniz bilmiyorum ama dikkatinizden kaçmış olmalı. Konu içinde bayilerin arandığı ve fiyatların alındığı mesajlar var. Bu şekilde konu sahibini zan altında birakiyorsunuz. Bende ilk mesajda inanamadım ama ufak bir araştırma ile doğru olduğunu gördük. Ha araç gerçekten sanziman arızası yapmış mi derseniz ona diyecek bir şey yok.

Alıntıları Göster
    torkunu seveyim konvertorlu şanzımanım

aman 1.5 lt fazla yak arıza yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

doğrudur k bakmayın ben yazılara baktım millet dalga geciyor bilerek konu acıldı zannettim ne varki ben 3 yıldır bu forumda takılıyorum tek bir cvt arızası veya bununla ilgili bir konu görmedim şimdi google ya yazdım cvt arızası diye cvt arızalı acılmıs forumlarda bir konu bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

40bin liraya yeni micra alsinlar. Elde patlayanida cikmaciya satsinlar :))
    Bunlar gece açıkta yatmamış, üşütmüşler. Bu ney lan.
  • Yok artık!! 39000 japon yeni falan demek istediler herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Yok artık!! 39000 japon yeni falan demek istediler herhalde
    ilk çıkan cvt ler sorunluydu... bakınız ford focus 2 kasadaki şanzıman ve ilk nesil audi multitronic... Anladığım kadarıyla artık pek sorun çıarmıyor cvtler... yine de enteresan fiyatlar...
  • quote:

Ben bi micra alayım. Ama şanzımansız olsun
  • quote:

güzel bir teşhis, bilerek ya da bilmeyerek yapılmış bir kur çevrim hatası da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

güzel bir teşhis, bilerek ya da bilmeyerek yapılmış bir kur çevrim hatası da olabilir.

Alıntıları Göster
    2011 cvt micra kullanicisi olarak konuyu acan arkadastan sorunun ne oldugunu ogrenebilir miyim..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fuji

2011 cvt micra kullanicisi olarak konuyu acan arkadastan sorunun ne oldugunu ogrenebilir miyim..?

Alıntıları Göster
    39bin ha? Gerçekse ölürümde nissan markasının yanında bile geçmem. Mercedes s, sl serisinde o kadar ister şanzıman değişimine yahu, nissan neymiş? Şanzıman değişimine 40bin para isteyeceklerse defolup gitsinler araç satmasınlar bu ülkede. Adam mı ..ikiyorsunuz siz diye sorarlar. Alay mı ediyorlar? 6bin liraya sıfır tsi sandık motor alınıyor. En baba çoğu şanzıman 8-12bin lira arası. 40 bin nedir ya?

• O değilde o moktan araca nasıl kusmadan para vererek severek aldın be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sturmgeist

O değilde o moktan araca nasıl kusmadan para vererek severek aldın be

araç benim değil, mesai arkadaşımın. eşine almış , okumadan yorum yapmak...
  • Arabayla takasa gir sıfır şanzıman kampanyası yaparlar faizsiz 12 ay vadeli kredide kullanırsın aradaki fark için....
    Adamlara böyle bir teklifte bulun bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfguler

ilk çıkan cvt ler sorunluydu... bakınız ford focus 2 kasadaki şanzıman ve ilk nesil audi multitronic... Anladığım kadarıyla artık pek sorun çıarmıyor cvtler... yine de enteresan fiyatlar...

Hocam sorun cvt de değil dizel ile cvt şanzımanı bir araya getiren forddaydı cvt şanzıman aksine oldukça sağlamdır ancak yüksek torka dayanıklı değil şanzımanın sıkıntı vermesi bu nedenle

Bakın şu an nissan yapıyor aynı hatayi 300 nm tork ile cvt yi kullanıyor uzun ömürlü olmayacak yakinda duymaya başlarız
  • Yazık artık hiç bir kuruma güven olmuyor. Yetkili servislere bile. İnsanlar para kazanmak için herşeyi yapıyor ve özellikle sizin çaresizliğinizden yararlanıyorlar. Madem şanzıman tamiri yapamayacaksın, o zaman Türkiye'de araç satma kardeşim. Şanzıman arızası olduğunda direk şanzımanı değiştirmek ve bunun için 40 bin lira istemek Hele bi de 40 bin liralık araba için. Bence tam anlamıyla trajikomik bir olay.
  • quote:

Doğuşa laf ediyoduk 520tl istiyo DSG Ye iyi niyetten diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeriaONE

Doğuşa laf ediyoduk 520tl istiyo DSG Ye iyi niyetten diye

Alıntıları Göster
    bu micranın sahibi benim önce kamera şakası sandım....
    şimdilik istanbul merkezden cevap bekliyorum . sonuçları sizinle paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.