Şimdi Ara

micra cvt şanzıman fiyatı aldım şoktayım(durum sonuçlandı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
5
Favori
29.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidanj

Takipteyim
    40 bine CVT'nin patentini de veriyorlarsa fiyat mantıklı aslında.
  • Şakaysa komik gerçekse değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: belkiyarin

bu micranın sahibi benim önce kamera şakası sandım....
    şimdilik istanbul merkezden cevap bekliyorum . sonuçları sizinle paylaşacağım

abi foruma hoşgeldin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaz-siyah

quote:

abi foruma hoşgeldin...

Biz de yedik.

Birazdan kendin yazar kendin cevap vermeye başlarsın.

Kek miyiz biz???
  • beyaz-siyah B kullanıcısına yanıt
    Konu iyice ciddiyet dışı oldu ve yalan dolana döndü abi bilmem ne nedir bu yaaa insanları salak yerine mi koyuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

quote:

quote:

abi foruma hoşgeldin...

Biz de yedik.

Birazdan kendin yazar kendin cevap vermeye başlarsın.

Kek miyiz biz???

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz-siyah -- 22 Aralık 2015; 17:44:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: avukathayro

Konu iyice ciddiyet dışı oldu ve yalan dolana döndü abi bilmem ne nedir bu yaaa insanları salak yerine mi koyuyorsunuz

az önce bir cevap yazdım gereken cevabı almışsındır,

bir de nickinde yazdığı gibi avukat isen, daha bi üzüldüm, okumadan araştırmadan hüküm vermişsin yazık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: avukathayro

az önce bir cevap yazdım gereken cevabı almışsındır,

bir de nickinde yazdığı gibi avukat isen, daha bi üzüldüm, okumadan araştırmadan hüküm vermişsin yazık...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yorumların çoğu geyik-şaka. yaklaşık 2 yıl önce buna benzer bir şey duymuştum da inanmamıştım, hatta konusunu açacaktım vazgeçtim. şimdi komple sıfır cvt şanzıman fiyatını bilen var mı acaba ?
    yaris alma arefesindeyim malum multidrive (cvt).

ciddi ciddi son durum nedir acaba , çıkma değil de sıfır cvt şanzıman ne kadardır acaba, bilen var mı ?

burada 21 bin demişler. abovvv

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/230984-cvt-%C5%9Fanz%C4%B1man-vites-kutusu-ar%C4%B1zas%C4%B1/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 29 Ekim 2014; 6:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

"arabayı değil, şanzımanı sormuştuk" deseydiniz...

En iyi yorum bu olsa gerek..
  • Oldum olası şu otomatik viteslerden hazzetmedim.
  • Galba Nissan Cvt diye araba çıkarmıştır, muhtemelen onun fiyatıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Galba Nissan Cvt diye araba çıkarmıştır, muhtemelen onun fiyatıdır
    konu ile ilgili sonuç nedir ? sorun çözülmüşmüdür ? eğer çözüldüyse ne kadara yapılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

konu ile ilgili sonuç nedir ? sorun çözülmüşmüdür ? eğer çözüldüyse ne kadara yapılmıştır.

henüz sonuçlanmadı. araç sahibi arkadaşım nissan genel merkezden haber bekliyor, söylediğine göre olumsuz bir dönüş olur ise mahkemeye vermeyi düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

arkadaşlar yorumların çoğu geyik-şaka. yaklaşık 2 yıl önce buna benzer bir şey duymuştum da inanmamıştım, hatta konusunu açacaktım vazgeçtim. şimdi komple sıfır cvt şanzıman fiyatını bilen var mı acaba ?
    yaris alma arefesindeyim malum multidrive (cvt).

ciddi ciddi son durum nedir acaba , çıkma değil de sıfır cvt şanzıman ne kadardır acaba, bilen var mı ?

burada 21 bin demişler. abovvv

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/230984-cvt-%C5%9Fanz%C4%B1man-vites-kutusu-ar%C4%B1zas%C4%B1/

Muldirive dediğine göre toyotayi soruyorsun. Komple değişim 14 bin tl civarı.

• Arkadaşıma sattigim 2009 Kia Ceed dizel otomatik arabada tork konv. sanziman var. Sanziman arizasi cikardi bir sure once. Serviste 18000 tl. dediler. Sanayide 4000e hallettirdi arkadaş
  • Böyle bir konuyu gördüğümüz iyi oldu. CVT sanzimandan uzak durmamiz gerektiğini öğrenmiş olduk.

Forumdaki işe yarar, bilgilendirici başlıklardan birisi bu başlık.
  • Şimdiki arabam benzinli CVT. Umarim bir sorun cikarmaz. Tirstim fiyattan.
  • quote:

quote:

henüz sonuçlanmadı. araç sahibi arkadaşım nissan genel merkezden haber bekliyor, söylediğine göre olumsuz bir dönüş olur ise mahkemeye vermeyi düşünüyor.

Aslında güzel bir reklam ile bu sorun çözülebilir. servisini veremeyeceğin malı nasıl satarsın. 10.000 tl ne demek . bence genel merkezden bu işi çözerler.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında güzel bir reklam ile bu sorun çözülebilir. servisini veremeyeceğin malı nasıl satarsın. 10.000 tl ne demek . bence genel merkezden bu işi çözerler.

Alıntıları Göster
    bayide aracı incelerken arka çamurluğun içinden bakınca arabanın şasesi,ekzoz boru tertibatı herşeyiyle görünüyordu,araba mı bu dedim kendi kendime ve ayrıldım oradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmeral -- 29 Ekim 2014; 11:48:27 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.