Şimdi Ara

micra cvt şanzıman fiyatı aldım şoktayım(durum sonuçlandı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
29.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesimin arabasının easytronic sanzımanı bozuldugunda 1500 tl vermistik. Cok diye üzülüyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 1 Ekim 2014; 20:37:17 >
  • Saka sandım sonra ciddi olduğunu anladım. Vay anasını daha neler duyacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaşşş geelll.... şanzıman öyle fiyat olurmu sen hiç aklın eriyormu???
  • Çıkmacılar duymasın onlar da 30 çeker.Eskiden olsa çinçin sipariş alıp teyp v.s. söktüğü gibi 5e hallederdi:)bir de memlekette chevrolet çekiliyor parçası bulunmaz havası estiriyorlar artık chevrolet alınmazmış.patlak dsgci kazık cvtci bazı arkadaşlar artık bu haberi duyup ona göre konuşmalı.
  • birde forumda millet, cvt şanzumanları önermez mi ayar oluyorum, insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, her tür otomatik şanzumanda sorunlar çıkar,uzun km kullanmadan yada araştırmadan etmeden insanlara önermemek lazım diye düşünüyorum.

forumda öyle bir algı oluştuki sadece dsg lerde sorun var,diğer şanzumanlar sudan çıkmış ak kaşık. dsg lerde genellikle yıpranan(bozulan) parça kavramadır, oda aracınız servis bakımlıysa cüzi bir ücret karşılığında değiştirilmekte,nerden mi biliyorum iş yerinde yakın bir arkadaşımın polosunun şanzumanı bu şekilde değiştide ondan.

abimde porsche cayenne turbo var, 6 ileri otomatik, şamzıman beyninde problem varmış servis beynin komple değişmesi gerektiğini söylüyor fiyatını az çok tahmin edersiniz artık, araç daha yeni 50 bin km oldu problemler sadece dsg de değil anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 1 Ekim 2014; 21:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

birde forumda millet, cvt şanzumanları önermez mi ayar oluyorum, insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, her tür otomatik şanzumanda sorunlar çıkar,uzun km kullanmadan yada araştırmadan etmeden insanlara önermemek lazım diye düşünüyorum.

forumda öyle bir algı oluştuki sadece dsg lerde sorun var,diğer şanzumanlar sudan çıkmış ak kaşık. dsg lerde genellikle yıpranan(bozulan) parça kavramadır, oda aracınız servis bakımlıysa cüzi bir ücret karşılığında değiştirilmekte,nerden mi biliyorum iş yerinde yakın bir arkadaşımın polosunun şanzumanı bu şekilde değiştide ondan.

abimde porsche cayenne turbo var, 6 ileri otomatik, şamzıman beyninde problem varmış servis beynin komple değişmesi gerektiğini söylüyor fiyatını az çok tahmin edersiniz artık, araç daha yeni 50 bin km oldu problemler sadece dsg de değil anlayacağınız

1-) forumda en çok tavsiye edilenden uzak durun
    2-) en çok eksi alan mesaj gerçeğin ta kendidir, itimat edin.

bu iki kural yanıltırsa gelin bana istediğinizi söyleyin

• Micranın motoru bozulsa yenisi herhalde 100.000 tl felandır..

• 1 nis(s)an sakasi

Sanzimanin micrasi varmis

• ööööeeehhhh. tam otomatik 4 ileri aldığıma bir kez daha şükrettim..
  • Hocam verin şu numarayı arayalım bir

• micra alıp parçalayıp satacan cvt o kadar ediyosa bunun motoru var beyni var kapısı var camı var direk ferrari parası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu 20 hatta 10 bile çok büyük rakamlar aracın kendi ne kadarda sonuçta sıfır araç değil ederi 25-30 ama şanzumanı 40 mi...
  • Ciddi ise ulusal gazetelere ilan verirdim
  • ben hemen çıtırlı hasarlı 10 tane micra alayım.en kötü 30 dan şanzıman satsam 300 kağıt arabanın şasisi motoruydu.

iyi bug buldum

• 40 bin ekmek alırım aldığım enerjiyle her yere yürürüm genede vermem o parayı onlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki şanzıman para arabanın geri kalanı hediye....

• Bugün 3 toyota bayisi arayıp cvt fiyatı sordum.

Adamlarda tepki aynı.

Önce daha önceki kayıtlarda gözüken Auris mmtye atlıyorlar. Hayır o değil cvt coralla diyorum.

Allah allah ilk defa cvt problemi duydum. Daha önce böyle bir değişim olmadı. Parça stoklarda bile yok.

Neyse diyorum. Zaten araç arızalı değil fiyatını merak ettim diyorum. 13 bin tl dediler. Pazarlık payı varmış bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugün 3 toyota bayisi arayıp cvt fiyatı sordum.

Adamlarda tepki aynı.

Önce daha önceki kayıtlarda gözüken Auris mmtye atlıyorlar. Hayır o değil cvt coralla diyorum.

Allah allah ilk defa cvt problemi duydum. Daha önce böyle bir değişim olmadı. Parça stoklarda bile yok.

Neyse diyorum. Zaten araç arızalı değil fiyatını merak ettim diyorum. 13 bin tl dediler. Pazarlık payı varmış bu arada.

otomobil bölümünde çok yazıyorsunuz ama bunu yeni duyuyorsunuz. İlginç ve anlaşılması zor bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Bugün 3 toyota bayisi arayıp cvt fiyatı sordum.

Adamlarda tepki aynı.

Ben de corolla derim. Otomatik vitesi bir harika, burada sayılan diğer arabalar sanayiden çıkmaz. Nitekim konu bizi haklı çıkardı.

Konu kilit.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.