Şimdi Ara

micra cvt şanzıman fiyatı aldım şoktayım(durum sonuçlandı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
29.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

ben hemen çıtırlı hasarlı 10 tane micra alayım.en kötü 30 dan şanzıman satsam 300 kağıt arabanın şasisi motoruydu.

iyi bug buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

40bin liraya yeni micra alsinlar. Elde patlayanida cikmaciya satsinlar :))
    Dualogic candır
  • Bu ne yaw sinkafli kufur sayilir vw de dsg 13bin deyince demedigimi birakmadiydim ha keza forumda yerin dibine sokuldu 90 binlik passatta 13 binse 40 binlik arabada kafa kafaya adam kucuk dilini yutar vay ananisini
  • bağkur_borcu kullanıcısına yanıt
    Yeni duyduğum olarak neyi kastettiniz ?

Şu an konudaki herkes yeni duydu bu fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

ben hemen çıtırlı hasarlı 10 tane micra alayım.en kötü 30 dan şanzıman satsam 300 kağıt arabanın şasisi motoruydu.

iyi bug buldum

Bu ticaret zarar ettirir.

Kaç tane cvt değişimi denk gelecekki

• quote:

Orijinalden alıntı: bağkur_borcu

quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

birde forumda millet, cvt şanzumanları önermez mi ayar oluyorum, insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, her tür otomatik şanzumanda sorunlar çıkar,uzun km kullanmadan yada araştırmadan etmeden insanlara önermemek lazım diye düşünüyorum.

forumda öyle bir algı oluştuki sadece dsg lerde sorun var,diğer şanzumanlar sudan çıkmış ak kaşık. dsg lerde genellikle yıpranan(bozulan) parça kavramadır, oda aracınız servis bakımlıysa cüzi bir ücret karşılığında değiştirilmekte,nerden mi biliyorum iş yerinde yakın bir arkadaşımın polosunun şanzumanı bu şekilde değiştide ondan.

abimde porsche cayenne turbo var, 6 ileri otomatik, şamzıman beyninde problem varmış servis beynin komple değişmesi gerektiğini söylüyor fiyatını az çok tahmin edersiniz artık, araç daha yeni 50 bin km oldu problemler sadece dsg de değil anlayacağınız

1-) forumda en çok tavsiye edilenden uzak durun
    2-) en çok eksi alan mesaj gerçeğin ta kendidir, itimat edin.

bu iki kural yanıltırsa gelin bana istediğinizi söyleyin

Seni FSM'ye havale ediyorum

• Tayin mayin...İnternete girdiğim yok. Nissan ,miki film çıkarmış...
  • EDC ve ActiveSelect fiyatları ne alemdedir acaba?
  • quote:

O arabanın kendisi bile o fiyatı hak etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

O arabanın kendisi bile o fiyatı hak etmez.

Alıntıları Göster
    cvt alana araba bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

40 bine sanzimansa araci nasil o paraya satiyor

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-nissan-xtrail-otomatik-sanzuman-sebat-otomotiv-169961871/detay

xtail otomatik sanziman bu fiyata da sifir cvt nasil boyle pahali olsun?

Fiyat temsilidir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

40 bine sanzimansa araci nasil o paraya satiyor

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-nissan-xtrail-otomatik-sanzuman-sebat-otomotiv-169961871/detay

xtail otomatik sanziman bu fiyata da sifir cvt nasil boyle pahali olsun?

Fiyat temsilidir bence

Alıntıları Göster
    konuyu popülerde gördüm geldim fiyatı görünce inanamadım gerçekse insanlar artık altın dı dolardı yatırımı bırakıp micra şanzımanına yatırmaya başlar...

• quote:

ilginc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisatlas

C-max de şanzıman sorun çıkartacak gibiydi. Onda da cvt var. 37 ye aldığımız arabayı 31 e sattık geçtik. İyiki kurtulmuşuz :D

Bu arada bu servisler çok çakal. Dediğiniz gibi cvt 40 bin ise araba kaç para? aslında 40 bin değil ama aşırı para alacakları için iyice fiyatı uçuruyolar. sonra da lutfeder gibi yüzde 70 ini 80 ini almayalım ayağına yatıyorlar. 10 bin bile edeceğini sanmam. Sonuçta dişli grubu çok teknolojik bir şey değil, mekanik bi parça sonuçta.

