Arkadaşlar geçenlerde PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) modelil telefon aldım.Telefona toshibanın 1 Gb lik micro Sd kartını aldım fakat sorun yaşıyorum.Karta pc de formatta attm.Kartı bilgisayar görüyor ve yüklemede yapabiliyorum.Fakat ne pc cep telefonunu görüyor ne de telefonu pc görüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.Saygılarımla.
dün ben de x800'ümde benzer bir sorun yaşadım, telefonu usb'den tanıtamadım bilgisayara, büyük ihtimal vistanın mallıklarından olsa gerek, taktığım an bilg kasılıp kalıyordu. en sonunda kartı tlfdan çıkarıp adaptor ile sd kart yuvasına taktım bilgin, ole attım içine atacaklarımı. sonra tlf geri taktım kartı ama bu sefer de tlf kartı gormedi karta bişey oldu die düşünerek formatlayıp tekrar tlf.a taktım, bilg kartı gormesine rağmen tlf yine gormuyodu, tam kafayı yemek uzereydim ki kartı tekrar çıkartıp taktım, bu sefer oldu yani kısacası, kartı bilg gorduğune gore kartta sorun yoktu, geriye 3 seçenek kalıyor, ya kartın tlf uyumlu deildir, ya bende olduğu gibi yerine tam oturmuyodur, ya da tlf kart girişinde bir sorun vardır. bence başka kart bulup onları bi denersen daha rahat çözebilirsin sorunu
arkadaşlar eklediğim mp3 leri telefonda açıyorum fakat çektiğim resimleri pc de göremiyorum.Nasıl birşeydir bu böyle var mı bilgisi olan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme