Şimdi Ara

Micro Sd Kart Formatlama yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

android cep telefonu için (henüz cihazı kurcalayamıyorum, hediye edileceği için zamanı var) MicroSDHC hafıza kartı alacağım. Yanında SD Adaptör yok gerçi alacağım ürünün ama olsa da ne fark edecek?

Ne 2 desktopumda ne de netbookumda SD kart girişim yok :( Hani pek çok kişi "bilgisayara tak formatla" diyor ya , ???

* Xperia Ray içine takılacak , NTFS formatlı bir Micro Sd (sanırım çoğu bu formatta) biçimlendirilerek FAT32 haline dönüştürülemez mi?
    Kullanım klavuzunda "Ayarlar/Depolama/SD kart bağlantısını kes/SD kartı sil" seklinde yer alan açıklamalar mı uygulanmalı?

* Dönüştülemez ise neler yapılabilir?

* Bir kerelik yukarıdaki uygulama ile formatlansa da gene de yeni güncelleme vs. nedeniyle formatlanma, veri aktarımı vs. gibi nedenler için mutlaka SD adaptörlü bir ürün alınarak bilgisayara bağlanmak zorunluluğu doğacak mıdır?

Forumu araştırmama rağmen detay bulamadım, çok basit bir soru olarak görülmesin lütfen, detaylı yanıtlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

Gerek kalmamıştır :( Keşke birkaç kelime yazılabilseydi ya da anlaşılamamıştır denilebilseydi. Konu kapatılabilir veya silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COCKPIT -- 20 Haziran 2012; 22:06:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    SD KART "Disk Yazma Korumalı"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.