Alıntıları Göster
    ekşi'ye baktım 2001'de "cvt" konusu varmış, yani 13 yıl önce. ilk cvt'li araç piyasaya ne zaman çıktı bilmiyorum.
    bu süre zarfında sadece 1 kişinin aracının arızalanması ve fiyat öğrenmesi ilginç.

• quote:

araba kaç para diye sormadınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

iyi bug buldum

Bu ticaret zarar ettirir.

Kaç tane cvt değişimi denk gelecekki

Olsun cvtlerin müşterileri çıkana kadar araçların diğer parçalarını parçalayıp satarak parayı döndürür. Sürüm olmasa da illaki satacaktır şanzımanlar da.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Sürüm istiyorsa adres belli. Ekmek gibi su gibi gideri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sürüm istiyorsa adres belli. Ekmek gibi su gibi gideri var.
    Bendeki Subaru Legacy SW'nin şanzımanı CVT. Arızalanırsa tamiri yok. Fiyatı 23.000TL. Ancak bendeki CVT ilk çelik kayışlı CVT ve şimdiye kadar ABD forumlarında arıza haberi veren kullanıcı olmadı. Ancak gelecekte patlarsa, LPG'den ettiğim karı şanzımana yatıracağım. Hoş, ABD'de çıkma Subaru CVT'leri 1500$'a satılıyor. Alıp, ülkeye sıfır gibi sokup, vergisini ödeyip takmak mümkün. Yapmak gereken biraz daha dealer kılıklı bir satıcıdan almak, 200 dolar daha çok veririm deyip sıfır şanzıman faturası kesmesini istemek. Memlekete vergisini ödesen de, ikinci el araba parçası sokmak yassak olduğu için ve şanzımanın gümrüğe takılmama ihtimali olmadığı için, faturasının sıfırmış gibi kesilmesi lazım.

Micra CVT'si gerçekten 40.000TL ise, araç kayış kaydırarak da olsa yürüyor ise, kalkışı yapın, gidin vurun bir direğe. Bu konuyu da silin. Bu konuşmalar hiç yaşanmamış, hiçbirimiz bir şey duymamış, görmemiş olalım. Kaskodan paranızı alın. Siz de kurtulun, biz de zan altında kalmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Ekim 2014; 11:20:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Bendeki Subaru Legacy SW'nin şanzımanı CVT. Arızalanırsa tamiri yok. Fiyatı 23.000TL. Ancak bendeki CVT ilk çelik kayışlı CVT ve şimdiye kadar ABD forumlarında arıza haberi veren kullanıcı olmadı. Ancak gelecekte patlarsa, LPG'den ettiğim karı şanzımana yatıracağım. Hoş, ABD'de çıkma Subaru CVT'leri 1500$'a satılıyor. Alıp, ülkeye sıfır gibi sokup, vergisini ödeyip takmak mümkün. Yapmak gereken biraz daha dealer kılıklı bir satıcıdan almak, 200 dolar daha çok veririm deyip sıfır şanzıman faturası kesmesini istemek. Memlekete vergisini ödesen de, ikinci el araba parçası sokmak yassak olduğu için ve şanzımanın gümrüğe takılmama ihtimali olmadığı için, faturasının sıfırmış gibi kesilmesi lazım.

Micra CVT'si gerçekten 40.000TL ise, araç kayış kaydırarak da olsa yürüyor ise, kalkışı yapın, gidin vurun bir direğe. Bu konuyu da silin. Bu konuşmalar hiç yaşanmamış, hiçbirimiz bir şey duymamış, görmemiş olalım. Kaskodan paranızı alın. Siz de kurtulun, biz de zan altında kalmayalım.

Alıntıları Göster
    başta inanamadım, halende kabullenmekte zorluk çekiyorumç. madem o kadar pahalı manuel ile arasında neden o kadar fark yok

• UNF0RGIVEN U kullanıcısına yanıt
    Ben hala inanmıyorum bu forumda 3 senedir takılıyorum ilk defa cvt haberi duydum demek ki cvt hic arızalanmıyor ama bir arızalandı mı da tam arızalanıyor ki ben bu habere hala inanmıyorum bir sanzuman 40 bin olur mu konuyu acan arladas milletle dalga geciyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.