Şimdi Ara

Micro SD kart çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, gm8 telefonumun hafızası dolmaktaydi ben de Samsung evo micro sd kart aldım telefona taktım. 64 luk kartı 128 olarak gördü telefon ama sorun etmedim üzerine veri taşıdım. Neyse birtakım verileri oraya taşıdım ama dahili hafıza bugün nerdeyse fullendi yani sd kart almamın hiçbir anlamı kalmadı. Ne yapmalıyım ? Ayrıca çeşit çeşit sorunla karşılaşıyorum. Mesela SD kartı telefondan çıkardığım anda telefondaki bütün dosyalar gidiyor. Müzikler fotoğraflar açılmıyor. Sd kartı takınca düzeliyor. Aynı zamanda eskiden telefonumu pc ye bagladigimda gm8 olarak görünürdü şimdi sadece samsung evo micro sd yazıyor. Aynı zamanda kart 64 olarak görünmediği için veri miktarı hesaplamalarıda yanlış oluyor. Benim amacım şu bu sd karttaki verileri telefonun dahili hafızasına alıp kartı biçimlendirmek böylece 64 olarak görür belki. Alıp derken de aslında kartın içindeki veriler zaten telefonda var diye düşünüyorum. Çünkü dahili hafıza fotoda da olduğu gibi 32 gb olmuş ama sd yi çıkarınca hiçbir veriyi goruntuleyemiyorum telefonda. Bana bir yol gösterirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Micro SD kart çıkmazı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD HAFIZA KARTI FIRSATLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.